Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σωστός!GOMI είπε:Ωραίος tropheus...τουμπανάκι...
Να λέμε όμως πως ότι και να πάρεις, αν δεν προσπαθείς πραγματικά και στο γυμναστήριο και στην κουζίνα, τέτοιο σώμα δεν κάνεις. Ξέρω 2 παιδιά που παίρνουν πολύ πράμα, αλλά σώμα σαν το δικό σου δεν έχουν.
Έτσι, για οποιον ξεκινάει αυτοί είναι απαράβατοι κανόνες.Kostas96 είπε:Παιδιά εγω, αν και νέος,δεν πιστεύω οτι το σώμα χρειάζεται απαραιτήτως γυμναστήριο για να φτιαχτεί.Ποτέ μου δεν πήγα γυμναστήριο,πρόσεχα όμως τι τρώω και γυμναζόμουν στο σπίτι σχεδόν κάθε μέρα...εγω αυτό που νομίζω είναι οτι θέλει να έχεις ζήλο,προσοχή και αφοσίωση για το σώμα σου και εννοείται σκληρή δουλεία για να το φτιάξεις!
GOMI είπε:...
Να λέμε όμως πως ότι και να πάρεις, αν δεν προσπαθείς πραγματικά και στο γυμναστήριο και στην κουζίνα, τέτοιο σώμα δεν κάνεις.
...
Bouklas είπε:...
Ίσως πει κάποιος e καλά αν έπαιρνα και γω έτσι θα ήμουν. Μη νομίσει κανεις ότι περνώντας κάτι και απλά πηγαίνοντας 2-3 φορες την εβδομάδα γυμναστήριο θα φτιάξει αυτό το σώμα, θέλει να χύσεις πολύ ιδρώτα για τέτοιο αποτέλεσμα. Άντε πες με μια καλή προπόνηση και μια πρωτεΐνη να καταφέρεις ένα ωραίο σώμα αλλα οι κοιλιακοί θέλουν πολύ δουλειά και προσοχή.
gianniskritikos2 είπε:.... ο τυπος ειναι μιση μεριδα.... απλα κομματια .. αυτο γινεται χωρις στερο και το πιστευω εχω και φιλους που ειναι ετσι.... αμα εισαι πολυ εκτομορφικος με χρονια προπωνισης γινεται να γινεις ετσι αλλα οταν λεω χρονια ενοω 7+ απο πιτσιρικας δηλαδει ενας που προσεχει διατροφη και κανει καλη προπονηση και γιμναζεται απο 15 χρονων και ειναι πλεων 22 μπορει να ειναι ετσι χωρις στερο ...
gianniskritikos2 είπε:φιλε τροφεα πιστευεις οτι η φινα επηρεαζει την μυικη αναπτυξη?? μιας και βλεπω οτι εισαι beast ασχετα με το τι περνεις δεν ξερω απο στερο τπτ... απλα ρωταω αν πιστευεις οτι εχει καποια αρνιτικη επιδραση στους μυς
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.