Πιθανή παρενέργεια

Sponda

Member
Καλησπέρα ... απο εχθές το πρωι άρχισα να χρησιμοποιώ προσκαρ , 0,5 mg κάθε πρωι . Εχθές είχα κάποια δυσκολία στο κατούρημα. Έκανα κανα λεπτο να αρχισω να κατουράω χωρις καθόλου πίεση και πολλες φορες διακοπτόταν για μερικα δευτερολεπτα και συνεχιζα μετα απο λίγο ..

Σήμερα πήρα το 2ο χάπι και 3 ώρες μετα ΣΚΕΤΗ ΦΡΙΚΗ . Ήμουν 1 μισαωρο στην τουαλέτα και δεν μπορούσα να κατουρήσω παίδες. Δεν ξέρω τι σκατά έγινε ξαφνικα . Ανυσηχω πολυ . Και όταν άρχισα , μέχρι να τελειώσω πέρασαν 10 λεπτα! Με τουλαχιστον 10 διακοπες μεχρι να "αδειάσω" .Η όλη άισθηση ήταν λες και κάτι μπλόκαρε το κατουρο να βγει . Με πόνεσε το κεφαλι μου απο το σφίξιμο για να κατουρησω. Προφανώς και δεν συνεχίζω το χάπι . Το έχει βιώσει κάποιος αυτό ? Γιατί δεν αναγράφεται σαν παρενέργεια πουθενά ? Πως να το αντιμετωπίσω ?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

arhs

Member
Ρε φίλε το θέμα του κάτουρου είναι συγκέντρωση. Το έχω πάθει και εγώ αυτό να μην μπορώ να κατουρήσω από την πολύ υπερένταση δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ Ίσος σ έχει κατσι κάπως στο μυαλό από την φίνα και να μην μπορείς . Σε περίπτωση που το ξανά πάθεις μπες για μπάνιο και άσε το νερό να τρέχει πάνω σ και τον εαυτό σ πολύ χαλαρό και θα σ βγει εύκολα χωρείς να σκέφτεστε τπτ όμως . Έχω πάθει και αυτό να νομίζω ότι θέλω να κατουρήσω πριν κοιμηθώ επειδή είχα στο μυαλό μ ότι ποιος σηκώνετε το βραδύ να κατουρήσει .
 
Τελευταία επεξεργασία:

danceworld_2001

Well-Known Member
Η φιναστερίδη μετά απο καιρό χρήσης θα κάνει την διούρηση ευκολότερη, οχι δυσκολότερη, αλλά σε μεγάλες δόσεις φαρμάκου και μακροχρόνια. Οπότε αυτά ήταν στο μυαλό σου.
 
Μπλουζα