Προβληματισμος...

newfish

Member
Ρε παιδια διαβαζω τα θεματα για θρραπειες και αναρωτιεμαι κατα ποσο ειναι επιτυχημενες.
Εννοω θεραπειες του ρολερ , μεντας , φολιτζεν , μινοξ κτλπ.
Μιλαω παντα για το θεμα της επανεκφυσης.
Λενε πολλοι οτι βλεπουν αποτελεσματα. Δηλαδη τριχακια. Καποιοι ανεβαζουν και φωτο με τα τριχακια αυτα.
Γινονται ομως ποτε κανονικες τριχες ? Που να εχουν εμφανες αποτελεσμα σε πυκνωση ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Ρε παιδια διαβαζω τα θεματα για θρραπειες και αναρωτιεμαι κατα ποσο ειναι επιτυχημενες.
Λενε πολλοι οτι βλεπουν αποτελεσματα. Δηλαδη τριχακια. Καποιοι ανεβαζουν και φωτο με τα τριχακια αυτα.
Γινονται ομως ποτε κανονικες τριχες ? Που να εχουν εμφανες αποτελεσμα σε πυκνωση ?
αναλογα την ηλικια σου και το ποσες θεραπειες θα εφαρμοσεις ταυτοχρονα θα ειναι και τα αποτελεσματα σου.
εγω θα σου δειξω τις 2 πιο αποτελεσματικες θεραπειες,ειναι και η θεραπειες που ακολουθω παρεμπιπτόντως.
μια φορα την εβδομαδα αυτο http://www.hairlossgr.com/threads/derma-roller-1-5mm-μονο-του.10024/
και τις υπολοιπες 6 μερες της εβδομαδας αυτο http://www.hairlossgr.com/threads/Τοπικη-μεντα.10606/
βγαλε φωτο πριν την εναρξη και μετα. αν ακολουθησεις αυτα τα 2 θα εχεις περισσοτερη επανεκφυση απο οσο θα σου εδινε η μινοξιδιλη οπως εχω και εγω.
το folligen ειναι πιο αδυναμο απο τα αλλα 2,δινει περιπου την μιση επανεκφυση της μινοξιδιλης

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Όσοι είναι μικρά norwood, έχουν δηλαδή λίγο μαλλί, έστω και αραιό, η πύκνωση δεν φαίνεται μόνο από το να βγουν νέα μαλλιά, αλλά και από την πάχυνση των λεπτών τριχών. Τα αποτελέσματα που βλέπω εγώ, είναι προς το παρόν αυτού του τύπου και πίστεψέ με, το κεφάλι μου φεγγίζει πολύ λιγότερο απ ότι πριν 3 μήνες. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βγάλει κάποιος κατευθείαν μαλλί (εκτός αρχικών σταδίων μινοξ+φινας), γιατί εκ προσωπικών παρατηρήσεων υπάρχουν 3-4 βήματα.
Το ένα είναι η διακοπή - μείωση της τριχόπτωσης.
Το άλλο μετά από αυτό, είναι η σταθερότητα της κατάστασης.
Το αμέσως επόμενο είναι να αρχίσει η τρίχα να παχαίνει, κάτι που προϋποθέτει αύξηση των dp cells, πράγμα που επίσης δεν είναι καθόλου εύκολο.
Το επόμενο είναι η σταθερότητα αυτής της κατάστασης το οποίο είναι και το στάδιο που παλεύω αρκετό καιρό.
Πραγματική επανέκφυση δεν έχω καταφέρει ακόμα, αλλά πιστεύω είναι το τελευταίο στάδιο, όπου μετά τα υπόλοιπα γίνονται πολύ πιο εύκολα...

newfish

Member
Εχω μια αργη αλλα σταθερη τριχοπτωση. Δεν μπορω να πω οτι κανω κροταφους αλλα υποχωρει σιγα σιγα ολη η hairline. Επισης αραιωνει και στην κορυφη αλλα δεν υπαρχει κενο.
Ειμαι δυο χρονια μονο με cg210 που σιγουρα δεν μου εχει δωσει επανεκφυση αλλα θεωρω οτι εχει κανει δουλεια στην μειωση τριχοπτωσης. Εχω την εντυπωση οτι αν δεν το χρησιμοποιουσα θα ημουν σε χειροτερη κατασταση τωρα.
Εχει περιπου δυο μηνες που χρησιμοποιω folligen , ρολλερ αλλα οχι με τραυματισμο και καποιες μερες μεντα.
Ειμαι 30 χρονων και με αυτα μεχρι στιγμης δεν μπορω να πω οτι ειδα καποια επανεκφυση. Θα μου πειτε ισως ειναι νωρις ακομα.
Εγω θα τα συνεχισω αλλα οταν βλεπω καποιο ποστ που μιλαει για επανεκφυση και το μονο που βλεπω ειναι τριχακια αρχιζω και σκεφτομαι μηπως τα κανω ολα τζαμπα.
Ισως επικεντρωθω στο να κρατησω τα μαλλια που εχω.
Σε κατι φαρμακευτικο οπως μινοξ , θα καταφυγω οταν δεν θα εχω αλλη επιλογη.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Εχω μια αργη αλλα σταθερη τριχοπτωση. Δεν μπορω να πω οτι κανω κροταφους αλλα υποχωρει σιγα σιγα ολη η hairline. Επισης αραιωνει και στην κορυφη αλλα δεν υπαρχει κενο.
Ειμαι δυο χρονια μονο με cg210 που σιγουρα δεν μου εχει δωσει επανεκφυση αλλα θεωρω οτι εχει κανει δουλεια στην μειωση τριχοπτωσης. Εχω την εντυπωση οτι αν δεν το χρησιμοποιουσα θα ημουν σε χειροτερη κατασταση τωρα.
Εχει περιπου δυο μηνες που χρησιμοποιω folligen , ρολλερ αλλα οχι με τραυματισμο και καποιες μερες μεντα.
Ειμαι 30 χρονων και με αυτα μεχρι στιγμης δεν μπορω να πω οτι ειδα καποια επανεκφυση. Θα μου πειτε ισως ειναι νωρις ακομα.
Εγω θα τα συνεχισω αλλα οταν βλεπω καποιο ποστ που μιλαει για επανεκφυση και το μονο που βλεπω ειναι τριχακια αρχιζω και σκεφτομαι μηπως τα κανω ολα τζαμπα.
Ισως επικεντρωθω στο να κρατησω τα μαλλια που εχω.
Σε κατι φαρμακευτικο οπως μινοξ , θα καταφυγω οταν δεν θα εχω αλλη επιλογη.
αν βάλω μια βαθμολογία την θεραπεία που χρησιμοποιείς θα έβαζα 6 στα 20.αυτα που προ ανέφερα θα έβαζα 20 στα 20.αντικατεστησε με πιο δυνατά όπλα. Θα δεις επανεκφυση αλλά το πόσο δεν ξερω

LostUser

Active Member

Newfish περνάω και γω μια φάση έτσι αναθεώρησης και προβληματισμού...Γνώμη μου πλέον είναι ότι όλα αυτά τα τοπικά που υπάρχουν προσπαθούν να βελτιώσουν 1-2 παράγοντες και ούτε καν αγγίζουν το υποκείμενο πρόβλημα (την αιτία της τριχόπτωσης)
Ελάχιστα πράγματα βλέπεις και προσπαθούμε να ρίξουμε στην φωτιά με νεροπίστολο όπως έχει εύστοχα ειπωθεί...
Για μένα προσωπικά,κάποια λύση στο πρόβλημα βλέπω στα εξής:

1)H θεωρία των pge2-pgd2.Φαίνεται δειλά δειλά κάποια εξήγηση στο πρόβλημα. Δυστυχώς όμως παρόλο που υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα να την στηρίξουν (και αιματολογικές εξετάσεις που το επιβεβαιώνουν,πχ σε μένα) όταν έρθει η ώρα να διορθώσουμε το πρόβλημα των ορμονών τα πράγματα σκουραίνουν (Σχεδόν ολοκληρωτική απουσία φαρμακευτικών σκευασμάτων και περιορισμένες γνώσεις για κάποιες τροφές,αμφιβόλου αποτελεσματικότητας)
Μάλλον θα μπει και αυτή στο ράφι εάν δεν βγει αποτελεσματικό στοχευμένο φάρμακο.

2)Εγώ ξεκίνησα επίσης detu,απογοητευμένος από τοπικά και τις άλλες προσεγγίσεις.

3)Τέλος υπάρχει και η προσέγγιση του dermaroller. Δεν είναι όμως δοκιμασμένη,την κάνεις με δικό σου ρίσκο.ΦΑΙΝΕΤΑΙ να έχει παρόλα αυτά (ακόμα) κάποιες προοπτικές.

ΥΓ.Πάει σε άλλο thread αλλά μετά λύπης μου βλέπω εν έτοι 2016 να μιλάμε ακόμα για κρεμμύδια κ σκόρδα στα μαλλιά.Αυτό λέει πολλά για την απελπισία μας.Ανακινούμε απλά ανέκδοτες αναφορές και αστικούς μύθους.Απογοητευτική πρόοδος.
Αν αποδειχθεί και η θεωρία με τις pge2 και pgd2 αναποτελεσματική,εγώ προσωπικά το κόβω το σπορ για πάντα (όσο είναι νωρίς).
Ήδη είμαι στα όρια γιατί έφαγα μεγάλη ξενέρα που δεν είδα αποτέλεσμα από αυτήν

kapa

Μέλος του προσωπικού
Newfish περνάω και γω μια φάση έτσι αναθεώρησης και προβληματισμού...Γνώμη μου πλέον είναι ότι όλα αυτά τα τοπικά που υπάρχουν προσπαθούν να βελτιώσουν 1-2 παράγοντες και ούτε καν αγγίζουν το υποκείμενο πρόβλημα (την αιτία της τριχόπτωσης)
Ελάχιστα πράγματα βλέπεις και προσπαθούμε να ρίξουμε στην φωτιά με νεροπίστολο όπως έχει εύστοχα ειπωθεί...
Για μένα προσωπικά,κάποια λύση στο πρόβλημα βλέπω στα εξής:

1)H θεωρία των pge2-pgd2.Φαίνεται δειλά δειλά κάποια εξήγηση στο πρόβλημα. Δυστυχώς όμως παρόλο που υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα να την στηρίξουν (και αιματολογικές εξετάσεις που το επιβεβαιώνουν,πχ σε μένα) όταν έρθει η ώρα να διορθώσουμε το πρόβλημα των ορμονών τα πράγματα σκουραίνουν (Σχεδόν ολοκληρωτική απουσία φαρμακευτικών σκευασμάτων και περιορισμένες γνώσεις για κάποιες τροφές,αμφιβόλου αποτελεσματικότητας)
Μάλλον θα μπει και αυτή στο ράφι εάν δεν βγει αποτελεσματικό στοχευμένο φάρμακο.

2)Εγώ ξεκίνησα επίσης detu,απογοητευμένος από τοπικά και τις άλλες προσεγγίσεις.

3)Τέλος υπάρχει και η προσέγγιση του dermaroller. Δεν είναι όμως δοκιμασμένη,την κάνεις με δικό σου ρίσκο.ΦΑΙΝΕΤΑΙ να έχει παρόλα αυτά (ακόμα) κάποιες προοπτικές.

ΥΓ.Πάει σε άλλο thread αλλά μετά λύπης μου βλέπω εν έτοι 2016 να μιλάμε ακόμα για κρεμμύδια κ σκόρδα στα μαλλιά.Αυτό λέει πολλά για την απελπισία μας.Ανακινούμε απλά ανέκδοτες αναφορές και αστικούς μύθους.Απογοητευτική πρόοδος.
Αν αποδειχθεί και η θεωρία με τις pge2 και pgd2 αναποτελεσματική,εγώ προσωπικά το κόβω το σπορ για πάντα (όσο είναι νωρίς).
εισαι λαθος σε ολα lostUser και νομιζω στο εχω ξανα πει

kapa

Μέλος του προσωπικού
στοχευμενο φαρμακο για pgd2? setipiprant http://www.hairlossgr.com/threads/kythera-φαρμακευτικη-αγορασε-τα-δικαιωματα-για-το-φαρμακο-της-actelion-setipiprant.9990/
πριν μου πεις δεν βγηκε ακομα θα σου πω οτι ηδη δοκιμαζεται στα ξενα φορουμ με επητυχια

kapa

Μέλος του προσωπικού
δεν υπαρχει ουτε ενας απο τα 20 ατομα που εχουν αναφερει αποτελεσματα σε αυτο το φορουμ να μην εχει αποτελεσματα.
δεν ειναι δοκιμασμενο τι?καπιοι εδω εχουμε εναν χρονο+ που το χρησιμοποιουμε

kapa

Μέλος του προσωπικού
σε πληροφορω οτι η μεντα δινει περισσοτερη επανεκφυση απο την μινοξιδιλη και ειναι και δωρεαν.
αν δεν ασχοληθουμε με αυτο τοτε με τι ασχολουμαστε εδω?

Serifis

Active Member
στοχευμενο φαρμακο για pgd2? setipiprant http://www.hairlossgr.com/threads/kythera-φαρμακευτικη-αγορασε-τα-δικαιωματα-για-το-φαρμακο-της-actelion-setipiprant.9990/
πριν μου πεις δεν βγηκε ακομα θα σου πω οτι ηδη δοκιμαζεται στα ξενα φορουμ με επητυχια

Καλή χρονιά μάγκες με υγεία. Kapa για seti να σου πώ πως ναί μεν δοκιμάζεται από πολλούς όμως επειδή παρακολουθώ πολλά φόρουμ δεν υπάρχει feedback από τους χρήστες. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει θετικές αναφορές.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LostUser

Active Member

Ναι "επιτυχία".Συγγνώμη που δεν πείθομαι από ένα φάρμακο που βγήκε για το... άσθμα. Εκλεκτικοί αναστολείς της pgd2... Έγινε.Να απονέμουν απλά μετά και το nobel στον Κωτσαρέλη.Αυτό που λέτε,το ρώτησα σε φίλους γιατρούς και μου περίγραψαν πάρα πολύ χονδροειδώς πόσο ανέφικτο είναι.ΔΕΝ υπάρχει τέτοιο πράγμα.
Οι περισσότεροι από εδώ μέσα έχουμε διαβάσει 5-10-ν έρευνες και νομίζουμε ότι ξέρουμε απο βιοχημεία και από φυσιολογία.

Θα σου πω λοιπόν ένα μικρό "μυστικό" (και μένα μου το παν δν είμαι εξυπνάκιας). Οι προσταγλανδίδες εκφράζονται ακαριαία. Δεν μπορεί να σταματηθεί η έκφραση τους όπως το φαντάζεσαι εσύ. Οι αναστολείς που κακώς γράφονται στο ίντερνετ γτ δν ειναι αναστολείς, μπλοκάρουν ΙΣΩΣ ένα μέρος μιας τεράστιας βιοχημικής αντίδρασης και πίστεψε με,ο οργανισμός θα βρει ΑΛΛΟ τρόπο να την συνεχίσει και να εκφράσει το σήμα που θέλει.
Ο Κωτσαρέλης (ο οποίος σκαλίζοντας παλιά ποστ του GOMI ψάχνεται από το 2012-2013!) δεν είναι βλάκας και το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.Προσπαθεί δια της πλαγίας οδού να κάνει κάτι.Επιτυχώς-ανεπιτυχώς κρίνετέ το μόνοι σας ;)

σε πληροφορω οτι η μεντα δινει περισσοτερη επανεκφυση απο την μινοξιδιλη και ειναι και δωρεαν.
αν δεν ασχοληθουμε με αυτο τοτε με τι ασχολουμαστε εδω?

Ίδωμεν.Οι αναφορές στην μέντα είναι παλιές...Καραφλοί δε υπάρχουν άπειροι ακόμα.
Edit: Και το Detu είναι τελείως τζάμπα.Γιατί το παράτησες τότε?

δεν υπαρχει ουτε ενας απο τα 20 ατομα που εχουν αναφερει αποτελεσματα σε αυτο το φορουμ να μην εχει αποτελεσματα.
δεν ειναι δοκιμασμενο τι?καπιοι εδω εχουμε εναν χρονο+ που το χρησιμοποιουμε

ΟΚ στο δίνω αυτό και μακάρι να δουλέψει.Στην τελική ομοιοπαθείς είμαστε,και γω θεραπεία ψάχνω.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καλή χρονιά μάγκες με υγεία. Kapa για seti να σου πώ πως ναί μεν δοκιμάζεται από πολλούς όμως επειδή παρακολουθώ πολλά φόρουμ δεν υπάρχει feedback από τους χρήστες. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει θετικές αναφορές.
καλη χρονια
http://www.hairlosstalk.com/interac...ipiprant-log?p=1268135&viewfull=1#post1268135
http://www.hairlosstalk.com/interac...ipiprant-log?p=1268135&viewfull=1#post1268135
ψαξε και τα 20 θεματα στο hit
δεν υπαρχει θεραπεια που να δουλευει σε εναν και να μην δουλευει στον αλλον.
υπαρχει μονο μια αποκλιση 10% το πολυ 20% που να μην δουλεψει μια θεραπεια.
αυτο ησχυει και για την φιναστεριδη που μπορω να δειξω 10 εδω που δεν δουλεψε και για την μινοξιδιλη.
το σετι ειναι ο αντικαταστατης της φιναστεριδης και θα παρει 8 μηνες χρησης για να δειξει αποτελεσματα κατα κανονα

kapa

Μέλος του προσωπικού
Ναι "επιτυχία".Συγγνώμη που δεν πείθομαι από ένα φάρμακο που βγήκε για το... άσθμα. Εκλεκτικοί αναστολείς της pgd2... Έγινε.Να απονέμουν απλά μετά και το nobel στον Κωτσαρέλη.Αυτό που λέτε,το ρώτησα σε φίλους γιατρούς και μου περίγραψαν πάρα πολύ χονδροειδώς πόσο ανέφικτο είναι.ΔΕΝ υπάρχει τέτοιο πράγμα.
Οι περισσότεροι από εδώ μέσα έχουμε διαβάσει 5-10-ν έρευνες και νομίζουμε ότι ξέρουμε απο βιοχημεία και από φυσιολογία.

Θα σου πω λοιπόν ένα μικρό "μυστικό" (και μένα μου το παν δν είμαι εξυπνάκιας). Οι προσταγλανδίδες εκφράζονται ακαριαία. Δεν μπορεί να σταματηθεί η έκφραση τους όπως το φαντάζεσαι εσύ. Οι αναστολείς που κακώς γράφονται στο ίντερνετ γτ δν ειναι αναστολείς, μπλοκάρουν ΙΣΩΣ ένα μέρος μιας τεράστιας βιοχημικής αντίδρασης και πίστεψε με,ο οργανισμός θα βρει ΑΛΛΟ τρόπο να την συνεχίσει και να εκφράσει το σήμα που θέλει.
Ο Κωτσαρέλης (ο οποίος σκαλίζοντας παλιά ποστ του GOMI ψάχνεται από το 2012-2013!) δεν είναι βλάκας και το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.Προσπαθεί δια της πλαγίας οδού να κάνει κάτι.Επιτυχώς-ανεπιτυχώς κρίνετέ το μόνοι σας ;)

Ίδωμεν.Οι αναφορές στην μέντα είναι παλιές...Καραφλοί δε υπάρχουν άπειροι ακόμα.
Edit: Και το Detu είναι τελείως τζάμπα.Γιατί το παράτησες τότε?

