Προτάσεις για βελτίωση θεραπείας

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

agchrist

Member
Παίδες θα ήθελα όσοι κατέχουν το θέμα να μου πουν τη γνώμη τους για ενίσχυση της θεραπείας μου, η οποία τον τελευταίο ένα χρόνο είναι η ακόλουθη:

1)avodart 5mg/ημέρα κατάποση
2) tricomin τοπική εφαρμογή πρωί-βράδυ
3) lotion (kirkland minoxidil 5%(x2), hair stabil, tretinoin 0.05% 20gm, elocon) τοπική εφαρμογή πρωί-βράδυ

Ταιριάζει στη θεραπεία να χρησιμοποιήσω και spironolactone, σαν συμπλήρωμα στην duta;

Ευχαριστώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Προτάσεις για βελτίωση θεραπείας

agchrist είπε:
Παίδες θα ήθελα όσοι κατέχουν το θέμα να μου πουν τη γνώμη τους για ενίσχυση της θεραπείας μου, η οποία τον τελευταίο ένα χρόνο είναι η ακόλουθη:

1)avodart 5mg/ημέρα κατάποση
2) tricomin τοπική εφαρμογή πρωί-βράδυ
3) lotion (kirkland minoxidil 5%(x2), hair stabil, tretinoin 0.05% 20gm, elocon) τοπική εφαρμογή πρωί-βράδυ

Ταιριάζει στη θεραπεία να χρησιμοποιήσω και spironolactone, σαν συμπλήρωμα στην duta;

Ευχαριστώ.
0,5 avodart φανταζομαι,δεν υπαρχει ενισχυση στην θεραπεια που ακολουθεις.
χρησιμοποιεις το ποιο δυνατο σχημα εδω μεσα ;)

agchrist

Member

ναι εννοώ 0,5 mg/ημέρα + fungoral shampoo (ketoconazole) (2-3 φορές εβδομάδα) + ANAPHASE DUCRAY HAIRLOSS SHAMPOO (κάθε μέρα) Επειδή έχω φτάσει 29 χρονών, θα δοκιμάσω να ενισχύσω κι άλλο το σχήμα, βάζοντας το βράδυ (παραγγελία από dr.Lee) Xandrox 5% with Retin-A και Spironolactone Lotion 5% w/o Propylene Glycol. Ίσως να μειώσω λίγο τη duta 0,5mg /2 μέρες. Δοκιμαστικά για 2+2 μήνες τουλάχιστον. Νομίζω αρκετά επιθετική αγωγή.

agchrist

Member

είμαστε άντρες!! δεν είμαστε μαϊμούνια!! πέρα από την πλάκα, ελπίζω να πάει καλά

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα