Παρενεργειες μετα απο 4 μηνες...(Δυστυχως)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

otherdude

Member
Παιδες καλησπερα Δυστυχως ειμαι και εγω 1 Warrior που τελικα εχασε την μαχη στο τελος οσο δυνατος και αν ηταν... :-[

ειμαι απο αυτους που την επαθαν με τις παρενεργειες της φιναστεριδης μετα απο 4 μηνες συνεχης ληψης.. :-X

τους 3 πρωτους μηνες ολα Ρολοι ηταν.... πιστευα οτι δεν θα με αγγιζε τιποτα.... :-\

Μεχρι πριν 1 μηνα ημουνα πολυ Δυνατος στα σεξουαλικα θεματα... στις αρχες κιολας οταν πρωτοξεκινησα την φινα (κλασσικα)Ειχα ζωωδη Libido... Ηθελα 3 γυναικες τουλαχιστον για να ηρεμησω.. πολλες καυλες χαος... :D

ολα πηγαιναν ρολοι.. μετα τα μεσα ιουνιου ομως..... Αρχισε η πτωση... :chinscratch

μειωμενη στυση,και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απ οτι προσεξα μαλλον μικρυνε λιγο το πεος μου(ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ) :down :-X :-X

Πρεπει να μου εχει μικρυνει τουλαχιστον 3 εκατοστα (Δεν αστειευομαι καθολου) :eek:

ειμαι 22 χρονων Η Στυση μου λογω ηλικιας ειναι ακομα σε καλα επιπεδα... απλα με αυτο που παρατηρησα αποφασισα να σταματησω την φινα...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ = Μειωμενη στυση και σμικρυνση πεους

Πριν αρχισουν οι παρενεργειες δεν χρειαζοταν να με αγγιξει η κοπελα για να βρεθω σε στυση με την "οπτικη" Επαφη και μονο σε λιγα δευτερολεπτα ειχα στυση...

ΔΛΔ μονος μου = μετρια-κακια στυση

μονο οταν με αγγιζε κοπελα γινομουνα κερβερος..... οι χρηστες της φινα καταλαβαινουν τι εννοω....

Πρεπει να με αγγιξει γυναικα για να βρεθω σε Μαχιμη στυση τωρα πια... γιατι μονος μου σκατα......

ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ
Aυτο με την σμικρυνση τους πεους το εχει παρατηρησει κανεις αλλος????

ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mindtrapper

Member
Απ: Παρενεργειες μετα απο 4 μηνες...(Δυστυχως)

Μήπως απλά δεν πετυχαίνεις καλή στύση και φαίνεται μικρότερο το πέος; Δηλαδή πάει λιγότερο αίμα και δεν γεμίζει τελείως αλλά είναι σε μια φάση σηκωμένο μεν αλλά όχι τελείως σκληρό; Αλλιώς μου φαίνεται δύσκολο να έχεις καλή στύση και να σου έχει μικρύνει και μάλιστα τρεις πόντους, δηλαδή το 1/10 ενός φυσιολογικού πέους... (αστειάκι :))

Αφού την έκοψες λογικά θα επανέρθει σύντομα. Ούτε μισό χρόνο θεραπεία δε νομίζω να αφήσει τίποτα μόνιμα.

pavlos

Member

Σχετικα με την σμικρυνση 3 εκατοστα σε 1 μηνα δεν ξερω, θα πρεπει να το ξανα εξετασεις καθοτι το πεος ειναι ενας μυς και για να μικρυνει 3 εκατοστα θα πρεπει να εχουν φαγωθει 3 εκατοστα του μυ το οποιο θεωρω και αδυνατο.

nikosgf7

New Member

φιλε το πεος ειναι αδυνατο να μικρυνει αφου οπως ειπε και ο παυλος ειναι μυς :grandpa:Το προβλημα σου ειτε ειναι ψυχολογικο(και σου φαινεται μικρο) ειτε δεν πιανεις καλη στυση αφου δεν αιματωνεται καλα ;)

otherdude

Member

Οντως και εγω το ιδιο σκεφτηκα... τωρα το προβλημα ειναι που κοβουμε την φινα πως θα κρατησουμε τα μαλλακια μας....?

ε βεβαια ετσι παει .....
η μεγαλο πεος.... η μεγαλη φαλακρα :p :p

Hairboost

Member

στο κατουριμα εχεις νιωσει διαφορα ?

DIMANN

New Member

Πραγματικά είναι αλήθεια.
'χάνει πόντους' έτσι φαίνεται, απλά δεν είναι καλή η στύση.
Στο λέω γιατί όταν υπάρχει καλή στύση το εργαλείο ξαναπαίρνει την γνώριμη όψη.
Απλά η ικανότητα του να είσαι μάχιμος ανα πάσα στιγμή, και η επίτευξη καλής στύσης δυστυχώς επιρεάζονται άμμεσα.

mikipitri

Member

φίλε σε ένα μήνατο πολύ από τη στιγμή που σταμάτησες θα είσαι όπως πριν!!!
ντούρος και μαμιάς!!! :D :D :D :D

Άκης

Administrator

otherdude είπε:
η μεγαλο πεος.... η μεγαλη φαλακρα
'Η πουλί ή μαλλί, όπως μου είχε πει ένας φίλος μου, όταν είδε τις παρενέργειες της φινας και την έκοψε :)

Βασικά, εγώ που είμαι και μεγαλύτερος από τον otherdude, δεν παρατήρησα κάτι τόσο τρομακτικό, ούτε όταν έπαιρνα 1mg/ημέρα.

Πιθανών να μην είχες δυνατή στύση, otherdude και όχι να σου έχει μικρύνει το πέος ~3εκ. Το έχουν αναφέρει και άλλη φορά, αλλά εγώ προσωπικά δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.

Hairboost είπε:
στο κατουριμα εχεις νιωσει διαφορα ?
Συχνοουρία πιθανών να παρατηρήσει κανείς

Hairboost

Member

μηπως επαθε καμια προστατιδα ο φιλος

pavlos

Member

Εγω προσωπικα ουτε μου μικρυνε ουτε μου πεφτει(ολη μερα ενα πραμα τσολιας!!!!! :p). Το μονο που ειχα παρατηρησει ειναι σκουρα ουρα και εντονη μυρωδια.
Πλεον προσπα8ω να καταναλωνω πολυ νερο και εχω επανελ8ει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

otherdude

Member

[quote author=Hairboost link=topic=3097.msg55910#msg55910 date=1309696130]
μηπως επαθε καμια προστατιδα ο φιλος

Δεν Νομιζω να εχω προστατιτιδα....δεν ειχα συμπτωματα προστατιτιδας... δλδ Συχνοουρια και τετοια....

βασικα δεν καθομαι να το ψαξω και πολυ το θεμα....
την εκοψα μαχαιρι την φινα.....
παω στο Revivogen και Minox και ησυχαζω 1 για παντα.....

jiovan

New Member

Τα ίδια και σε μένα
Σμίκρυνση πέους 3-4 εκατοστά και το πέος μου έχει νεκρώσει κυριολεκτικά. Δεν υπάρχει στύση, δεν υπάρχει, δεν υπάρχει φαντασίωση, δε θέλω καν να έχω σχέση πλέον με το άθλημα στο οποίο διέπρεπα πριν.
Είτε πιάνω το πουλί μου είτε τη μύτη μου το ίδιο έίναι. Ενα πράγμα μυστήριο. Μόνο που το πουλί μου δεν φταρνίζεται αλλιώς θα είχα δύο μύτες τώρα
Εκοψα τη φίνα πριν τα Χριστούγεννα και καμια βελτίωση έκτοτε.

Σκατα στα μούτρα μου λοιπόν
Και μη με ρωτάτε τι κάνω τώρα ή άν πήγα σε γιατρούς, δεν έμεινε σελίδα στο βιβλιάριο που να μην έχει γεμίσει εξετάσεις. Ολα φυσιολογικά μου λένε μπλα μπλα μπλα τα έχω κάνει όλα μέχρι και για AIDS έψαξα.

Εκανα τόσο πολύ σεξ πριν που νόμιζα ότι θα πέθαινα από τη κούραση, τώρα πεθαίνω από την βαρεμάρα. Δε σηκώνεται με τίποτα το άτιμο. Ουτε βιάγκρα ούτε τίποτα

Καμία συμβουλη ;

Θα πάω στη Γερμανία τον άλλο μήνα ελπίζοντας...

Georgex6

Well-Known Member

μπες και λιγο εδω αμα τη παλεύεις μπορει να σε βοηθησει
http://www.propeciahelp.com/

kos1987

New Member

Georgex6 είπε:
μπες και λιγο εδω αμα τη παλεύεις μπορει να σε βοηθησει
http://www.propeciahelp.com/

Τελικα αυτη η μερκ εχει καταστρεψει πολυ κοσμο...αντε μπας και την κανει σιγα σιγα να αφησει κατι καλυτερο να βγει στην αγορα

otherdude

Member

Φιλε jiovan εγω την εχω κοψει εδω και 5 μηνες την φινα και εχω επανελθει πληρως σε ολα!
και το μεγεθος και στυσεις κλπ κλπ...

θα επανελθεις και εσυ πληρως μετα απο 3-4 μηνες ομως...
Εγινα ξανα Γκουσκουνης ;D :D

χεστα μαλλια...
καλυτερα πουλι παρα μαλλι.... :D

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα