Περί μεταμοσχεύσεων...

Mizerix

Active Member
Γεια χαρα παιδια!Ειμαι 23 ετων και ειμαι περιπου ενα 6αμηνο μελος του φορουμ αλλα εχω ριξει αρκετο διαβασμα σχετικα με τις διαφορες θεραπειες και πολυ περισσοτερο με τις μεταμοσχευσεις.Θα ηθελα να πω 5 πραγματα για τις μεταμοσχευσεις κι αν συμφωνειτε μαζι μου.Ολοι περιμενουμε θαυματα με τις μεταμοσχευσεις αλλα θαυματα δεν γινονται ρε παιδια.Καταρχας θεωρω οτι για να κανει καποιος μεταμοσχευση θα πρεπει να εχει κλεισει τουλαχιστον τα 35 (δλδ να χασει τα πιο καλα του προηγουμενα χρονια) ετσι ωστε να αποκτησει μια εικονα για το που βαδιζει η κατασταση του.Επισης εξισου τεραστιας σημασιας παραγοντας ειναι να εχει παρα πολυ καλη δοτρια!!!Με βαση αυτες τις 2 προυποθεσεις σε συνδυασμο με εναν πολυ καλο γιατρο μπορει να προχωρησει σε μια μεταμοσχευση και να εχει επιτυχια πολυ μεγαλη.Τωρα, αν ειναι καποιος μεγαλυτερος απο NW 4 και ολες οι παραπανω προυποθεσεις να ειναι ευνοικες γι αυτον τι μπορει να κανει ας πουμε με 5.000 grafts?!?!?Επιπλεον το να κανει καποιος μεταμοσχευση και να λεει θα συνεχισω εφ ορου ζωης φινα και τοπικ ετσι ωστε να διατηρουμαι αξιοπρεπης κλπ πραγματικα θεωρω οτι θα ερθει η στιγμη στο μελλον που θα βλασφημει τον εαυτο του γιατι πρωτον θα εχει εξαντλησει τη δοτρια κι επισης δεν θα μπορει να τα ξυρισει μιας και η FUT και η FUE οσο τελειες κι αν γινουν εστω και λιγο φαινονται ειδικα στο πολυ πολυ κοντο μαλλι...Τελος για να μην ξεχνιομαστε και βγαζουμε αχρηστους τους γιατρους κλπ στην περιπτωση που χασουμε αρκετα μεταμοσχευμενα....Ρε παιδια εχετε δει κανεναν 70 χρονων με φουλ μαλλι στη δοτρια?????Ειναι δυνατον το μαλλι της δοτριας να μεινει ετσι για παντα???

Υ.Γ : Κι επειδη πολλοι θα με "μισουν" να αναφερω οτι κι εγω εχω προβλημα και αυτη τη στιγμη ειμαι σχεδον NW 1 και στο μελλον μπορει να φτασω μεγαλο αλλα θα το σκεφτω παρα πολυ να μπω μελλοντικα στο χειρουργειο....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mizerix

Active Member
Τι να πω και γω που είμαι 18 χρονών nw 1 και παω για nw 6-7!!!
Φιλε κανενας μας δεν ξερει πως θα εξελιχθει η προσωπικη του κατασταση...Αλλα αν δεις οτι στα 25 εισαι ηδη ενα Nw περιπου 5 ε τοτε καλυτερα ξυρισμα και να βγαινεις εξω σαν ανθρωπος παρα μεταμοσχευσεις που μετα απο καμια 10ετια θα φτασεις Nw 6++ και μετα στο ξυρισμα θα φαινονται τα σημαδια....

andros15

Member
Φίλε είμαι 23 και μακάρι να μπορούσα να πάρω τον χρόνο πίσω και να μην είχα κάνει μεταμόσχευση!! Ούτε να την ξυρίσω δεν μπορώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mizerix

Active Member
Φίλε είμαι 23 και μακάρι να μπορούσα να πάρω τον χρόνο πίσω και να μην είχα κάνει μεταμόσχευση!! Ούτε να την ξυρίσω δεν μπορώ

Sent from my iPhone using Tapatalk
Πω ρε φιλε σε καταλαβαινω.....καποια δορθωση ή εστω κατι αλλο για την τομη (υποθετω οτι εκανες stip) δεν γινεται να κανεις ??

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
τι σημαδια σου αφησε φιλε.Βαλε αν θες φωτογραφιες.Στην δοτρια σημαδια η στην ληπτρια?Θεωρω οτι με τα καινουργια εργαλεια τα σημαδια ειναι σχεδον αορατα.

tasos33

Well-Known Member
ευελπιστουμε να κανουμε μια αξιοπρεπη μτμ ωστε να βγαλουμε καμια 20ετια ...μεχρι τα 70 ποιος ζει ποιος πεθαινει

Μπλουζα