Παρενεργειες μετα απο 2 Μηνες διακοπης(ΕΛΕΟΣ)

otherdude

Member
Καλησπερα παιδες

εχω διακοψει την μινοξιδιλη|(Kirkland) απο 4 Ιουλιου γιατι ειχα το αντιαισθητικο Πρηξιμο στο πρoσωπο που με χαλαγε

κοντευω ομως να συμπληρωσω 2 μηνες διακοπης τις Kirkland και ακομα εχω το πρηξιμο στο προσωπο,(οι μαυροι κυκλοι μειωθηκαν καπως και η κατακρατηση υγρων)

Αλλα Το Πρηξιμο Δεν Φευγει η μουρη μου ειναι ακομη σαν ΠΕΠΟΝΙ..... :2m:

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ

παω γυμναστηριο 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ και κανω 3 φορες την εβδομαδα αεροβια ασκηση 4Ο ΛΕΠΤΑ =20 Λεπτα -ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΡΕΞΙΜΟ (11km) ΚΑΙ 20 ΛΕΠΤΑ-ΑΡΓΟ ΤΡΕΞΙΜΟ(8km) !! πινω τουλαχιστον 4 λιτρα νερο την ημερα,Και αποφευγω το αλατι.....

δλδ κανονικα με τοση αεροβια ασκηση οχι μονο επρεπε να ειχε φυγει το πρηξιμο αλλα να χα γινει τσιλιμπιθρας... !!:p :down

Εχει κανεις κατι να μου προτεινει κατι η που να εχει παρομοια εμπειρια με την δικη μου?

2 μηνες δεν ειναι αρκετoi για να υποχορισουν τα sides??

επισης ξεχασα να γραψω οτι ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΗΝ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ ΜΕ ΤΟ REVIVOGEN μηπως τελικα φταιει το revivogen?

αλλα απο οσο ξερω δεν βγαζει παρενεργειες Tο revivogen...

ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Παρενεργειες μετα απο 2 Μηνες διακοπης(ΕΛΕΟΣ)

otherdude είπε:
Καλησπερα παιδες

εχω διακοψει την μινοξιδιλη|(Kirkland) απο 4 Ιουλιου γιατι ειχα το αντιαισθητικο Πρηξιμο στο πρoσωπο που με χαλαγε
Πόση ποσότητα χρησιμοποιούσες;

Έχω διαβάσει για περιπτώσεις που πήρε και πάνω από 3 μήνες να φύγει.

otherdude

Member

Yψος- 1,78 κιλα-74 Ηλικια-22

1ml καθε μερα εβαζα..... !!
φαντασου αμα εβαζα 2ml που λενε οτι πρεπει να βαζεις πως θα γινομουν....?

tropheus

Well-Known Member

Θα φύγει το πρήξιμο μην ανησυχείς ... απλά είσαι από τις περιπτώσεις που καθυστερούν ...
Πάντως δε φταίει το revivogen ...

otherdude

Member

Nαι αλλα ρε παιδες
με τοσο τρεξιμο που κανω (αεροβια ασκηση)ειναι φυσιολογικο να αργει??
αφου φαντασου εχω χασει κιλα εχω αδυνατισει και το πρηξιμο στο προσωπο ακομα υπαρχει... :-[

xk

Active Member

otherdude είπε:
Nαι αλλα ρε παιδες
με τοσο τρεξιμο που κανω (αεροβια ασκηση)ειναι φυσιολογικο να αργει??
αφου φαντασου εχω χασει κιλα εχω αδυνατισει και το πρηξιμο στο προσωπο ακομα υπαρχει... :-[

παραξενο αυτο οντως..με τοσο ιδρωτα που χυνεις θα επρεπε να γινει ''flat'' το προσωπο σου..αλλα οπως ειπαν κ τα παιδια θα φυγει,εμενα πχ παλια με επρηζε η μινοξ...τωρα εχω 1 μηνα την εχω ξεκινησει παλι αλλα τρεχω σα πουστης και δεν εχω το παραμικρο πρηξιμο.Το μονο που μενει να κανεις εκτος απ το να περιμενεις να φυγει ειναι να πλακωσεις φυσικους χυμους πορτοκαλι και φυσικα να αποφευγεις τα γλυκα για λιγο καιρο.που θα παει θα φυγει

nikosgf7

New Member

φιλε με την φινα που αν θυμαμαι ελεγες οτι ειχες προβλημα τι εγινε?Την εκοψες η συνεχιζεις?

otherdude

Member

Την εκοψα μαχαιρι 1 μηνα και ειμαι οκ τωρα την αντικατεστησα με Revivogen

SHOOTER

Member

otherdude είπε:
Την εκοψα μαχαιρι 1 μηνα και ειμαι οκ τωρα την αντικατεστησα με Revivogen
Και τι βλέπεις;Χάνεις λίγα, πολλά μαλλιά ή τα ίδια;Αν μπορείς να μας λες πως τα πας, επειδή το σκέφτομαι και εγώ για τοπικά όταν μειώσω ή εάν κόψω τη φίνα.Αν και δεν έχω sides αλλά στην πορεία για συντήρηση ίσως το προτιμήσω...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

otherdude

Member

:eek:fft:
Το post το εκανα για να γραψω για την παρενεργεια της Μινοξιδιλης, οχι για να διηγηθω την εμπειρια των αποτελεσματων μου...

vag25

Well-Known Member

Ενταξει δεν ειναι κακο να απαντησεις σε μια ερωτηση.Το φορουμ ειναι για να βοηθαει ο ενας τον αλλον με την μοναδικη προσωπικη εμπειρια που εχει/αποκτα ο καθενας με τον καιρο.
Δεν θα παθει τιποτα καποιος αν διαβασει και ενα τετοιου ειδους οφτοπικ ποστ.Αλλωστε σε για τα μαλλια μιλαμε εδω.Ποτε δεν ειμαστε οφτοπικ ουσιαστικα.

SHOOTER

Member

otherdude είπε:
:eek:fft:
Το post το εκανα για να γραψω για την παρενεργεια της Μινοξιδιλης, οχι για να διηγηθω την εμπειρια των αποτελεσματων μου...
Πάσο...Δεν ήθελα να σου χαλάσω το θέμα.Πάντως εάν θες απαντάς είτε εδώ είτε σε άλλο post.

otherdude

Member

Αυτη Την Στιγμη εχω sheding απ το revivogen, γιατι το αρχισα σχεδον πριν 1 μηνα.
οποτε υπαρχει 1 αραιωση γερη δλδ δειχνει οτι πιανει απανω μου...
οσο για την φιναστεριδη δεν την ξαναβαζω στο στομα μου για κανενα λογο.... η φιναστεριδη στην ουσια το μονο που κανει ειναι να σου κραταει τα μαλλια αλλα χωρις να σου δυναμωσει την τριχα....

ενω το revivogen και σκετο μονο του μπορει να κανει δουλεια...
ασε που σιγα μην ρισκαρω αλλο το μοριο μου!!
αρκετα τραβηξα τι τραβηξα για 5 μηνες που την επαιρνα....
απο εδω και περα σκετο Revivogen...Oυτε μινοξιδιλη!!
και αυτη την εκοψα.....
γιατι στην ουσια κραταμε τα μαλλια μας με αυτα τα φαρμακα αλλα.....
χαλαμε,τα πιο σημαντικα απο ολα....
πχ το προσωπο μας και την σεξυαλικοτητα μας που ειναι τα πιο σημαντικα απο ολα....

SHOOTER

Member

otherdude είπε:
Αυτη Την Στιγμη εχω sheding απ το revivogen, γιατι το αρχισα σχεδον πριν 1 μηνα.
οποτε υπαρχει 1 αραιωση γερη δλδ δειχνει οτι πιανει απανω μου...
οσο για την φιναστεριδη δεν την ξαναβαζω στο στομα μου για κανενα λογο.... η φιναστεριδη στην ουσια το μονο που κανει ειναι να σου κραταει τα μαλλια αλλα χωρις να σου δυναμωσει την τριχα....

ενω το revivogen και σκετο μονο του μπορει να κανει δουλεια...
ασε που σιγα μην ρισκαρω αλλο το μοριο μου!!
αρκετα τραβηξα τι τραβηξα για 5 μηνες που την επαιρνα....
απο εδω και περα σκετο Revivogen...Oυτε μινοξιδιλη!!
και αυτη την εκοψα.....
γιατι στην ουσια κραταμε τα μαλλια μας με αυτα τα φαρμακα αλλα.....
χαλαμε,τα πιο σημαντικα απο ολα....
πχ το προσωπο μας και την σεξυαλικοτητα μας που ειναι τα πιο σημαντικα απο ολα....

Δυστυχώς λύσεις ανάγκης είναι όλα αυτά για να έχουμε μαλλιά..Κάτι που άλλοι έχουν έτσι και αλλιώς.Εύχομαι τα καλύτερα πάντως, όσο για το πρήξιμο της minox, νομίζω ότι είναι θέμα ημερών για να υποχωρήσει.

koskar

Member

SHOOTER είπε:
Δυστυχώς λύσεις ανάγκης είναι όλα αυτά για να έχουμε μαλλιά..Κάτι που άλλοι έχουν έτσι και αλλιώς.Εύχομαι τα καλύτερα πάντως, όσο για το πρήξιμο της minox, νομίζω ότι είναι θέμα ημερών για να υποχωρήσει.
Στη ουσία ούτε λύση δεν είναι, αφού απλώς τα φάρμακα καθυστερούν την πορεία της τριχόπτωσης για όσο διάστημα γίνεται χρήση αυτών. Μετά την διακοπή η επανεμφάνιση της τριχόπτωσης είναι σίγουρη και δυστυχώς μεσα σε λίγους μηνες από NW1-2 καταλήγεις σε NW3-4 ανάλογα με την περίπτωση του καθενός. Επιπλέον μεσα σε όλα αυτά υπάρχει και η παράμετρος των παρενεργειών από τα φάρμακα.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

@otherdude Δηλαδή διέκοψες τη φίνα πριν ένα μήνα και την μίνοξ πριν 2 μήνες σωστά? Χωρίς να θέλω να σε αποθαρήνω ή κάτι τέτοιο, μήπως οι τρίχες που χάνεις ακόμα οφείλονται στην διακοπή αυτών παρά στο revivogen?

otherdude

Member

μπορει να ειναι και απο αυτο θα δειξει....
παντως το αποφασισα.
ποτε ξανα μινοξ και φινα ουτε με πιστολι στο κεφαλι.....
σκετο Revivogen και να παει στον αγυριστο...

xk

Active Member

κι εγω αυτο ηθελα να κανω otherdude αλλα δυστυχως το revivogen δε βοηθαει γι αυτο επιμενω στη μινοξ,κι εγω θελω να τη ξεφορτωθω...δηλαδη καλυτερα να φτιαχνεις σαλατα στο κεφαλι με σκορδα κ κρεμμυδια παρα να ξοδευεσαι για το revivo που το 96% εδω μεσα δε το συνεχισαν γιατι δε κανει τιποτα...δε θελω να σε επηρεασω αρνητικα αλλα τα στατιστικα του φορουμ αυτο δειχνουν :-[

Μπλουζα