Προγραμματισμός ΜΜ και συμβουλές

ΛΕΣ

Active Member
Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι 29 χρονών έχω diffuse thinning και έχω χάσει λίγο έδαφος σε crown και hairline. Με λίγα λόγια με λίγο toppik φαίνομαι full head of hair. Παίρνω φίνα από τα 25 μου 1mg per day και γενικά έχω σταθεροποιήσει το θέμα της τριχόπτωσης. Έως εδώ όλα καλά!

Τα θέματα μου πηγάζουν από την καθημερινότητα και συνοψίζονται σε 2-3 πράγματα του στύλ ότι αν φυσάει πολύ πρέπει να δω αν φαίνεται κάτι η αν έχει φύγει το Τόπικ. Ειδικά όταν ζούσα στην Αγγλία είχα μεγάλο θέμα πλέον στην Ελλάδα αυτό είναι σπάνιο. Το άλλο θέμα που έχω είναι η μόνιμη ανησυχία όταν γνωρίζω μια κοπέλα μην άφησα στάμπα στο μαξιλάρι, μην με δει αναμαλλιασμένο πως θα πάμε διακοπές (θάλασσα, μπάνια κλπ). Προς το παρόν δεν είχα κάποιο reveal ( απλά έχω κουραστεί να το έχω συνέχεια στο μυαλό μου, να έχω τοπικ μαζί μου, να κοιτάζομαι μην έφυγε τπτ κλπ).

Ως εδώ φαντάζομαι πολλοί έχουν υπάρξει σε αύτη τη φάση που κάναν αναμονή μέχρι να κάνουν ΜΜ ή ήταν πιο οπεν για αυτό κλπ.

Εδώ ξεκινάει η δεύτερη δυσκολία μου, ότι δουλεύω στον χρηματοοικονομικό κλάδο στο front office όπως λέμε και στο χωριό μου (μιλάω με πελάτες, κάνω παρουσιάσεις σε εταιρείες κλπ) οπότε δεν μπορώ μια μέρα να εμφανιστώ σαν γκόμπλιν και όχι μια μέρα 4-5 μήνες μέχρι να περάσει το 'κακό' στάδιο της μεταμόσχευσης.

Αυτό που έχω σκεφτεί σαν ιδέα είναι να κάνω ένα μπρείκ από τη δουλεία μου να κάνω ΜΜ και να επανέλθω. Προφανώς όμως οι δουλειές δεν είναι λεωφορεία δεν θα περάσει το επόμενο, μπορεί να πέσεις σε δύσκολη περίοδο, μπορεί χίλια δύο.

Οπότε γράφω αυτό το ποστ για να ακούσω από όποιον έχει συμβουλές, η από κάποιον που έχει περάσει τα ίδια τι έκανε. Δεν ψάχνω τη μαγική λύση και να πω ΟΥΑΟΥ τι είπες ρε φίλε δεν το σκέφτηκα. Απλά, ίσως δεν ξέρω, πάρει κάποιες διαφορετικές στροφές το μυαλό μου, δω κάτι σκεφτώ κάτι κλπ.

Το οικονομικό δεν είναι θέμα, ούτε μένω με τους γονείς μου στην ίδια πόλη!

'Οποιος έχει περάσει κάτι παρόμοιο feel free να μοιραστεί το οτιδήποτε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member
Πάρε άδεια για καμια εβδομάδα μέχρι να καθαρισεις από τα κακαδάκια και κανονικά θα εμφανιζεσαι έτσι...Εννοειται δεν πρέπει να σταματήσεις τη δουλειά σου, αν σε αποσχολεί πως θα φαινεται, ε τοτε καλύτερα να μη κανεις παρά να χάσεις τη δουλειά σου...

Μπλουζα