Παιζει τελικα ρολο η διατροφη στην ΑΑ........και αν ναι,ποσο?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ωραίος tropheus...τουμπανάκι...:p

Να λέμε όμως πως ότι και να πάρεις, αν δεν προσπαθείς πραγματικά και στο γυμναστήριο και στην κουζίνα, τέτοιο σώμα δεν κάνεις. Ξέρω 2 παιδιά που παίρνουν πολύ πράμα, αλλά σώμα σαν το δικό σου δεν έχουν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Φιλε τροφέα τούμπανο το σώμα σου συγχαρητήρια! Ίσως πει κάποιος e καλά αν έπαιρνα και γω έτσι θα ήμουν. Μη νομίσει κανεις ότι περνώντας κάτι και απλά πηγαίνοντας 2-3 φορες την εβδομάδα γυμναστήριο θα φτιάξει αυτό το σώμα, θέλει να χύσεις πολύ ιδρώτα για τέτοιο αποτέλεσμα. Άντε πες με μια καλή προπόνηση και μια πρωτεΐνη να καταφέρεις ένα ωραίο σώμα αλλα οι κοιλιακοί θέλουν πολύ δουλειά και προσοχή.
GOMI είπε:
Ωραίος tropheus...τουμπανάκι...:p

Να λέμε όμως πως ότι και να πάρεις, αν δεν προσπαθείς πραγματικά και στο γυμναστήριο και στην κουζίνα, τέτοιο σώμα δεν κάνεις. Ξέρω 2 παιδιά που παίρνουν πολύ πράμα, αλλά σώμα σαν το δικό σου δεν έχουν.
Σωστός!

Kostas96

New Member
Παιδιά εγω, αν και νέος,δεν πιστεύω οτι το σώμα χρειάζεται απαραιτήτως γυμναστήριο για να φτιαχτεί.Ποτέ μου δεν πήγα γυμναστήριο,πρόσεχα όμως τι τρώω και γυμναζόμουν στο σπίτι σχεδόν κάθε μέρα...εγω αυτό που νομίζω είναι οτι θέλει να έχεις ζήλο,προσοχή και αφοσίωση για το σώμα σου και εννοείται σκληρή δουλεία για να το φτιάξεις!

Bouklas

Well-Known Member
Kostas96 είπε:
Παιδιά εγω, αν και νέος,δεν πιστεύω οτι το σώμα χρειάζεται απαραιτήτως γυμναστήριο για να φτιαχτεί.Ποτέ μου δεν πήγα γυμναστήριο,πρόσεχα όμως τι τρώω και γυμναζόμουν στο σπίτι σχεδόν κάθε μέρα...εγω αυτό που νομίζω είναι οτι θέλει να έχεις ζήλο,προσοχή και αφοσίωση για το σώμα σου και εννοείται σκληρή δουλεία για να το φτιάξεις!
Έτσι, για οποιον ξεκινάει αυτοί είναι απαράβατοι κανόνες.
Και γω φιλε το έχω παλέψει κάνοντας στο σπίτι με διαφορες πατεντιές και είδα καλά πράγματα. Υπάρχουν και τόσα πολλά videos στο youtube που ο καθένας μπορεί να αγοράσει κάποια βασικά και να κάνει κάποιες ασκήσεις. 2 είναι τα σημαντικότερα μένα, να έχεις βάρη (είτε αγορασμένα είτε πατέντες) και να ξέρεις τι ασκήσεις να κανεις. Όπως και να το κάνουμε όμως αν έχεις την δυνατότητα και πας γυμναστήριο δουλεύεις πολύ καλύτερα.

tropheus

Well-Known Member
GOMI είπε:
...
Να λέμε όμως πως ότι και να πάρεις, αν δεν προσπαθείς πραγματικά και στο γυμναστήριο και στην κουζίνα, τέτοιο σώμα δεν κάνεις.
...

Bouklas είπε:
...
Ίσως πει κάποιος e καλά αν έπαιρνα και γω έτσι θα ήμουν. Μη νομίσει κανεις ότι περνώντας κάτι και απλά πηγαίνοντας 2-3 φορες την εβδομάδα γυμναστήριο θα φτιάξει αυτό το σώμα, θέλει να χύσεις πολύ ιδρώτα για τέτοιο αποτέλεσμα. Άντε πες με μια καλή προπόνηση και μια πρωτεΐνη να καταφέρεις ένα ωραίο σώμα αλλα οι κοιλιακοί θέλουν πολύ δουλειά και προσοχή.

Ναι ναι έτσι ακριβώς είναι ...

mimis giova

Active Member
Πολυ καλος ..μια ένσταση για τους κοιλιακους σ..οτι λογο αναβολικων επρεπε να ειναι καλητερη..οχι με τιποτα τετιο σωμα με μονο γυμναστηριο..οι ομοι σ ειναι απίστευτη. .αλλα κ με απλα σημπληρωματα κ καλη διατροφη πολυ γυμναστηριο..κανεις σωματαρα...π αρεσει κ στο γυναικειο φυλλο..εσυ εχεις ξεφυγει..

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Συμφωνω με τον Τροφεα απολυτα.Δεν εχω μπει σε αυτη την διαδικασια αλλα εχω πολλους γνωστους που κατεβαιναν σε αγωνες bodybuilding.To φαρμακομενο σωμα κανει μπαμ.Φιλε τροφεα κομπλε ησουν αν κ φαινεται οτι δεν ειναι φυσικο απολυτα το σωμα σου.

gianniskritikos2

Active Member
trophea τι ιναι αυτα που λες ? το σωμα το δικο σου φενεται οτι κατι περνεις ο τυπος ειναι μιση μεριδα.... απλα κομματια .. αυτο γινεται χωρις στερο και το πιστευω εχω και φιλους που ειναι ετσι.... αμα εισαι πολυ εκτομορφικος με χρονια προπωνισης γινεται να γινεις ετσι αλλα οταν λεω χρονια ενοω 7+ απο πιτσιρικας δηλαδει ενας που προσεχει διατροφη και κανει καλη προπονηση και γιμναζεται απο 15 χρονων και ειναι πλεων 22 μπορει να ειναι ετσι χωρις στερο εσυ εισαι διπλος...

tropheus

Well-Known Member
gianniskritikos2 είπε:
.... ο τυπος ειναι μιση μεριδα.... απλα κομματια .. αυτο γινεται χωρις στερο και το πιστευω εχω και φιλους που ειναι ετσι.... αμα εισαι πολυ εκτομορφικος με χρονια προπωνισης γινεται να γινεις ετσι αλλα οταν λεω χρονια ενοω 7+ απο πιτσιρικας δηλαδει ενας που προσεχει διατροφη και κανει καλη προπονηση και γιμναζεται απο 15 χρονων και ειναι πλεων 22 μπορει να ειναι ετσι χωρις στερο ...

Δε συμφωνώ μαζί σου φίλε Γιάννη αλλά είναι απόλυτα σεβαστή η άποψη σου :)

gianniskritikos2

Active Member
φιλε τροφεα πιστευεις οτι η φινα επηρεαζει την μυικη αναπτυξη?? μιας και βλεπω οτι εισαι beast ασχετα με το τι περνεις δεν ξερω απο στερο τπτ... απλα ρωταω αν πιστευεις οτι εχει καποια αρνιτικη επιδραση στους μυς

tropheus

Well-Known Member
gianniskritikos2 είπε:
φιλε τροφεα πιστευεις οτι η φινα επηρεαζει την μυικη αναπτυξη?? μιας και βλεπω οτι εισαι beast ασχετα με το τι περνεις δεν ξερω απο στερο τπτ... απλα ρωταω αν πιστευεις οτι εχει καποια αρνιτικη επιδραση στους μυς

Γιάννη, βλέποντας το πως επιδρά πάνω στην μυϊκή μου ανάπτυξη η ντουταστερίδη είτε παίρνω στεροεϊδή είτε όχι, πάντα πίστευα ότι ΔΕΝ επηρεάζει.
Αυτό το επιβεβαίωσε και μια πρόσφατη σχετικά έρευνα με τίτλο "Muscle Mass Gain From Testosterone Not Affected by 5α-Reductase Inhibitor" (googlare τη και μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά).

