Πληροφοριες για το regaine και τα τιαυτα

papa-philips

New Member
Ειμαι νεος στο forum και επειδη πολυ απο εσας ξερουν τι τους γινεται σε αυτο το θεμα θα ηθελα να ρωτισω καποια πραματα αν και μαλλον θα εχουν υποθει στο forum αλλα επειδη το κεφαλι μου εχει γινει καζανι απο το ψαξιμο(και την παραπληροφορηση σε αυτο το θεμα) να με συχγωρατε.

Πηγα να κουρευτω πριν λιγο καιρο και αυτος που με κουρευε μου ειπε εχω πολυ μικρη αραιωση πισω και μπροστα ενω εγω δεν το ειχα παρει πρεφα και ετσι πηγα σε δερματολογο.
Και ειπε να παρω τα εξης
Ducray anaphase shampoo
regain
propecia ή ενα συμπληρωμα διατροφης

Μου εδωσε εναλλακτικο του propecia για προφανης λογους(Αν και το μονο που μου ειπε ειναι οτι μονο το 1% εχει παρενεργειες) αλλα το συμπληρωμα δεν θα μου κανει τιποτα γιατι δεν εχω ελλειψη βιταμινων ή κατι τετοιο γιατι πρωτων τις τροφες που χρειαζεται το μαλι τις τρωω κατα κορον και η αραιωση οφειλεται σιγουρα στην κλασικη ανδρικη τριχοπτωση γιατι η αραιωση ειναι εκει ακριβως που επρεπε συμφωνα με το norwood stages.
Propecia με τα μυαλα που εχω τωρα δεν παιζει να παρω.

Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:
Το regaine τι ακριβως κανει και τι παρενεργειες μπορει να εχει?
το shampoo που μου εδωσε διωχνει το επιφανιακο DHT?(αν ξερετε φυσικα)
Υπαρχει κατι αλλο για αντικατασταση του propecia που να μην χορηγηται υπο μορφη φαρμακων?
Και ο γιατρος μου ειπε να μην ζοριζω τις τριχες του κεφαλιου μου και να τα λουζω 2-3 φορες την βδομαδα.Επηρεαζουν την τριχοπτωση αυτα?

Συγνωμη αν εχουν υποθει αλλα οπως σας ειπα το κεφαλι μου εχει γινει καζανι απο το ψαξιμο και την παραπληροφορηση και επισης εχω σταματησει να εχω απολυτη εμπιστοσυνη στους ειδικους εδω και καιρο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
καλημερα.
το proscar η propecia εχει σε ενα ποσοστο 75% παρενεργειες.
το regaine ειναι μια λοσιον που δινει επανεκφυση.
εκτος απο το regaine ειναι και αυτα
http://www.hairlossgr.com/threads/Τοπικό-τονωτικό-σκεύασμα-shen-min-topical-hair-nutrient.9254/
http://www.hairlossgr.com/threads/folligen.7634/
http://www.hairlossgr.com/threads/greensations-thermascalp-natural-scalp-repair.9159/
εννοειτε οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις 2 μαζι για καλυτερα αποτελεσματα.
ολα τα τοπικα μια φορα την ημερα μετα το μπανιο.
υπαρχει ενα συμπληρωμα διατροφης το οποιο ειναι αξιολογο http://www.hairlossgr.com/threads/Ω...gd2-και-τη-τριχόπτωση.8983/page-5#post-121615
και ενα σαμπουαν για καθημερινη χρηση http://www.hairlossgr.com/threads/head-and-shoulders.9245/

poseidonas77

Well-Known Member
kapa τελικα ειχες δικιο...μινοξιδιλη βαζω οσο χρειαζεται να καλυφθει η περιοχη και οχι οσο λεει η εταιρια
τι παρατηρησα???σταματησε το μουδιασμα και ο ελαφρυς πονοκεφαλος κατα την εφαρμογη και το regrowth συνεχιζετε..βασανιστικα αργα και ισως σε καμια 30αρια χρονια αυτες οι τριχες γινουν κανονικες.σε μακρος και σε ογκο...:p
μιλαμε για τρελη οικονομια πλεον στον αφρο...
καλες γιορτες να εχουμε και ο καινουργιος χρονος εκτος απο υγεια να μας φερει τη λυση
για το προβλημα μας....

