orange
Member
Χαιρετώ τη μεγάλη λεγεώνα των καραφλών! και αφού σας ευχαριστήσω θερμά για τις βοήθειες που έχω πάρει από τον-τους δημιουργούς-διαχειριστές-συντονιστές του σαη πρωτίστως και έπειτα εννοείται όσους συνεισφέρουν σε αυτήν εδώ την πτωχή πλην τίμια καραφλογωνιά, μπαίνω στο θέμα. Είμαι norwood 2-3: κροτάφοι και τριχογραμμή 1+εκ υποχώρηση σε σύγκριση με τα νειάτα μου και ζώνη 1 και ζώνη 2 έως και το στέμμα έγινε ψιλοσιθρού. Η τριχογραμμή σε απόσταση από φρύδια είναι 8 εκατοστά και οι κροτάφοι σχεδόν στα 9εκ. ΌΜΩΣ: από κατασκευής έχω πολύ μεγάλο κούτελο και κεφάλι (φοράω κράνος XXL), δηλαδή από τα 16 μου ή τριχογραμμή ήταν 7 (περίπου) εκατοστά και οι κροταφοι 8. Αλλά το χειρότερο σε εμένα είναι η υποχώρηση των τεμποραλ..
Οπότε προχωράω στο όνειρο. Θέλω να βρω γιατρό που:
1) να πυκνωσει από το στέμμα και ζώνη 1 και 2
2) να φτιάξει σωστά τη μόστρα (τριχογραμμή-κροταφους) και
3) το δύσκολο: να διορθώσει τα τεμποραλ πικς που έχουν υποχωρήσει και μου έχουν διευρύνει πλάγια το κούτελο (αλλά όχι την σκέψη - άδικο αυτό και καταγγέλλω όσους διαδίδουν πως το κούτελο συνδέεται με την ευφυία!)
Και αποτείνομαι στην σοφία και εμπειρία σας καθώς, δυστυχώς, δεν βλέπω παρουσιάσεις με διόρθωση temporal (εκτός ελαχίστων) και αυτό με ανησυχεί καθώς ξέρω την ιδιαιτερότητά τους.
Ψιλή τρίχα και καστανή. Φωτογραφίες θα βάλω, αύριο-μεθαύριο, για να δείτε και να γνωμοδοτήσετε (αν θέλετε)
Γνώμη μου είναι πως θέλω κανά 1000-1500τριχοθ για μπροστά και 500-1000 για πύκνωση στα επάνω
ΥΓ. χρήστης φινας από το '22, να είναι καλά το φορουμ (και μην ξεχάσω: ανάθεμα στους ψεκαζμένους που με αποθάρρυναν να την πάρω από το 2013 που το ανακάλυψα, ίσως να μην χρειαζόμουν τώρα επέμβαση).
Ευχαριστώ σας
Οπότε προχωράω στο όνειρο. Θέλω να βρω γιατρό που:
1) να πυκνωσει από το στέμμα και ζώνη 1 και 2
2) να φτιάξει σωστά τη μόστρα (τριχογραμμή-κροταφους) και
3) το δύσκολο: να διορθώσει τα τεμποραλ πικς που έχουν υποχωρήσει και μου έχουν διευρύνει πλάγια το κούτελο (αλλά όχι την σκέψη - άδικο αυτό και καταγγέλλω όσους διαδίδουν πως το κούτελο συνδέεται με την ευφυία!)
Και αποτείνομαι στην σοφία και εμπειρία σας καθώς, δυστυχώς, δεν βλέπω παρουσιάσεις με διόρθωση temporal (εκτός ελαχίστων) και αυτό με ανησυχεί καθώς ξέρω την ιδιαιτερότητά τους.
Ψιλή τρίχα και καστανή. Φωτογραφίες θα βάλω, αύριο-μεθαύριο, για να δείτε και να γνωμοδοτήσετε (αν θέλετε)
Γνώμη μου είναι πως θέλω κανά 1000-1500τριχοθ για μπροστά και 500-1000 για πύκνωση στα επάνω
ΥΓ. χρήστης φινας από το '22, να είναι καλά το φορουμ (και μην ξεχάσω: ανάθεμα στους ψεκαζμένους που με αποθάρρυναν να την πάρω από το 2013 που το ανακάλυψα, ίσως να μην χρειαζόμουν τώρα επέμβαση).
Ευχαριστώ σας
Τελευταία επεξεργασία: