Ποσο συχνο λουσιμο?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kos1987

New Member
Εχω αρχισει να πειραματιζομαι με τη τοπικη σπιρο αλλα διαβασα οτι πρεπει να λουζομαι καθε μερα.Επειδη εχω μακρια μαλλια (σε λιγο καιρο θα κουρευτω) μου ειναι δυσκολο να λουζομαι καθε μερα πειτε με βρωμιαρη....Σε ενα ξενο forum ομως καποιος ελεγε οτι δεν πειραζει αν λουζεσαι καθε μερα παρα μερα, η απορροφηση θα ειναι καλη.Εσεις τι λετε?Να τονισω οτι ακομα δε μου ηρθε η μινοχ που παρηγγειλα απο ebay. Thanks.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Ποσο συχνο λουσιμο?

Το καθημερινό λούσιμο δεν είναι απαραίτητο, αλλά συνιστάτε για όσους κάνουν θεραπεία με τοπικά προιόντα. Σε καθαρό κεφάλι οι λοσιόνς απορροφούνται καλύτερα.

kos1987

New Member

Fenimore είπε:
Το καθημερινό λούσιμο δεν είναι απαραίτητο, αλλά συνιστάτε για όσους κάνουν θεραπεία με τοπικά προιόντα. Σε καθαρό κεφάλι οι λοσιόνς απορροφούνται καλύτερα.

Συμφωνω αλλα λεω συγκεκριμενα για τη σπιρο που εχει μικρη διαρκεια ημισειας ζωης.Εαν απορροφαται με βραδυτερο ρυθμο εξαιτιας της λιπαρης επιδερμιδας τοτε εχουμε πετυχει μεγαλυτερη δραστικη ωρα για τη σπιρο.

crossfire

Well-Known Member

kos1987 είπε:
Εχω αρχισει να πειραματιζομαι με τη τοπικη σπιρο αλλα διαβασα οτι πρεπει να λουζομαι καθε μερα.Επειδη εχω μακρια μαλλια (σε λιγο καιρο θα κουρευτω) μου ειναι δυσκολο να λουζομαι καθε μερα πειτε με βρωμιαρη....Σε ενα ξενο forum ομως καποιος ελεγε οτι δεν πειραζει αν λουζεσαι καθε μερα παρα μερα, η απορροφηση θα ειναι καλη.Εσεις τι λετε?Να τονισω οτι ακομα δε μου ηρθε η μινοχ που παρηγγειλα απο ebay. Thanks.

Επιβαλλεται το καθημερινο λουσιμο.....αμα μπορεις και 2 φορες

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα