Προσδοκία αποτελεσμάτων σε σχέση με την ηλικία

Briner

Active Member
Απ' όσο έχω καταλάβει, έχεις περισσότερες πιθανότητες να πιάσει μια θεραπεία, όσο νεώτερος είσαι.

Είμαι 42 ετών. Παίρνοντας μια γενική εικόνα από εδώ μέσα, έχω διαπιστώσει ότι τα όποια αποτελέσματα, βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα εμφανίζονται σε μικρές ηλικίες 20-25 ετών, άντε μέχρι 30κάτι.

Οι 40+, μάλλον το μόνο που πρέπει να προσδοκούμε, είναι η διατήρηση των υπαρχόντων μαλλιών.

Ξεκίινησα πριν 6 μήνες μινοξιδίλη (Lipogaine, πρωί-βράδυ). Δυστυχώς, αντί να καλυτερέψει η κατάσταση, ή έστω να σταθεροποιηθεί, αυτή επιδεινώθηκε. Πριν 2 μήνες, ξεκίνησα Revivogen (παράλληλα με το Lipogaine). Διαπιστώνω ελαχιστοποίηση της τριχόπτωσης, αλλά δυστυχώς η ζημιά έχει γίνει. Πιθανολογώ βεβαίως, ότι στην επιδείνωση παίζει ρόλο και το ότι παίρνω και χάνω κιλά σε σύντομο σχετικά διάστημα.

Θέλω να κόψω την μινοξιδίλη (νομίζω ότι της έδωσα ικανό χρόνο), αλλά φοβάμαι μήπως επιδεινώσω την κατάσταση. Δεν ξέρω αν το 6μηνο χρήσης αποτελεί πλέον αποτρεπτικό παράγοντα στην διακοπή. Θα κρατήσω μόνο το Revivogen, το οποίο θεωρώ (αν και μπορεί να είναι και ιδέα μου) ότι λειτούργησε θετικά.

Γενικά, θέλω να βάζω όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα στο κεφάλι μου και να τα αντικαταστήσω με φυσικές μεθόδους (βούρτισμα και ίσως ρόλερ).

Δεν προσδοκώ να βγάλω μαλλιά, αλλά έστω να διατηρήσω όσο μπορώ τα υπάρχοντα, τουλάχιστον για μια δεκαετία.

Θα ήθελα την γνώμη σας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε τι καθεσαι κ σκας???Κανε μια μεταμοσχευσουλα και καθαρισες στην ηλικια που εισαι.Η μινοξιδιλη θελει καθε μερα αλλα κ παλι χανει δυναμη.Μην ασχολεισαι με τα φαρμακα γιατι οτι κ να κανεις οταν τα κοψεις κοπηκες.Ειτε φιναστεριδη ειτε μινοξιδιλη μετα απο κοψιμο 3 μηνων χανεις οτι ειχες κερδισει αποτομα.

Bouklas

Well-Known Member
Την τριχόπτωση μπορείς να την σταματήσεις με φίνα η ντούτα σίγουρα καλύτερη δουλειά από το Revivogen κάνουν, θα μου πεις για παρενέργειες ok τότε συνεχίζεις με το revivogen. Γνώμη μου πειραματισου με roller η βούρτσισμα μετά τη φίνα και την μινοξ μονο σε πειραματισμούς οδηγούμαστε :( Αν θες πρόσθεσε και χάπια βιοτίνης διαβάζω ότι βοηθάνε, επίσης ο φίλος Gio εχει δει μια διαφορά όπως έχει πει και θα ξεκινήσω και εγώ.

Gio

New Member
Φίλτατε Briner, εγώ ξεκίνησα για πρώτη φορά θεραπεία στο κεφάλι μου (regaine, minox, fungoral, biotin και silica) στα 28 και βάλε. Ομολογώ και η αλήθεια είναι οτι ο φίλος Βouklas μου έδωσε κουράγιο γιατί πραγματικά έζησα το θαύμα. Ζω μια ζωή που ζούσα πριν 6-7 χρόνια πριν. Σήμερα μάλιστα μου είπαν οτι με κάνουν 25 χρονών! Τεράστια δικαίωση... Αν σε πιάσει η θεραπεία, τότε κερδίζεις τουλάχιστον μια 5ετία. Όλα αυτά βέβαια σε οργανισμό που δεν είχε μπλέξει ποτέ ξανά με σκευάσματα. Γνωρίζοντας λοιπόν οτι και οι θεραπείες κάποια στιγμή μακροχρόνια χάνουν έδαφος, έκανα και την μεταμόσχευση για να θωρακίσω το αποτέλεσμα.

Όσον αφορά την Βιοτίνη, αρχικά ήμουν σκεπτικός, ωστόσο τώρα που την έχω σταματήσει για ένα-μιση μήνα (δοκιμαστικά, έχω παραγγείλει ήδη νέο μπουκάλι) παρατηρώ οτι έκανε δουλίτσα. Και για να είμαι πιο ακριβής, αυτό που είδα εγώ στα μαλλιά μου με την χρήση της ήταν περισσότερη λάμψη, πιο χοντρή τρίχα, και οτι μεγαλώνουν πολύ γρηγορότερα!!!
Θέλω όμως σχόλια και απο άλλους συναγωνιστές για να δω αν αυτό που συναίβει σε μένα δεν ήταν "τυχαίο".

Μπλουζα