ΟΚ στο δίνω αυτό και μακάρι να δουλέψει.Στην τελική ομοιοπαθείς είμαστε,και γω θεραπεία ψάχνω.
δεν μου αρεσει να μπαινω σε αντιπαραθεση λογω της θεσης μου.
θα μπω κατευθειαν στο ρεζουμε.
διαλεξες την πιο αμφιλεγομενη θεραπεια,δηλαδη σιγουρα θα ειχες επανεκφυση με την ερευνα του τραυματισμου.
σιγουρα θα ειχες επανεκφυση με την μεντα,οπως εχουν ολοι αλωστε οσοι την χρησιμοποιουν.
για την detu δεν μπορω να πω το ιδιο καθως το νημα υπαρχει χρονια τωρα και δεν εχει αναφερει καποιος επανεκφυση

LostUser

Active Member
Γόνιμος διάλογος είναι και ανταλλαγή απόψεων,δεν υπάρχει θέμα! Σου εύχομαι να καλυφθείς με το δίπτυχο μέντα και roller.Και προφανώς μακάρι να μην βρεθούμε πάλι εδώ μετά από 1 χρόνο ψάχνοντας τι πήγε στραβά και αναζητώντας νέες θεραπείες.

Α και επίσης βάζω σταθερά minox και που και που μέντα με jojoba.Άρα λογικά το μαλλί θα γίνει τούμπανο :p

kapa

Μέλος του προσωπικού
Γόνιμος διάλογος είναι και ανταλλαγή απόψεων,δεν υπάρχει θέμα! Σου εύχομαι να καλυφθείς με το δίπτυχο μέντα και roller.Και προφανώς μακάρι να μην βρεθούμε πάλι εδώ μετά από 1 χρόνο ψάχνοντας τι πήγε στραβά και αναζητώντας νέες θεραπείες.
εγω απλα δειχνω καποια οπλα αλλα καπιοι κανετε πως δεν βλεπετε.
εσυ εισαι που προσπερασες τα 7 αποτελεσματα επανεκφυσης στο νημα της μεντας και το βαπτισες αχρηστο πριν να κλεισει μηνα το νημα?

newfish

Member
Ρε συ καπα στην θεραπεια μου το μονο διαφορετικο που κανω ειναι να μη χρησιμοποιω το ρολερ για τραυματισμο.
Το χρησιμοποιω αλλα πιο χαλαρα.
Αυτη η διαφορα δηλαδη δινει το + 14/20 ?

Βλεπω αλλο αποτελεσμα στο φορουμ απο χρηση μονο μινοξ και το μαλλι του εγινε τουμπανο.
Εγω που ειμαι 30 και το προβλημα αρχισε σχετικα προσφατα ,δεν θα επρεπε να εχω καλα αποτελεσματα αφου το κεφαλι μου ειναι παρθενο απο θεραπειες ?

Φυσικα ξαναλεω ρολερ , μεντα και φολιτζεν βαζω κανα 2-3 μηνες μονο.
Το πιο πανω παραδειγμα με τη μινοξ το ειπα γιατι επαναλαμβανεις οτι η μεντα ειναι καλυτερη απο μινοξ.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Ρε συ καπα στην θεραπεια μου το μονο διαφορετικο που κανω ειναι να μη χρησιμοποιω το ρολερ για τραυματισμο.
Το χρησιμοποιω αλλα πιο χαλαρα.
Αυτη η διαφορα δηλαδη δινει το + 14/20 ?

Βλεπω αλλο αποτελεσμα στο φορουμ απο χρηση μονο μινοξ και το μαλλι του εγινε τουμπανο.
Εγω που ειμαι 30 και το προβλημα αρχισε σχετικα προσφατα ,δεν θα επρεπε να εχω καλα αποτελεσματα αφου το κεφαλι μου ειναι παρθενο απο θεραπειες ?

Φυσικα ξαναλεω ρολερ , μεντα και φολιτζεν βαζω κανα 2-3 μηνες μονο.
Το πιο πανω παραδειγμα με τη μινοξ το ειπα γιατι επαναλαμβανεις οτι η μεντα ειναι καλυτερη απο μινοξ.
ενα μελος ειχε επανεκφυση με την μεντα απο την πρωτη εβδομαδα,ενα ακομα μελος ειχε επανεκφυση στις 2 εβδομαδες βαζοντας μερα παρα μερα,αυτο με την μινοξιδιλη δεν εχει γινει ποτε.
μην παραδειγματιζεσαι απο ολα,καποιοι ειναι μικροι σε ηλικια.
προσοχη στην λεπτομερεια,αλλο ο τραυματισμος http://www.hairlossgr.com/threads/derma-roller-1-5mm-μονο-του.10024/ που θα σου δωσει επανεκφυση και θα σου σταματησει την τριχοπτωση
και αλλο η απλη απορροφηση ουσιων http://www.hairlossgr.com/threads/Σωστή-χρήση-derma-roller.8039/

newfish

Member
Ναι αλλα αυτο θελω να πω εξαρχης. Τα παιδια ειδαν επανεκφυση σε 2 εβδομαδες. Τι σημαινει ομως αυτο ?
Αυτο που ειδαν ειναι μικροσκοπικες τριχουλες. Θα γινουν ομως ποτε κανονικα μαλλια που θα καλυψουν τα κενα ?
Γιατι εκει ειναι η ουσια του θεματος. Να υπαρχει οπτικο αποτελεσμα.
Αλλιως τι νοημα εχει να κανω ενα σωρο θεραπειες? Φυσικα μιλαω για επανεκφυση μονο.
Προσωπικα εμενα δεν θα με χαλουσε να κρατησω τα μαλλια που εχω τωρα.
Με μινοξ δεν εγινε ποτε αλλα υπαρχουν παραδειγματα που το κεφαλι γεμισε μαλλι. Δεν εμεινε το αποτελεσμα σε τριχακια.

Ο ολος προβληματισμος μου εχει να κανει στο αν αξιζει η ταλαιπωρια και τα λεφτα σε σχεση με το αποτελεσμα που δινει η καθε θεραπεια.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Ναι αλλα αυτο θελω να πω εξαρχης. Τα παιδια ειδαν επανεκφυση σε 2 εβδομαδες. Τι σημαινει ομως αυτο ?
Αυτο που ειδαν ειναι μικροσκοπικες τριχουλες. Θα γινουν ομως ποτε κανονικα μαλλια που θα καλυψουν τα κενα ?
Γιατι εκει ειναι η ουσια του θεματος. Να υπαρχει οπτικο αποτελεσμα.
Αλλιως τι νοημα εχει να κανω ενα σωρο θεραπειες? Φυσικα μιλαω για επανεκφυση μονο.
Προσωπικα εμενα δεν θα με χαλουσε να κρατησω τα μαλλια που εχω τωρα.
Με μινοξ δεν εγινε ποτε αλλα υπαρχουν παραδειγματα που το κεφαλι γεμισε μαλλι. Δεν εμεινε το αποτελεσμα σε τριχακια.

Ο ολος προβληματισμος μου εχει να κανει στο αν αξιζει η ταλαιπωρια και τα λεφτα σε σχεση με το αποτελεσμα που δινει η καθε θεραπεια.
οι 2 θεραπειες που ακολουθω εχουν ενα ετησιο κοστος 45 ευρω,το μονο που μπορω να σου εγγυηθω ειναι οτι θα εχεις περισσοτερη επανεκφυση απο την μινοξιδιλη,απο εκει και περα δεν μπορω να σου πω ποσο.
βαλε κατω τα εξοδα,δυστυχως το αποτελεσμα πρεπει να μπεις στον χορό για τα δεις και αποφασιζεις

Μπλουζα