Προιόντα xandrox του D,Lee

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

sakis9282

Member
Παιδιά είναι εύκολο να μου εξηγήσει κάποιος για τα προιόντα του Lee; πχ Τα xandrox περιέχουν minox,φίνα κ.α Τα χρησιμοποιούμε ως dht blocker; ή και για επανέκφυση; Δεν χρειάζεται πχ regain αν βάζουμε κάτι τέτοιο; Έχει πολλά xandrox και σπυρουνολοκτόνη.Έχω χάσει την μπάλα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sakis9282

Member
Απ: Προιόντα xandrox του D,Lee

Nαι αλλά έχει πάρα πολλά προιόντα xandrox.Επίσης έχει spiro και acid.Δεν ξέρουμε τι να δοκιμάσουμε.Χαμός.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ελα σακη καλησπερα

μινοξιδιλη ειναι κυριως το xandrox με διαφορες παραλλαγες

καποιο εχει 5% μινοξιδιλη
το αλλο εχει 12.5 % μινοξιδιλη
καποια εχουν μεσα και αζελαικο οξυ
καποιο εχει και retin a μεσα

αυτο που λες με την φιναστεριδη ειναι το #948 Xandrox 15% Plus
ειναι το μονο xandrox που προς το παρον εχει φιναστεριδη

οταν τα βλεπεις στην αρχη σε μπερδευει λιγακι ειναι η αληθεια
αλλα αμα παρεις την πρωτη γραμμη μετα ολα ειναι απλα

sakis9282

Member

Δηλ.Παναγιώτη περισσότερο το βάζουμε σκέτα αυτά τα πρόιόντα; πχ εγώ βάζω revivogen και regain-rogaine.Mορώ να ενσωματώσω και αυτό το xandrox με τη φιναστερίδη; ή πρέπει να κόψω αυτά που βάζω ήδη; Αυτό δεν έχω καταλάβει.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

sakis9282 είπε:
Δηλ.Παναγιώτη περισσότερο το βάζουμε σκέτα αυτά τα πρόιόντα; πχ εγώ βάζω revivogen και regain-rogaine.Mορώ να ενσωματώσω και αυτό το xandrox με τη φιναστερίδη; ή πρέπει να κόψω αυτά που βάζω ήδη; Αυτό δεν έχω καταλάβει.

αν βαζεις 2 φορες την μερα regaine- rogaine OXI
αν βαζεις 1 φορα την μερα μπορεις να βαζεις και αλλη μια φορα xandrox
αν κοψεις το regaine- rogaine τελειως μπορεις να βαζεις 2 φορες την μερα xandrox

το xandrox ειναι καλυτερο απο το απλο regaine αλλα δεν νομιζω να αξιζει τα λεφτα του φιλε
με μινοξιδιλη ειναι καλυμενος το πολυ πολυ πετας 2 συστατικα ακομη στο regaine και το κανεις καλυτερο και απο το xandrox
και σαφως πιο οικονομικο

sakis9282

Member

Μάλιστα.Σκεφτόμουν αυτό με τη φίνα,αλλά όπως είπες προσθέτουμε κι εμείς.Ένα τελευταίο.Με τη σπιρουνολακτόνη τι λες,στη φάση που χρησιμοποιώ τα προαναφερόμενα θα ήταν καλό να την ενσωματώσω ή πάει πολύ;

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

sakis9282 είπε:
Μάλιστα.Σκεφτόμουν αυτό με τη φίνα,αλλά όπως είπες προσθέτουμε κι εμείς.Ένα τελευταίο.Με τη σπιρουνολακτόνη τι λες,στη φάση που χρησιμοποιώ τα προαναφερόμενα θα ήταν καλό να την ενσωματώσω ή πάει πολύ;
αν χρησιμοποιεις μονο revivogen k regaine μπορεις να την προσθεσεις
αλλα φτιαχτην μονος σου γιατι του lee ειναι ακριβη ! !

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα