Προβληματισμός - Μεταμοσχευση

Gianney

Well-Known Member
21,000 τρίχες με λόγο 2.1 σημαίνει 10,000 grafts, νούμερο πάρα πολύ καλό! Νομίζω μια χαρα θα τα πας, αλλά θα πρέπει να διευκρινίσεις αν η φίνα του 0.5mg σε κρατήσει στο NW που είσαι τώρα σε βάθος ετών.
Με 10κ grafts γυρνάς απόλυτα από nw5,6 σε 0 :cool:
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Petr1991

New Member
Ωραίες οι σκηνές αυτές, και τις πέρασα στο peak τους, στη νιότη μου.
Μη το παίξω κάποιος αλλά είχα και τη τιμή, μαζί με τη τύχη να έχω πιει μπύρες( χωρίς να τσακωθούμε) με τον μακαρίτη πια Mark. E. Smith των The Fall μαζί με την Ελληνίδα τότε σύζυγό του σε μια pub της Ιρλανδίας.
Το έχω γυρισει χρόνια όμως στην Americana και στη soul από California και Chicano ( Μεξικό και λατινική Αμερική ) μαζί με Jamaica rocksteady και ska .
Είμαι και λίγο beatnik και ταιριάζουν με τα δαχτυλίδια μου :)

Σίγουρα θα ήταν μια πολύ καλή και περίεργη εμπειρία που γνώρισες Mark Smith (ήταν καπως ιδιόρρυθμο άτομο)
Εγω ειμαι πιο πολύ στην φάση καινουργιων ρευμάτων όπως μπάντες She past away, Lebanon Hanover, Selofan (που ειναι Έλληνες) και Boy harser που παιζουν πιο μοντέρνο ήχο με πιο πολύ synth ηλεκτρονικα στοιχεία που πλέον έχουν ξανα αναβάσει την σκήνη αυτή...
 

Petr1991

New Member
Φίλε με το καλό σε οτι κ να αποφασίσεις!
Μιαν ερώτηση, την ανάλυση αυτή ποιος στην έκανε ; Ο γιατρός ή κάποιο άλλο πρόσωπο στην κλινική ;

Aldo καλησπέρα. Την κλινική starks την έμαθα απο το forum. Η πρωτή μου επαφή με την κλινική έγινε την άνοιξη (Απρίλιο αν θυμάμαι καλα). Έστειλα mail και την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο όπου συνεννοηθήκαμε ποια ώρα βολεύει για μιλήσουμε μέσω viber με κάμερα όπου έγινε την ίδια ήμερα. Μιλήσαμε συνολικά τουλάχιστον 40 λεπτά και με τον γιατρό περιπου 15 λεπτα. Την περισσότερη ώρα μιλήσαμε με την Σταυρουλα όπου μου έδειξε τα αποτελέσματα τις κλινικης. Όσο μιλήσαμε με τον γιατρό υπήρχε πολύ καλη συνεννόηση και μου απάντησε σε όλες τις απορίες. Τελος είπαμε ότι καλό θα ηταν να γινόταν και μια συνάντηση και απο κοντα.

Πριν ενα μήνα επισκέφτηκα την κλινική απο κοντά. Η εξέταση με την κάμερα έγινε απο την Σταυρουλα και μου είπε ότι έχω μια πολύ καλή δότρια περιοχή και ότι αυτό θα το βεβαίωνε και ο γιατρός που θα ερχόταν στο γραφείο να με δει, όπου και ήρθε εκείνη την στιγμή. Επίσης ρώτησα την Σταυρούλα αν είδε κατι σαν Retro ή DUPA και μου είπε όχι. Όταν μπήκε ο γιατρός με θυμότανε και μου είπε ότι δεν χρειαζόταν να έρθω λόγω ότι τα είχαμε πει αναλυτικά μέσω viber αλλα εγώ ήθελα και μια επαφή για να δουν δοτρια και πασχουσα περιοχή απο κοντα. Καθησε ο γιατρός με είδε, μιλήσαμε και μου απάντησε σε ότι απορία είχα.

Συνολικά σαν cons μου έμεινε μια θετική εικόνα αν και 100% δεν έμεινα ικανοποιημένος γιατί γενικα μου αρεσει να μιλάω με αριθμούς και στατιστικά κάτι που δεν υπήρχε σε μεγάλο βαθμό πέραν ότι θα μπουν 3.500 μπροστά και τα υπόλοιπα πίσω. Δηλαδή θα ήθελα να ξέρω αναλυτικά πόσα g εχει να δώσει η δοτρια περιοχή αν και αυτες οι μετρήσεις πέραν απο Lorenzo και Erdogan απο όσο ξέρω δεν γίνονται γενικά
 

Mizerix

Active Member
Και πως θα γίνει αυτό?
Αυτό μόνο ο γιατρός μπορεί να στο απαντήσει βάσει του data που έχει όλα αυτά τα χρόνια. Θα μου πεις εδώ στην Ελλάδα ποιός γιατρός κρατάει data για να συμβουλεύει την κάθε περίπτωση ασθενούς διαφορετικά, δηλαδή ποιός επιβάλλεται να πάρει φιναστερίδη, σε τί δόση κλπ κλπ.
 
Μπλουζα