Σημείωση 1 : Στεροεϊδή παίρνω για μικρό χρονικό διάστημα 1 φορά το χρόνο πολύ επιλεγμένες light ουσίες λαμβάνοντας όλα τα προστατευτικά και ακολουθόντας πλήρη αποθεραπεία και έχοντας μελετήσει πολύ πολύ καλά και ΔΕ ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ !!!

Σημείωση 2 : Το διαλύσαμε το θέμα ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Atermon

Member
Αν κάποιος κάνει κακή διατροφή, αυτό δε θα παίξει ρόλο για ΑΑ. Η ΑΑ είναι πολύ συγκεκριμένο είδος τριχόπτωσης και από τα μέχρι τώρα δεδομένα, η ΑΑ εκδηλώνεται ανεξαρτήτως διατροφής.
Δηλαδή, η κακή διατροφή θα μπορούσε να επειδεινώσει την ΑΑ, αλλά δεν είναι το αίτιο της.

Άκης

Administrator
Υπάρχει μια έρευνα με τίτλο "Nutritional factors and hair loss" και αναφέρει:

Summary
The literature reveals what little is known about nutritional factors and hair loss. What
we do know emanates from studies in protein-energy malnutrition, starvation, and
eating disorders. In otherwise healthy individuals, nutritional factors appear to play a
role in subjects with persistent increased hair shedding. Hard, 40 years ago,
demonstrated the importance of iron supplements in nonanaemic, iron-deficient
women with hair loss. Serum ferritin concentrations provide a good assessment of an
individual’s iron status. Rushtonetal first published data showing that serum ferritin
concentrations were a factor in female hair loss and, 10 years later, Kantoretal confirmed this association.
What level of serum ferritin to employ in subjects with
increased hair shedding is yet to be definitively established but 70lg⁄L, with a normal
erythrocyte sedimentation rate (< 10 mm ⁄h), is recommended. The role of the
essential amino acid,L-lysine in hair loss also appears to be important. Double-blind
data confirmed the findings of an open study in women with increased hair shedding,
where a significant proportion responded to L-lysine and iron therapy. There is no
evidence to support the popular view that low serum zinc concentrations cause hair
loss. Excessive intakes of nutritional supplements may actually cause hair loss and are
not recommended in the absence of a proven deficiency. While nutritional factors affect the hair directly,
one should not forget that they also affect the skin. In the
management of subjects with hair loss, eliminating scaling problems is important as is
good hair care advice and the need to explain fully the hair cycle. Many individuals
reduced their shampooing frequency due to fear of losing more hair but this increases
the amount seen in subsequent shampoos fuelling their fear of going bald and
adversely affecting their quality of life.

Άκης

Administrator
Υπάρχει μια έρευνα με τίτλο "Nutritional factors and hair loss" και αναφέρει:

Summary
The literature reveals what little is known about nutritional factors and hair loss. What
we do know emanates from studies in protein-energy malnutrition, starvation, and
eating disorders. In otherwise healthy individuals, nutritional factors appear to play a
role in subjects with persistent increased hair shedding. Hard, 40 years ago,
demonstrated the importance of iron supplements in nonanaemic, iron-deficient
women with hair loss. Serum ferritin concentrations provide a good assessment of an
individual’s iron status. Rushtonetal first published data showing that serum ferritin
concentrations were a factor in female hair loss and, 10 years later, Kantoretal confirmed this association.
What level of serum ferritin to employ in subjects with
increased hair shedding is yet to be definitively established but 70lg⁄L, with a normal
erythrocyte sedimentation rate (< 10 mm ⁄h), is recommended. The role of the
essential amino acid,L-lysine in hair loss also appears to be important. Double-blind
data confirmed the findings of an open study in women with increased hair shedding,
where a significant proportion responded to L-lysine and iron therapy. There is no
evidence to support the popular view that low serum zinc concentrations cause hair
loss. Excessive intakes of nutritional supplements may actually cause hair loss and are
not recommended in the absence of a proven deficiency. While nutritional factors affect the hair directly,
one should not forget that they also affect the skin. In the
management of subjects with hair loss, eliminating scaling problems is important as is
good hair care advice and the need to explain fully the hair cycle. Many individuals
reduced their shampooing frequency due to fear of losing more hair but this increases
the amount seen in subsequent shampoos fuelling their fear of going bald and
adversely affecting their quality of life.

Μπλουζα