Προτάσεις για body (κυρίως) touch up hair transplant

nikdel

New Member
Χαιρετώ το φόρουμ

Ακολουθώντας τα τελευταία χρόνια μια συντηρητική προσέγγιση έκανα 3 μμ (συνολικά περίπου 5000 graft με ικανοποιητική φύτρωση- υπολογίζω ένα 80-85%). Μη θελοντας να ακουμπήσω oral φίνα/ντουτα και κουρασμένος από μέσες λύσεις τύπου τοπικής φίνα, μίνοξ και ρολερ σκέφτομαι να καλύψω την περαιτέρω μικρή αραίωση στα μαμά μαλλιά με μια μμ από γένια και ότι άλλο μπορεί να δώσει το σώμα. Δεν θέλω να πειράξω άλλο την δότρια αν και θα μπορούσε σε έκτακτη ανάγκη να δώσει κάνα 300 grafts. Υπάρχει μικρό θέμα κυρίως ενίσχυσης πυκνότητας σε ζώνη β στα πλάγια και γ χαμηλά πίσω, δηλαδή δεν έχω κάποιο μεγάλο κενό, ούτε θα πειραχτεί η hairline.

Υπολογίζω ότι θα χρειαστώ 1000-1500 graft. Εχω ικανοποιητική πυκνότητα στα γενειάδα και στο σώμα (στήθος, κοιλιά χαμηλά).

Το ερώτημα είναι ποιος γιατρός/κλινική έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα από body hair transplant κατα κύριο λόγο σε Ελλάδα ( αλλά δεν θα απέκλεια και εξωτερικό αν υπάρχει εξειδίκευση)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
Σε Bht, από τι έχω δει ο καλύτερος λέγεται sanusi umar αλλά είναι και ακριβος και μακριά.Εγω θεωρώ καλη επιλογη επίσης Την hdc στην Κύπρο που είναι κοντά και Ελλάδα εγώ θα κοιταζα Αναστασάκη,BHR και seneca με Λορέντζο.Στην BHR θα ζηταγα να με χειρουργήσει ο bisanga.

Μπλουζα