Conan
Member
Καλησπερα και παλι παιδια! Οπως σας ειχα πει ειμαι 17 χρονων( 3η Λυκειου) και αρχισα απο τα Χριστουγεννα τα παρακατω που βλεπετε στην υπογραφη για την τριχοπτωση- ή μαλλον για μια σχετικη αραιωση. Εδω και καμποσο καιρο( ειναι νωρις βεβαια ακομα) τα βλεπω καλυτερα και το προβλημα δεν φαινεται. Επιπλεον δεν παρατηρω καποια μεγαλη απωλεια τριχων, ισως και να μειωθηκε . Αλλα διαβαζοντας τα διαφορα θεματα του site και στα θετικα αποτελεσματα που εχουν οσοι περνουν κατι για περιορισμο της dht, σκεφτομαι να ξεκινησω καποιο τοπικο απο του χρονου και βλεπουμε. Επειδη ακομα η ηλικια μου δεν ειναι η καταλληλη για καποιο χαπι, θα ελεγα καποιο τοπικο σαμπουαν του στυλ Super Zix II / crinagen/ τοπικη fina μεσα στη μινοξιδιλη( τωρα αυτο δεν ξερω ακριβως πώς γινετε αλλα θα το ψαξω απο του χρονου)
Να αρχισω λοιπον απο του χρονου ή θα ειναι νωρις? Τα παραπανω προιοντα τα εχω ψιλοψαξει
Θα ηθελα ομως καποιο αντι - dht που να μην ειναι σε gel γι' αυτο κλινω προς αυτα
Αυτα ειχα να σας πω παιδια. Καλη συνεχεια και περιμενω απαντησεις σας
Να αρχισω λοιπον απο του χρονου ή θα ειναι νωρις? Τα παραπανω προιοντα τα εχω ψιλοψαξει
Θα ηθελα ομως καποιο αντι - dht που να μην ειναι σε gel γι' αυτο κλινω προς αυτα
Αυτα ειχα να σας πω παιδια. Καλη συνεχεια και περιμενω απαντησεις σας