Παράξενη αρχή

djwanted

New Member
Γεια σας.. αφού ξόδεψα τουλάχιστον ώρες διαβάζοντας στο φόρουμ θα θελα να πω με 2 λόγια την κατάσταση μ και να κάνω και μια ερώτηση καθώς οι γνώσεις μ είναι ελάχιστες.. είμαι 19 και έχω παρατηρήσει εδώ και 1 χρόνο μια αραίωση,στην αρχή δν ασχολήθηκα γιατί ήταν πολύ μικρο το φαινόμενο, πριν λίγο καιρό έγινε πιο έντονο και πριν κάποιες βδομάδες είχα πάει σε ένα δερματολόγο και μ ειπε να πάρω palmogen..στην αρχή δν είδα κάτι.. αλλά εδώ και 3-4 μέρες έχω παρατηρήσει μια πιο έντονη πτώση.. από όσα διάβασα αυτό είναι καλό σημάδι και ότι δουλεύει σε ένα βαθμό το φάρμακο..η αραίωση προέρχεται από κληρονομικότητα αλλά κ από ψυχολογική και μεριά (βάση και του γιατρού) .. ερώτηση τώρα...θα συνεχίσω το palmogen μέχρι να τελειώσει.. αλλά μετά τι??πως θα μπορέσω να καταλάβω τι είναι καλύτερο?? ελπίζω να μην σας κούρασα από το πρώτο μνμ στο φόρουμ :p ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
:welc: Καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια!!!

Καταρχήν θα σε παρακαλέσω να γράφεις ολόκληρες όλες τις λέξεις και όχι διακεκομμένες όπως όταν κάνουμε τσατ ή γράφουμε sms.

Την αραίωση που την βλέπεις? Στο επάνω μέρος του κεφαλιού? Τα πίσω-πλάγια , και πίσω μαλλιά είναι πιο πυκνά από τα πάνω? Αν ναι έχεις ΑΑ όπως σχεδόν όλοι εδω μέσα.

Το επίσημα ενεργά συστατικό του palmogen σε λοσιόν είναι το saw palmetto. Τα άλλα δεν πολυ κάνουν κάτι. Για 50 ml που έχει το μπουκαλάκι δεν αξίζει ως αγορά και ως αποτέλεσμα μόνο με saw palmetto δεν θα επιτύχεις πολλά.

Το palmogen σε κάψουλες έχουν και αυτά saw palmetto, σε όραλ μορφή καλύτερα να μην το επιλέξεις, ή αν χρησιμοποιείς τις κάψουλες σταμάτησέ τες.

Θα είδες στο φόρουμ ότι υπάρχουν πάρα πολλά προιόντα, δεν είναι όλα το ίδιο. Θα σου πρότεινα επειδεί είσαι μικρός ακόμα σε ηλικία να μην επιλέξεις κάπια δυνατή θεραπεία σε οραλ φάρμακο.

Αντι για το palmogen μπορείς να χρησιμοποιήσεις το super zix II http://www.hairlossgr.com/forum/thread-153.html , που αγοράζουμε τα υλικά και το φτιάχνει ο καθένας μόνος του. Πανεύκολο στην κατασκευή και πολύ φθηνό (με 50 ευρώ πάνω κάτω έχεις υλικά για να το φτιάχνεις για 1 χρόνο).

θα χρειαστείς επίσης και προερετικά ένα growth stimulant εφόσον θες επανέκφυση, γνώμη μου είναι να το βάλεις μόνο και αν πραγματικά χρειάζεσε regrowth.

Τέλος αγόρασε απο φαμρακείο ένα σαμπουάν κετοκοναζόλης σε 2% (σου προτείνω το libroman 2%) για λούσιμο 2 - 3 φορές την εβδομάδα, και ένα πράσινο σαπουνάκι απο σούπερ μαρκετ (λόγο του ότι είναι ήπιο σε συστατικά) για το καθημερινό λούσιμο όσες φορές θέλεις.

Μπλουζα