Πιθανή τριχόπτωση και συμβουλές

silence123456

New Member
Καλησπέρα σας...Είμαι στα 22 και εδώ και 2-3 μήνες έχω την εντύπωση ότι τα μαλλιά μου αραιώνουν στου κρόταφους , ενώ στο υπόλοιπο κεφάλη είναι ζούγκλα.Επίσης αυτούς τους μήνες ενώ στο μαξιλάρι μου και όταν λούζομαι δεν βλέπω να φεύγουν πολλές τρίχες , όταν τραβάω τα μαλλιά με ελάχιστη δύναμη μου μένουν 2-3 τρίχες στα χέρια , ενώ παλιότερα δεν γινόταν.Φίλοι μου πρότιναν το priorin για κανονικά μαλλιά και πήγα το προμηθεύτικα απο φαρμακείο.Είδα μια βελτίωση στην δύναμη των μαλλιών , δηλ. δεν πέφτουν τόσο εύκολα.Αλλά δεν βλέπω διαφορά στους κρόταφους μου φαίνονται το ίδιο με πριν και ενώ σε όλο το κεφάλι μου νιώθω μικρές τρίχες να φυτρώνουν και να με τσιμπάνε όταν το αγγίζω , στους κρόταφους τπτ...Οι δικοί μου λένε πως είναι στο μυαλί μου και πως δεν έχω τπτ αλλά για κάποιο λόγο δεν επαναπαύομαι.Επίσης , ο πατέρας μου κοντεύει 55 και έχει ακόμα αρκετά μαλλιά αν και άρχισαν να του αραιώνουν απο τα 42-43+
Να σημειώσω πως τα μαλλιά μου είναι ελάχιστα λεπτά και σχετικά κανονικά λαδώνουν αν τα αφίσω 2-3 μέρες χωρίς να λουστώ.Η διατροφή μου δεν είναι και η καλύτερη , επειδή σπουδάζω και τρώω 1-2 φορά την μέρα και συνήθως τρώω μαλακκίεςσ...
Μπορείτε να μου προτείνεται ένα σαμπουάν καλό , με μια πρόχειρη ματιά στο internet βρήκα αυτό Tigi Bed Head B For Men Charge Up Thickening , ένας φίλος μου , μου λέει πως του έπεφταν και σε αυτόν και απο τότε που πήρε fructis για κανονικα σταμάτησε.
** ΑΑ και πείτε ότι όντως για κάποιο λόγο που διορθώνεται (χάλια διατροφή) μου έπεσαν κάποιες τρίχες απο τους κρόταφους και αραίωσαν , υπάρχει περίπτωση να ξαναφυτρώσουν σε αυτό το σημείο ή πάπαλα...
Ευχαριστώ πολύ μάγκες......

Σε πολλά ξένα site επίσης προτείνουν ως ένα πολύ καλό σαμπουάν για κανονικά μαλλιά το Aveda Pure-formance...ίσως να παραγγείλω κάποιο να το δοκιμάσω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member
silence123456 είπε:
** ΑΑ και πείτε ότι όντως για κάποιο λόγο που διορθώνεται (χάλια διατροφή) μου έπεσαν κάποιες τρίχες απο τους κρόταφους και αραίωσαν , υπάρχει περίπτωση να ξαναφυτρώσουν σε αυτό το σημείο ή πάπαλα...

θα σου απαντήσω με μια ερώτηση: Όταν οι γυναίκες βγάζουν τα φρύδια τους μετά επαναπαύονται για μια ζωή επειδή τα φρύδια δε ξαναβγαίνουν, ή πρέπει να τα ξηλώνουν κάθε 2-3 βδομάδες;
Άν πάντως έχεις ανοίξει στους κροτάφους πάνω από μήνα, και δεν έχει επανέλθει, το πιο πιθανό είναι να άνοιξε λόγω ανδρογενούς αλωπεκίας. Ερώτηση: Ο πατέρας σου έχει "λιμανάκια"; Αν ναι, τότε λογικό είναι να κάνεις και εσύ...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Καλωσόρισες και καλη συνέχεια.

Διάβασε αυτά τα άρθρα φίλε:
http://www.hairlossgr.com/guide-for-men
http://www.hairlossgr.com/treatments
http://www.hairlossgr.com/faq

Μόνο με ολοκληρωμένη θεραπεία μπορείς να πεις ότι κάνεις κάτι...., σαμπουάν και άλλες ιστορίες δεν κάνουν τίποτα. Ειδικά κάτι συγκεκριμένα σαμπουάν που δείχνει η τηλεόραση που αναφέρονται στην τριχόπτωση με κάτι σούπερ γραφήματα επανέκφυσης, το μόνο που μπορείς να κάνεις με αυτά είναι να τα πάρεις και να τα πετάξεις στην μούρη αυτών που τα έφτιαξαν.

silence123456

New Member
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..Δηλαδή το θέμα διατροφής δν μετράει , οπότε τζάμπα το γύρισα σε vegeterian.Ο πατέρας μου άρχισε να κάνει "λιμανάκια" γύρω στα 40+.Ο παππούς μου επίσης.Δεν σκέφτομαι ακόμα να αρχίσω θεραπεία , αλλά αν δω το πρόβλημα να προχωράει ίσως.Αυτό που με απασχολεί είναι , πως εφόσον δεν βλέπω τρίχες στα μαξιλάρια μου και στο μπάνιο σε φυσιολογικό αριθμό , άνοιξαν οι κρόταφοι μου...κοινώς "που στον π**τσο πήγαν αυτές οι τρίχες.
Για τα παραπάνω σαμπουάν που σας ανέφερα , θέλω να μου πείτε την γνώμη σας.Δεν θέλω τίποτα ιδιαίτερο , ένα απλό καλό φυσικό σαμπουάν.
1.Priorin
2.Tigi Bed Head B charge up thickening
3.Aveda Pure-formance

somari

Active Member
silence123456 είπε:
Αυτό που με απασχολεί είναι , πως εφόσον δεν βλέπω τρίχες στα μαξιλάρια μου και στο μπάνιο σε φυσιολογικό αριθμό , άνοιξαν οι κρόταφοι μου...κοινώς "που στον π**τσο πήγαν αυτές οι τρίχες.

Mύθος: Καραφλιάζουμε επειδή μας πέφτουν τα μαλλιά
Πραγματικότητα: Καραφλιάζουμε επειδή αυτά που πέφτουν (με κανονικό ή όχι ρυθμό) δε ξαναβγαίνουν (ενώ σε μια γυναίκα πχ ξαναβγαίνουν). Άρα απάντησες μόνος σου πρακτικά (στο έντονο)

MANKAR

Active Member
η διατροφη και η αθληση το μονο που μπορουν να κανουν ΙΣΩΣ να καθηστερισουν λιγο την α/α , δεν ειναι σιγουρο αλλα στον υπολοιπο οργανισμο σου σιγουρα θα κανει καλο!!

GeoGrek

New Member
silence123456 είπε:
Αυτό που με απασχολεί είναι , πως εφόσον δεν βλέπω τρίχες στα μαξιλάρια μου και στο μπάνιο σε φυσιολογικό αριθμό , άνοιξαν οι κρόταφοι μου...κοινώς "που στον π**τσο πήγαν αυτές οι τρίχες.

Μάλλον τις χάνεις πολύ σταδιακά και δεν τις παίρνεις είδηση, όπως όλες τις τρίχες που χάνουμε από το κεφάλι μας. Απλά στους κροτάφους σου δεν ξαναβγαίνουν όπως στο υπόλοιπο κεφάλι ή αργούν να ξαναβγούν. Δεν νομίζω πάντως ότι τα σαμπουάν θα κάνουν κάτι. Και ο φίλος που αναφέρεις με το fructis, μάλλον απλά έτυχε να έρθει η ώρα να ξαναβγούν οι τρίχες την εποχή που χρησιμοποίησε το fructis. Γιατί δεν σκέφτεσαι να δεις κάποιον γιατρό, τώρα που είναι νωρίς?

Μπλουζα