kapa

Μέλος του προσωπικού
kapa τελικα ειχες δικιο...μινοξιδιλη βαζω οσο χρειαζεται να καλυφθει η περιοχη και οχι οσο λεει η εταιρια
τι παρατηρησα???σταματησε το μουδιασμα και ο ελαφρυς πονοκεφαλος κατα την εφαρμογη και το regrowth συνεχιζετε..βασανιστικα αργα και ισως σε καμια 30αρια χρονια αυτες οι τριχες γινουν κανονικες.σε μακρος και σε ογκο...:p
μιλαμε για τρελη οικονομια πλεον στον αφρο...
καλες γιορτες να εχουμε και ο καινουργιος χρονος εκτος απο υγεια να μας φερει τη λυση
για το προβλημα μας....
εχω δοκιμασει την μινοξιδιλη μια φορα, δυο φορες, και 6 φορες την ημερα,καμια διαφορά.
οι 2 εφαρμογες μονο παρενεργειες εχουν να προσφερουν και οχι αποτελεσμα.
καλες γιορτες ;)

papa-philips

New Member
ευχαριστω..

μπορεις να μου δωσεις καποιο link αξιοπιστο που να εχει ολες τις λεπτομερειες για μινοξιδιλη τι κανει ακριβως στο κεφαλι και στην τριχα κτλ?
επισης μου ειπε να βαζω 2 φορες την ημερα ο γιατρος 6 σταγονες γενικα σε ολο το πανω μερος του κεφαλιου.
Επισης χρησιμοποιω regaine κανα 3 βδομαδες και πρεπει να ειδα λιγο τριχοπτωση στα ακρα μπροστα.Απο οτι ειδα ειναι φυσιολογικο και καλο γιατι το δεχετε το regaine o οργανισμος μου σωστα?

Τελευταία επεξεργασία:

kapa

Μέλος του προσωπικού
ευχαριστω..

μπορεις να μου δωσεις καποιο link αξιοπιστο που να εχει ολες τις λεπτομερειες για μινοξιδιλη τι κανει ακριβως στο κεφαλι και στην τριχα κτλ?
επισης μου ειπε να βαζω 2 φορες την ημερα ο γιατρος 6 σταγονες γενικα σε ολο το πανω μερος του κεφαλιου.
Επισης χρησιμοποιω regaine κανα 3 βδομαδες και πρεπει να ειδα λιγο τριχοπτωση στα ακρα μπροστα.Απο οτι ειδα ειναι φυσιολογικο και καλο γιατι το δεχετε το regaine o οργανισμος μου σωστα?
η ιδια η επιστημη δεν ξερει τον τροπο δρασης της μινοξιδιλης.
υπαρχει το θεωρητικο κομματι οτι ειναι μεσω καποιων αυξητικων παραγοντων και το πρακτικο κομματι μεσω αγγειοδιαστολης,κρατα και τα δυο.
το πιο πιθανο ειναι σε εναν μηνα να δεις βελτιωση στο παχος της τριχας.
μια συμβουλη....μην ακους δερματολογους,απεχουν ετη φωτος απο την πραγματικοτητα

kapa

Μέλος του προσωπικού
kapa θα μπορουσαμε να βαζουμε φολλιζεν και nu hair mαζι..με διαφορα μιας ωρας ασ πουμε?
και σε μια εφαρμογη.
εγω βαζω και τα δυο ταυτοχρονα,μια εφαρμογη και δουλευουν πολυ καλα,με διαφορά 5 δεπτερολεπτων μαλιστα...

Μπλουζα