Ποια θα ηταν η καλυτερη ηλικια για να αρχισω αντι-DHT τοπ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Conan

Member
Καλησπερα και παλι παιδια! Οπως σας ειχα πει ειμαι 17 χρονων( 3η Λυκειου) και αρχισα απο τα Χριστουγεννα τα παρακατω που βλεπετε στην υπογραφη για την τριχοπτωση- ή μαλλον για μια σχετικη αραιωση. Εδω και καμποσο καιρο( ειναι νωρις βεβαια ακομα) τα βλεπω καλυτερα και το προβλημα δεν φαινεται. Επιπλεον δεν παρατηρω καποια μεγαλη απωλεια τριχων, ισως και να μειωθηκε . Αλλα διαβαζοντας τα διαφορα θεματα του site και στα θετικα αποτελεσματα που εχουν οσοι περνουν κατι για περιορισμο της dht, σκεφτομαι να ξεκινησω καποιο τοπικο απο του χρονου και βλεπουμε. Επειδη ακομα η ηλικια μου δεν ειναι η καταλληλη για καποιο χαπι, θα ελεγα καποιο τοπικο σαμπουαν του στυλ Super Zix II / crinagen/ τοπικη fina μεσα στη μινοξιδιλη( τωρα αυτο δεν ξερω ακριβως πώς γινετε αλλα θα το ψαξω απο του χρονου)
Να αρχισω λοιπον απο του χρονου ή θα ειναι νωρις? Τα παραπανω προιοντα τα εχω ψιλοψαξει
Θα ηθελα ομως καποιο αντι - dht που να μην ειναι σε gel γι' αυτο κλινω προς αυτα
Αυτα ειχα να σας πω παιδια. Καλη συνεχεια και περιμενω απαντησεις σας :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

genesis

New Member
Απ: Ποια θα ηταν η καλυτερη ηλικια για να αρχισω αντι-DHT(

δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ενννοεις όταν λες τριχόπτωση-μαλλον αραίωση. ανεβασε καμια photo να δουμε. για τα dht blockers δεν παιζει θεμα αν ειναι oral ή topic. εισαι που μικρος για μια αγωγή με φινες, zix κλπ.. αυτο που θα μπορουσες να κανεις-παντα κατα την αποψη μου- και αφου ανεβσαεις photo είναι να πάρεις tricomin. έχει καλα reviews (μη φανταστεις ότι κανει δουλεια φινα-μινοξ) αλλα στην τελικη δεν ξερεις πως θα αντιδρασει σε σενα. και ειναι και πολυ ``ευχαριστο`` προιον...ωραια μυρωδια, ωραια υφη κλπ... ότι αφορα antidht για προστατη ή αντιαδρογονα τα ξεχνας. παίξε μπαλίτσα με τρικο και μινοξ και κάνε καμια μόντα με τοπικό πράσινο τσαγακι, emu, jojoba και βλεπεις. ασε που για του χρονου είνια πολυ μακρυα το θεμα. μπορεί να είναι και ορμονικο. μπορει να μην ειναι ΑΑ. μπορε μπορει μπορει...

Conan

Member

Λοιπον θα παρω τα πραγματα απο την αρχη και οσο πιο συντομα μπορω.
Στην 2α Γυμνασιου αρχισα να εχω αρκετη τριχοπτωση και το μαλλι μου να αδυνατιζει( πιο λεπτη-σπαστη τριχα). Τελη 3ης Γυμνασιου-καλοκαιρι εκανα αγωγη Stieprox για σμηγματορροικη δερματιτιδα( ηταν ο ιδιος δερματολογος που μου εδωσε την παρακατω αγωγη). Απο την 1η Λυκειου τα κουρευα πιο τακτικα, καθε μηνα ας πουμε. 2α Λυκειου τα ιδια. Και φετος Χριστουγεννα πηγα στον δερματολογο και μου ειπε για Αλωπεκια ανδρογενιτικου τυπου. Αρχισα λοιπον την αγωγη. Ολα αυτα τα χρονια τι παρατηρησα?
2α γυμνασιου τριχοπτωση-αραιωση
3η Γυμνασιου τριχοπτωση
1η Λυκειου καποια σταθεροποιηση τριχοπτωσης
2α Λυκειου σταθεροποιηση
3η Λυκειου τα ιδια
Εδω και εναμιση μηνα με αγωγη καλυτερη εικονα και σχετικη μειωση τριχοπτωσης
Δηλαδη παρατηρουσα οτι , ενω η τριχοπτωση ψιλομειονοταν με το περασμα του καιρου, αυτη η σχετικη αραιωση που ειχε δημιουργηθει παρεμενε. Βεβαια τωρα τα πραγματα ειναι καλυτερα( αν και ειναι νωρις ακομα) στην εικονα της τριχας. Σαν να την βλεπω πιο δυνατη και λιγο λιγο να πυκνωνει. Οπως ειπα ομως ειναι ακομα νωρις για να τα πω αυτα.
Οποτε ας αφησω προς το παρον τις βλεψεις για τα διαφορα τοπικα... οκ :)
Οσον αφορα το tricomin θατο βρω στα φαρμακεια ή το παραγγελνω? Γιατι αν ειναι το δευτερο θα πρεπει να περιμενω κανα χρονο μεχρι να βγαλω πιστοτικη :p αα το ειδα μολις τωρα... damn το περνεις απ'εξω.. Τεσπα θα το εχω υποψη μου για το μελλον.. Αλλα σιγουρα δεν υπαρχει και στην Ελλαδα?? :chinscratch :chinscratch
Αυτο με το τσαι και τα υπολοιπα που θα τα βρω ρε συ?? Και πως θα το βαζω?
Σορρυ για τις ερωτησεις ρε παιδια αλλα αν θελουν και αυτα παραγγελια, θα πρεπει να περιμενουν
Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας!!

magic810

New Member

Conan δεν ειναι απαραιτητο να βγαλεις πιστωτικη......
Υπαρχουν και οι prepaid cards......
Mια καλη περιπτωση ειναι της τραπεζας κυπρου....

Conan

Member

Α να βγαλω λετε τετοια.. μμμ ξερω γω , θα με αφησουν λογικα ε? καλα και πες πως το παραγγελνω, θα το παραλαβω στο ταχυδρομιο της περιοχης? Τελικα αυτο με το τσαι τι ειναι ρε παιδες??

genesis

New Member

θα σου ερθει χαρτακι στο σπιτι και θα πρεπει να πας στο ταχυδρομμειο να το παρεις... αυτο το τσαι ειναι πρασινο τσαι. φημολογειται οτι ειναι αναστολεας της dht. δηλαδη πολεμαει την dht. δεν υπαρχουν ερευνες μονο φημες οτι κανει δουλεια αλλα και φημες οτι δεν κανει δουλεια στην τριχοπτωση. γενικα ως αναστολεας καποιες ερευνες δειχνουν οτι μειωνει την dht.

εγω ειμαι 18. 1/8 φινα καθε μερα εδω και 1 μηνα και καμια παρενεργεια

vrm

Member

dimitris1991 είπε:

Αποφάσισες να χρησιμοποιήσεις φίναστερίδη απο τα 18 σου; Εμένα παρ'ότι μου είχε προτείνει ο δερματολόγος μου απο τα 18, εν τέλει την ξεκίνησα στα 19 :p :D Αν και σε πολύ μικρή δοσολογία... για να πειραματιστώ!

genesis

New Member

dimitris1991 είπε:

δεν λεει κανεις να μην παιρνει καποιος που ειναι μικρος φινα για να μην εχει παρενεργειες. ο λογος δεν ειναι οι παρενεργειες. ειναι οτι οι ορμονες ενος ``παιδιου`` ειναι τρελες τοτε. και συνηθως, τα αγορια, γινονται αντρες, δηλαδη περνανε την εφηβια ΠΟΛΥ μετα τα 18. είναι ορμονολογικο και αναπτυξιακο το θεμα. γιαυτο λεμε οχι φιναστεριδη. τωρα βεβαια αυτο σημαινει πολλα και δε σημαινει και τιποτα. μπορει δηλαδη να μην εχει προβλημα καποιος που δεν εχει τελειωσει η αναπτυξη του και να δουλευει η φινα κανονικα και να ειναι και ολα καλα. ξερω ότι είναι ευκολο να το λες, αλλα προσωπικα αν με ρωτουσε καποιο παλικαρακι 18 χρονων να παρει φινα θα του ελεγα Ο Χ Ι! αλλα ξαναλεω ευκολο να το λες...

@vrm εγω παλι αν δεν δω παρενεργειες θα ανεβασω στα 1/6 , τωρα εισαι 19?

@genesis απλα γνωριζω οτι στην αμερικη δινουν απο τα 18+ . κατι θα ξερουν ;)
θα παω σε 2 εβδομαδες περιπου να κανω εξετασεις και θα δουμε

giannis1991

Well-Known Member

ναι φιλε πρεπει να το κοιταξεις....
και εγω το σκεφτομαι παντως....δεν ξερω τι δοση και αν το παιρνω καθε μερα ή μερα παρα μερα.....θα δω......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

genesis

New Member

dimitris1991 είπε:
@vrm εγω παλι αν δεν δω παρενεργειες θα ανεβασω στα 1/6 , τωρα εισαι 19?

@genesis απλα γνωριζω οτι στην αμερικη δινουν απο τα 18+ . κατι θα ξερουν ;)
θα παω σε 2 εβδομαδες περιπου να κανω εξετασεις και θα δουμε

επισης στην αμερικη βομβαρδιζουν γυναικοπαιδα της ανατολης...αλλα μαλλον κατι θα ξερουν. επισης τρεφονται μονο με φαστ φουντ. αλλα κατι θα ξερουν. επισης επισης επισης... τωρα ειδικα μου μιλησες για ενα λαο που εχει μαθει απο τη στιγμη που γεννιεται να κοιταει ΜΟΝΟ το αποτελεσμα αναξερτητως κοστους. οπως εχω πει κατα καιρους δε με νοιαζει τι λεει η μερκ, ετσι δε με νοιαζει τι κανουν οι γιατροι στην αμερικη. προσωπικα σε 17-18 χρονων παιδια δεν θα εδινα προσκαρ. εδω εγω ειμαι 26 και λεω μπας και το καθυστερησω κανα χρονο... αλλα ξαναλεω...ευκολο να το λες αλλα δυσκολο να το κανεις αν εχεις το προβλημα. ασε που καμια φορα δεν ξερεις...φανταζεσαι ν απαρεις απο 18 φινα και μετα απο 2 χρονια να ερθει στα ``ισα`` του ο οργανισμος σου και να μην τη χρειαζεσαι???χαχαχχαχα...

ανταζεσαι ν απαρεις απο 18 φινα και μετα απο 2 χρονια να ερθει στα ``ισα`` του ο οργανισμος σου και να μην τη χρειαζεσαι?

μπορω να την σταματησω και τοτε ποτε δεν ειναι αργα
αυτο που λες εχει ξαναγινει? πρωτη φορα το ακουω

@giannis13 ποσο εισαι?

genesis

New Member

dimitris1991 είπε:
μπορω να την σταματησω και τοτε ποτε δεν ειναι αργα
αυτο που λες εχει ξαναγινει? πρωτη φορα το ακουω

δεν ξερω αν εχει ξαναγινει, αλλα και του σπανου τα γεννια δε λενε....? αστειευόμενος το είπα, αλλα ποτε δεν ξέρεις. υπαρχει κόσμος που κάποτε ειχε αραίωση και μετά η τριχόπτωση σταματησε. ορμονικο ειναι το θεμα οπως εχετε καταλαβει. ο κανονας ομςσ λεει πως απαξ και η dht σου ριχνει τα μαλλια θα συνεχισει να στα ριχνει.

μη τα λες ομως αυτα ετσι γιατι θα τα δει κανενας εφηβος, θα βασιστει σαυτο και θα το αφησει ετσι :)

οσο για τους αμερικανους που λες δν εχουν καμια σχεση με το θεμα μας , αν και με τον obama ολα πλεον αλαξαν ;D

παντως εμενα το μονο που με ανησυχει ειναι η αλλαγη φωνης που λενε , αφου καθε φορα πριν πεσω για υπνο καθομε και μιλαω μονος μου να δω αν αλλαξε τιποτα :D

stelios15

New Member
Απ: Ποια θα ηταν η καλυτερη ηλικια για να αρχισω αντι-DHT

Εγώ είμαι 16 και μέχρι στιγμής ευτιχός δέν έχω κάποιο πρόβλημα τριχόπτωσης.
Αλα επειδή δεν θέλω να αποκτίσω,έχετε να μου προτίνεται κάτι που να βοηθάει στο να μήν μου εμφανιστεί τριχόπτωχη;
Απο ότι έχω καταλάβει (αν δε κάνω λάθος) η dht οφίλεται για την τριχόπτωση στους άνδρες,μπορώ να κάνω κάτι για να μήν αρχίσει να μου "ρίχνει" τα μαλλιά τώρα που δεν μου έχει εμφανιστεί;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα