Ποιες βιταμινες παιρνουμε

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Hairboost

Member
Ενα τοπικ να λεμε ποιες βιταμινες/συμπληρωμα διατροφης σε καψουλες ή ταμπλετες παιρνουμε και οσοι ειναι ικανοποιημενοι να προτεινουν και σε αλλους. Εγω παιρνω τις perfectil plus της vitabiotics.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GK

New Member
Απ: Ποιες βιταμινες παιρνουμε

Έπερνα για αρκετό χρονικό διάστημα τις Βιοκαp, για τρίμηνα κυρίως, μετά από υπόδειξη δερματολόγου.
Στις 60 ημέρες παρατηρούσα μια διαφορά στην ποιότητα της τρίχας, προς το καλύτερο εννοείται.
Επίσης έχω δοκιμάσει τις pillfood ,οι οποίες με άφησαν παντελώς αδιάφορο, καθώς και τις Merz τις οποίες δεν πήρα ποτέ πάνω από 1μιση μήνα οπότε και δεν κατάλαβα διαφορά.
Δεν γνωρίζω κατά πόσο διαφέρουν αυτά τα συμπληρώματα διατροφής μεταξύ τους πάντως αυτό το οποίο είναι σίγουρα προτιμότερο είναι να τρώμε φρέσκα φρούτα, λαχανικά κτλ κανονικά.

GK

New Member

Δεν σου προσφέρουν και τίποτα σχετικά με τριχόπτωση και επανέκφυση μαλλιών, απλά λίγο την ποιότητα διορθώνουν.... όποτε ξεκίνα καλύτερη διατροφή και μην ασχοληθείς με αυτά.

Hairboost

Member

Το Nourkrin (εχει ξανασυζητηθει το προσεξα) οντως ρε παιδια δεν κανει τιποτα?

profchaos

New Member

για priorin extra έχει κανείς άποψη ; ποια είναι η σύνθεση του;

Pierre

Member

Οι Biokap είναι πολύ καλές...
Είδα και εγώ μεγάλη διαφορά στο πάχος της τριχας...
Είδα όμως και μια μικρή πτώση της λίμπιντο(το έχουν ξανα-αναφέρει μερικά παιδιά εδώ νομίζω και δεν τους πίστευα...). :-[
Πραγματικά δεν ξέρω γιατί....

heyya

New Member

Εγώ ανα περιόδους παίρνω μαγιά μπύρας και τώρα τελευταία κάτι με φυτικές ίνες από herbalife -άσχετα με το μαλλί αλλά πάντα καλό κάνουν

NoMoreLoss

New Member

profchaos είπε:
για priorin extra έχει κανείς άποψη ; ποια είναι η σύνθεση του;

έπαιρνα για κανα 5 μηνες αυτό που παρατήρησα ήταν μια αλλαγή προς το καλύτερο αλλά εγώ έχω χάλια μαλλιά σε όλο το κεφάλι και προφανώς έχω και έλλειψη σε βιταμίνες, σε ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία δεν νομίζω να κάνουν κάτι γενικά οι βιταμίνες.

romario

Member

παιδια μπηκα σε κατι ξενα φορουμ σχετικα σαν το δικο μας...κ γινεται πολυς ντορος εκτος του big3 πως κανει θαυματα κ το silica.. ειναι βιταμινες λεει με πυριτιο για πολυ γερο δερμα κ μαλλια.βγαινει σε καπσουλες κ ομοιοπαθητικα...ενδιαφερον...ειναι κατι που εχει ειπωθει κ βοηθαει κ μου διεφυγε η ειναι μουφα??? καποιος παντως με εντυπωσιακα αποτελεσματα λεει πως εκτος της φινας κ μινοξ βοηθησε πολυ αυτο το silica...

tropheus

Well-Known Member

romario είπε:
παιδια μπηκα σε κατι ξενα φορουμ σχετικα σαν το δικο μας...κ γινεται πολυς ντορος εκτος του big3 πως κανει θαυματα κ το silica.. ειναι βιταμινες λεει με πυριτιο για πολυ γερο δερμα κ μαλλια.βγαινει σε καπσουλες κ ομοιοπαθητικα...ενδιαφερον...ειναι κατι που εχει ειπωθει κ βοηθαει κ μου διεφυγε η ειναι μουφα??? καποιος παντως με εντυπωσιακα αποτελεσματα λεει πως εκτος της φινας κ μινοξ βοηθησε πολυ αυτο το silica...

Αν κάναμε ότι έλεγε ο κάθε π@π@ρ@ς φίλε romario ...
Δε ξέρω πόσο το έχεις ψάξει αλλά δε φαντάζεσαι τι μπορεί κάποιος να διαβάσει στο net.
Μην ασχολείσαι ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα