Ποιος απο τους δυο: Hasson ή Wong

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

geoneo

New Member
Ειμαι πολυ κοντα στο να αποφασισω για να προχωρισω στην δευτερη μεταμοσχευση μου και μαλλον θα ειναι στον Καναδα. Εστειλα email στην εταιρια και μου ειπαν στην απαντηση οτι την περιπτωση μου την εχει δει ο Dr Wong. Τελικα αυτοι αποφασιζουν ποιος απο τους 2 θα σε αναλαβει ή επιλεγουμε εμεις αυτο. Παιδια αν μπορειτε καποιοι που ηδη εχετε παει να μου πειτε τι εγινε στην περιπτωση σας. ο Dr Wong πως σας φαινετε εσας?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pavlos

Member
Απ: Ποιος απο τους δυο: Hasson ή Wong

Gouli καλησπερα, ειχες κανει ενα θεμα σχετικα με την μεταμοσχευση σου στην HDC αλλα ουτε φωτο ειδαμε ουτε μας ειπες ποσα τελικα τριχοθυλλακια εβαλλες μια γρηγορη αναφορα εκανες (εθαψες την εταιρεια) και εξαφανιστηκες.
Αν μπορεις να βοηθησεις την κατασταση κανε μια επεξηγηση και βαλε μερικες φωτο να δουμε τι εγινε και να μπορεσουν να καταλαβουμε οι περισσοτεροι .
Μην πετας κατι, τρομαζεις τον κοσμο και μετα εξαφανιζεσαι. θα βοηθησεις κοσμο εαν οντως ισχυουν αυτα που λες και θα σωσεις πολλα παιδια που ετοιμαζοντε να κανουν και αυτοι το βημα για μια μεταμοσχευση.
 

geoneo

New Member
Απ: Ποιος απο τους δυο: Hasson ή Wong

φιλε παυλο οπως βλεπεις το θεμα εχει κλεισει εδω και καιρο απο τον admin. οπως ειπα δεν προκειτε να ανεβασω αυτη την στιγμη φοτος για τον λογο οτι παιζονται πολλα εδω στο φορουμ. εγω ειπα την εμπειρια μου στην hdc, δεν ειναι αναγκασμενος ο οποιοσδηποτε να πιστεψει. υπαρχουν και αλλα θεματα εδω φιλε παυλο που καινε αλλους πιο τεραστιους απο την hdc πχ hasson οτι δεν ειναι ευχαριστημενοι οι 5-7, οτι δεν ειναι ο hasson o παλιος και ξερω γω. κανεις δεν εχει βαλει ομως φωτος να δουμε, γιατι να βαλω εγω. εγω ειπα την πονεμενη μου εμπειρια οπως ετυχε σε ΕΜΕΝΑ δεν σημαινει οτι ολα τα αποτελεσματα της hdc ειναι σαν το δικο μου. εξαλλου εδω ανοιξα θεμα για hasson οχι για hdc.
 

pavlos

Member
Απ: Ποιος απο τους δυο: Hasson ή Wong

O admin εκλεισε το θέμα (και πολυ καλα εκανε) γιατι ειπες μιση Ιστορια και χωρις αποδειξεις(φωτος, γεγονοτα κτλ. απλα μπηκες στο site και τους εκραξες).
Δεν λεω οτι λες ψεματα αλλα πρεπει να καταλαβεις πως το φορουμ εχει ανθρωπους που θελουν να μαθουν την αληθεια και το να κρυβεις την αληθεια δεν βοηθαει. Αν βαλεις φωτο (οχι προσωπο) ποιος θα σε κυνηγησει τα γεγονοτα ειναι γεγονοτα και κανεις δεν μπορει να τα αρνηθει η μηπως φοβασαι πως θα σε κυνηγησουν , καποια στιγμη καποιοι πρεπει να μιλησουν , το να πας για μια δευτερη μεταμοσχευση στον Hasson νομιζεις θα σε σωσει?? kai για αυτον πολλα ακουγοντε τελευταια αλλα μονο ακουγοντε κανεις δεν βγαινει να τα χωσει με αποδειξεις εχουμε μπει σε εναν κυκεωνα με ανακριβιες.
Ολοι περιμενουν το θαυμα και θυμιζει λιγο απο εκδικηση καποιοι που πηγαν και τους κοροιδεψαν χωρις αποτελεσμα σαν να λενε πηγαιντε και εσεις να την πατησετε να μην ειμαι μονος.
Κανεις δεν λεει την αληθεια και θα καταληξει και αυτο το φορουμ ερμεο των επιτηδιων αφου καποιοι προτιμουν να κρυβοντε πισω απο το δακτυλο τους με αποτελεσμα μετα απο τοσα χρονια υπαρξης αυτου του φορουμ ακομα να μην ξερουμε πιοι αξιζουν και ποιοι οχι.
Εγω προσωπικα εαν και οταν παω πολυ απλα θα καταθεσω την εμειρια μου με φωτος πριν και μετα, το αποτελεσμα θα το κρινουν ολα τα παιδια του φορουμ γιατι εαν χασω εγω καποια λεφτα και με σφαξουν θεωρω πως μετα θα πρεπει να ειμαι και ο τελευταιος, να φανουν επιτελους οι απατεωνες και οι σωστοι γιατροι.
 

pavlos

Member
Απ: Ποιος απο τους δυο: Hasson ή Wong

δεν προκειτε να ανεβασω αυτη την στιγμη φοτος για τον λογο οτι παιζονται πολλα εδω στο φορουμ

Να σου απαντησω επισης για αυτο που λες οτι παιζοντε πολλα στο φορουμ παραθετω την συζητηση

(Ερωτηση δικη μου στα παιδια του φορουμ)Σχετικά με την "αποτυχημένη" μεταμοσχευση της HDC και πριν κλειδώσεις το θέμα, πιστεύω σημαντικό θα ήταν να ερωτηθεί και η ίδια η Εταιρεία μεταμόσχευσης μαλλιών.> Η Εταιρεία θα πρέπει να γνωρίζει την λεγόμενη ''αποτυχημένη'' μεταμοσχευση και να μας δώσει την αποψή της. ΄> Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω εκ των προτέρων και να ζητήσω συγνώμη εάν σε κούρασα.>> με εκτίμηση> Pavlos
(απαντηση απο το φορουμ)Γεια σου Παύλε. Βασικά είσαι ο γραφών του ποστ?Επικοινώνησα με την Σούζη και μου είπε ότι ενώ του (ή σου, αν είσαι εσύ) ζητήθηκε να ανεβάσει εικόνες κλπ, δεν το έκανε, αλλά και δεν θυμάται κάτι. Αν έχει(ς) κάτι και μου το στείλει, θα ανοίξω το ποστ. Ειδάλλως το θεωρώ κακόβουλο ποστ και δεν το συνεχίζω το θέμα.

Για να λεμε και καμια αληθεια εδω μεσα και να μην αφηνουμε υπονοουμενα.
 

geoneo

New Member
Απ: Ποιος απο τους δυο: Hasson ή Wong

pavlo που ξερεις εσυ οτι αν παω στον χασον την 2 φορα αν θα με σωσει? δεν καταλαβα το υπονοουμενο σου. ναι ρε αν θα επελεγα hdc η hasson θα επελεγα hasson με τα χιλια δεν το καταλαβα δηλαδη. Απο οτι φαινετε μαγκες εδω μεσα υπαρχουν πολλοι στρατιωτες της hdc που δεν μπορουν να ακουσουν κακη κουβεντα για αυτους. ειναι ομως λογικο διοτι η κυπρος ειναι κοντα, η γλωσσα ειναι η ιδια κτλ. Δηλαδη εγω πρεπει να μπαινω σε οπιο θεμα καιει τον χασον και να ζητω εξηγησεις και φωτος δεν καταλαβα? αυτοι που καινε τον χασον μας δινουν εξηγησεις? οχι ρε μαγκα δεν θα ανεβασω φωτο αυτη την στιγμη δεν γουσταρω και εδω το θεμα που ανοιχθηκε δεν ειναι για αυτους αλλαξε κουβεντα
 

pavlos

Member
Απ: Ποιος απο τους δυο: Hasson ή Wong

Εγω ουτε καν θα ασχοληθω μαζι σου οσο για τα υπονουμενα κτλ σου εδειξα ποιος ειναι τσιρακι και φαμφαρας στην συζητηση μας,
Επισης με επιασες με πληρωνουν αδρα απο την HDC και λεω για αυτους και τους κανω και διαφημιση και τον Hasson τον καιω γιατι δεν μου εβαλλε ακομα προκαταβολη ( :p ) φαινεται ξεκαθαρα αλλωστε απο της απαντησεις και δηλωσεις μου, :down αντε πουλα τρελα σε κανενα αλλο φορουμ μας εχουν κουρασει κατι φαντασματα σαν και σενα


:down :down :down
 

Άκης

Administrator
Απ: Ποιος απο τους δυο: Hasson ή Wong

goulis είπε:
φιλε παυλο οπως βλεπεις το θεμα εχει κλεισει εδω και καιρο απο τον admin.
Όταν μου στείλεις τις εικόνες σου και τις επιβεβαιώσει η Σούζη ότι όντως είναι από αυτούς, τότε έλα να τους κράξουμε παρέα. Ως τότε, τραγούδα...

goulis είπε:
οπως ειπα δεν προκειτε να ανεβασω αυτη την στιγμη φοτος για τον λογο οτι παιζονται πολλα εδω στο φορουμ. εγω ειπα την εμπειρια μου στην hdc, δεν ειναι αναγκασμενος ο οποιοσδηποτε να πιστεψει.
Επειδή λες απλά μια εμπειρία και το παίζεις μαγκιά πίσω από μια οθόνη, εννοείται ότι το παίρνω σαν κακόβουλο ποστ.
Γράφω στα @@ μου κάθε εταιρία και κλινική, δεν υποστηρίζω και δεν υποστηρίζομαι από κανένα. Το φορουμ το έκανα για άτομα που θέλουν να μιλάμε, όχι για τις εταιρίες. Το αν εσύ είδες ένα καλό αποτέλεσμα από την X εταιρία και το αναφέρεις, με εικόνες και λοιπά, δεν πάει να πει ότι τα παίρνω εγώ που σου αφήνω το ποστ ή εσύ που ποστάρεις. Δεν σε αναγκάζει κανείς να μοιραστείς την εμπειρία σου με κανένα.
Όπως και το αντίθετο, που ισχύει για εσένα. Εσύ το παίζεις μάγκας πίσω από την ανωνυμία σου, αλλά αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις αυτά που γράφεις, δεν τα παίρνω εγώ ή εγώ είμαι ο καχύποπτος, αλλά εσύ είσαι ανώριμος. Δεν έχω σκοπό να τρέχω για κάποιον που δεν το ξέρω, επειδή και καλά το παίζει ότι πάει κόντρα στο σύστημα που πιστεύει ότι έχω κάνει με τις εταιρίες. Δείξε στοιχεία και το αναφέρουμε.

Το θέμα με τις μεταμοσχεύσεις μυρίζει χρήμα και γι'αυτό πλέον έχει απαγορευτεί κάθε είδος ποστ που θα αναφέρει τις εταιρίες, χωρίς εικόνες.
Προτού goulis το παίξεις Ρομπέν των φτωχών, μάθε να γράφεις καλά το τι θες να πεις.
Είναι σαν να πας στην αστυνομία και να πεις ότι έχεις φωτό του δράστη αλλά δεν τις δείχνεις γιατί φοβάσαι ότι τα παίρνει η αστυνομία. Έλεος...

Τώρα όσο αφορά την (κάθε) HDC που λέτε πολλοί. Εφόσον έχει καλά αποτελέσματα (σύμφωνα με όσους πήγανε (και δείχνουνε εικόνες), για ποιο λόγο να μπλοκάρω ας πούμε τα ποστ; Δηλαδή αν δείξω πχ της laserline κάποιο άσχημο, τότε είμαι ο γαμάτος που όλα τα λέει και τπτ δεν κρύβει; Όταν όμως δείξουμε κάποιο καλό, τότε τα παίρνουμε; Τι θα πρέπει να δείχνουμε μόνο από Καναδά/Αμερικη; Αν η HDC ήταν Αμερική, τότε δεν θα τα έπαιρνα; Αντί να λέτε ότι καλά κάνουμε που δείχνουμε κάποια εταιρία κοντά μας και δεν χρειάζεται να τρέχουμε Αμερική και λοιπά, πρέπει οπωσδήποτε να τις κράξουμε; Βρες goulis μια από Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Αφρική ή όπου αλλού θες και αν έχεις αποδείξεις με εικόνες, ευχαρίστως να την κάνουμε 1ο ποστ.
 

geoneo

New Member
Απ: Ποιος απο τους δυο: Hasson ή Wong

Aκη δεν μπορω να καταλαβω για πιαστηκες εσυ στα καλα καθουμενα. το παιζονται πολλα που ειπα δεν εχει καμια σχεση με εσενα οτι τα παιρνεις κτλ. Το ξερεις οτι υπαρχουν εταιριες εδω μεσα που εκαναν το forum σου λες και ειναι προσωπικη τους ιστιοσελιδα. διαφημισεις, διαφημισεις,διαφημησεις. πολλοι υπαλληλοι των εταιριων εδω μεσα ειναι μελη με σκοπο να τραβηξουν πελατια προς την εταιρια τους κτλ. αυτο εννοουσα εγω. Οσο για σενα φιλε Παυλο να πας στην Κυπρο να σου γεμισουν το κεφαλι να στο κανουν τουμπανο αφου τους εχεις τοσο ψιλα
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα