Προς Φαλακρός34 ή οποιόδηποτε ξέρει για την HDC

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

son

New Member
Καλησπέρα

Διάβασα τα μηνυματά σου όπου ανέφερες οτι σκοπεύεις να κάνεις μεταμόσχευση στην Κύπρο και ήθελα να σου πω οτι ενδιαφέρομαι και εγώ για επέμβαση στη HDC. Δεν γνωρίζω πολλά για την κλινική, για το επίπεδο των γιατρών και γενικά έχω τις επιφυλάξεις μου γι αυτό ήθελα τη γνώμη σου αν έμεινες ευχαριστημένος απο τη συγκεκριμένη κλινική, τα αποτελέσματα της επέμβασης, το κόστος κλπ, και γενικά αν θα την πρότεινες σε κάποιον άλλον. Η ερώτησή μου απευθύνεται καλοπροαίρετα και σε οποιονδήποτε γνωρίζει επι του θέματας.
Ευχαριστώ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

comb

Member
Απ: Προς Φαλακρός34 ή οποιόδηποτε ξέρει για την HDC

son, τελευταία εχω δει κάποα εξαιρετικά αποτελέσματα απο την HDC. Ο medical director, Dr Michalis Georgiou, είχε εκπαιδευτεί απο τον Dr John Cole και νομίζω πως εργαζόταν για μια περίοδο στην κλινική του στην Ατλαντα.

Ωστόσο, υπάρχουν τρεις γιατροί στην κλινική και δεν γνωρίζω ποιος από τους τρεις έχει κάνει κάθε αποτέλεσμα. Επίσης έχω διαβάσει(χωρίς να γνωρίζω αν αληθεύει) οτι κάποια από τα αποτελέσματα που προβάλλονται στο site είναι του Dr Bisanga, o oποίος εργαζόταν παλιότερα εκεί. Τέλος πιστεύω δεν είναι απόλυτα ειλικρινείς στις φωτογραφήσεις τους, κάτι που προσωπικά με ενοχλεί πολύ.

Αυτές είναι οι ενστάσεις μου, τις οποίες θα σου πρότεινα να ερευνήσεις, επικοινωνοντας μαζί τους και κατά προτίμηση και με παλιούς ασθενείς. Κατά τα άλλα, τα δείγματα δουλειάς που έχω δει στο ιντερνετ είναι πολύ ενθαρρυντικά.
 
Απ: Προς Φαλακρός34 ή οποιόδηποτε ξέρει για την HDC

Καλησπέρα Son,

Απολογούμαι που δε σου απάντησα νωρίτερα. Έχω κάνει την επέμβαση στην HDC και μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Πιστεύω πως η κλινική αυτή επιβεβαιώνει τη φήμη της. Τουλάχιστον σε πρώτο στάδιο. Από τη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο νησί μέχρι και τη στιγμή που έφευγα, η εξυπηρέτηση που έτυχα ήταν άψογη. Τα παιδιά εκεί με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα, και με το άγχος που είχα ήταν ότι χρειαζόμουνα. Η επέμβαση κύλησε ομαλά σε 3 ημέρες και μου τοποθετήθηκαν 2.800 μοσχεύματα με τη μέθοδο FUE.
Έχω ζητήσει να μου σταλούν οι φωτογραφίες που μου έβγαλαν πρίν και αμέσως μετά την επέμβαση. Εάν τις έχω, πολύ ευχαρίστως να σας τις παρουσιάσω. Σε πρώτο στάδιο (διαδικασία κτλ) τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Τώρα, όσον αφορά το αποτέλεσμα νιώθω αισιόδοξος. Φυσικά, ο χρόνος θα δείξει.
 

comb

Member
Απ: Προς Φαλακρός34 ή οποιόδηποτε ξέρει για την HDC

Συγχαρητήρια Φαλακρός34! Περιμένουμε τις φωτογραφίες σου με μεγάλο ενδιαφέρον.
 

kondax

New Member
Απ: Προς Φαλακρός34 ή οποιόδηποτε ξέρει για την HDC

Και με τις τιμες τι παιζει??
 

comb

Member
Απ: Προς Φαλακρός34 ή οποιόδηποτε ξέρει για την HDC

kondax, συμφωνα με τις τιμές που αναφέρονται στo site της HDC, 2800 μοσχευματα με FUE, κοστίζουν 13.300 Ευρώ.
 

son

New Member
Απ: Προς Φαλακρός34 ή οποιόδηποτε ξέρει για την HDC

Καλησπέρα Φαλακρός34

Συγχαρητήρια και σου εύχομαι να έχεις τα αποτελέσματα που προσδοκάς. Η μέθοδος που επέλεξες (FUE) ενδιαφέρει και εμένα για το λόγο οτι δε θέλω να έχω ουλές στο κεφάλι μου. Το κόστος της επέμβασης δεν με απασχολεί πολύ, όχι γιατί έχω άνεση, αλλά γιατι θέλω να αισθάνομαι σιγουριά στα χέρια ειδικών και έμπειρων μόνο γιατρών. Καταλαβαίνω απο οτι μου γράφεις οτι πρόκειται για μια σοβαρή κλινική με διεθνές κύρος και σκέφτομαι και εγώ την επέμβαση στην HDC. Θέλω να σε ρωτήσω τα 2800 μοσχεύματα αν τα εμφύτευσαν σε μια μόνο μέρα ή παραπάνω και επιπλέον πόσες μέρες χρειάστηκαν μετά την επέμβαση να "ηρεμήσει" το κεφάλι σου, να φύγουν τα κόκκινα σημάδια της επέμβασης, και να κυκλοφορείς έξω κανονικά.
Σ' ευχαριστώ και δεν χρειάζεται να απολογηθείς για οποιαδήποτε καθυστέρηση στην απόκρισή σου
Son
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα