Παιζει τελικα ρολο η διατροφη στην ΑΑ........και αν ναι,ποσο?

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Η Αληθεια ειναι οτι οι πιο πολλοι ακομα και εγω μεχρι πριν λιγους μηνες ασχολιομαστε με τα φαρμακα και παρολο που ξερουμε οτι ειναι εντελως προσωρινο το οποιο αποτελεσμα, συνεχιζουμε να εθελοτυφλουμε.Θα ηθελα ομως να συζητησουμε ενα θεμα το οποιο ειναι πολυ σημαντικο γενικα για την υγεια μας αλλα κ για τα μαλλια μας.Το σιγουρο ειναι οτι η διατροφη σε καμια περιπτωση δεν λυνει το προβλημα μας αλλα σιγουρα επιδρα θετικα στην υγεια των μαλλιων.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Πιστεύω ότι παίζει ρόλο ίσως στο να κάνει το "κλικ" για να ξεκινήσει η τριχόπτωση, όπως πχ η σχετική έρευνα με την ινσουλινοαντίσταση (ειδικά μετά την συγκεκριμένη έρευνα έχω αρχίσει να ψάχνομαι πάνω σε αυτό το κομμάτι [τριχόπτωση/διατροφή], αλλά ακόμη δεν γράφω κάτι γιατί εγώ προσωπικά ΔΕΝ είδα κάτι).
Εδώ και κανένα 4μηνο περίπου κάνω πειραματισμούς με την διατροφή, προσθέτω/αφαιρώ πράγματα και χρησιμοποιώ και διάφορα συμπληρώματα που βοηθάνε σχετικά (πχ Ecklonia Cava), αλλά δεν έχω δει κάτι ακόμη.

Δες ωστόσο 2 video και σύγκρινε:
Ο Francis παρακάτω, με την κλασική Αμερικάνικη διατροφή
http://www.youtube.com/watch?v=FVzdPh3utcg

και ο Frank Medrano που -σχεδόν- δεν έχει λίπος επάνω του.
http://www.youtube.com/watch?v=RFPsvF3UOdo

tropheus

Well-Known Member
Άκης είπε:
....χρησιμοποιώ και διάφορα συμπληρώματα που βοηθάνε σχετικά (πχ Ecklonia Cava).

Άκη, ποιο ακριβώς συμπλήρωμα (μάρκα) Ecklonia Cava παίρνεις;

Άκης είπε:
και ο Frank Medrano που -σχεδόν- δεν έχει λίπος επάνω του.

Αλλά είναι μέχρι το λαιμό στα στεροεϊδή ...

Άκης

Administrator
tropheus είπε:
Αυτό τον καιρό χρησιμοποιώ της Doctor's Best, αργότερα ίσως να δοκιμάσω της Nutricology.

tropheus είπε:
:)
Δεν αντιλέγω γιατί δεν γνωρίζω. Ήθελα να προσθέσω έναν άλλο, αλλά ήταν βόδι-builder-τούμπανο και δεν μπορούσα να ξέρω αν τα έχασε από αυτά που έπαιρνε ή τα έχανε και πριν.
Μιας και ανέφερες τα στεροειδή, υπάρχει ένα site που αναφέρεται αποκλειστικά για τριχόπτωση από τα στεροειδή (hairlossfromsteroids.com), για όσους ενδιαφέρονται.

tropheus

Well-Known Member
Άκης είπε:
Αυτό τον καιρό χρησιμοποιώ της Doctor's Best, αργότερα ίσως να δοκιμάσω της Nutricology.

Πάντως η πιο ενεργή μορφή Ecklonia Cava υπάρχει στο σκεύασμα Marine-D3. Ειδικά αν είσαι και φίλος των Ω3 λιπαρών είναι υπερσούπερ. Μπορείς να το βρεις σε σχετικά καλή τιμή στο amazon.

Από τη δική μου προσωπική εμπειρία πιστεύω ότι επιδρά στην αα. Όχι καθοριστικά αλλά σίγουρα συμβάλει σε κάποιο βαθμό. Γενικά έχω διαπιστώσει ότι λιπαρές τροφές και επεξεργασμένες τείνουν να χειροτερεύουν τη κατάσταση όσον αφορά την αα και την υγεία - προφανώς αυτονόητο - γενικότερα.

Επί παραδείγματι, το τελευταίο καιρό τρώω βρώμη αρκετή κυρίως για πρωινό, περισσότερα φρούτα και σαλάτες, χυμούς από λεμόνια, κόκκινο κρέας το αποφεύγω από παλιά, γάλα δεν έπινα (τρώω βέβαια κάποιες ποσότητες κίτρινου τυριού..) γλυκά ούτε κατά διάννοια, ξηρούς καρπούς αρκετούς, μαύρη σταφίδα, όσπρια πολλά με πατάτα - ρύζι, ψάρι 1 φορά τη βδομάδα, κοτόπουλο 1 ή 2 φορές τη βδομάδα, μαύρο ψωμί - μακαρόνια ολικής, λαχανικά ωμά, καλαμπόκι και παρεμφερή σε συνδυασμό μεταξύ τους για να παίρνω και τα απαραίτητα αμινοξέα. Σημειώνω ότι έχω χάσει κάμποσο βάρος γύρω στα 4-5 κιλά από το καλοκαίρι όπου και αποφάσισα να ξεκινήσω πιο αυστηρή διατροφή. Αισθάνομαι πάντως πιο δυνατός.

Επειδή το ίδιο διάστημα περίπου έκανα αλλαγή από φιναστερίδη σε ντουταστερίδη και η τριχόπτωση σταμάτησε σχεδόν παντελώς δεν μπορώ να αποδώσω τα όποια αποτελέσματα στη διατροφή που ακολούθησα. Πιστεύω όμως και το λέω με κάθε επιφύλαξη ότι κάπου έχει συμβάλει έστω και στο ελάχιστο η διατροφή.

gkok

Member
Εγώ έπαιρνα αυτή αλλά δεν είδα κάποια διαφορά.Ακολούθησα αυτή την θεραπεία από την οποία έχω κρατήσει μόνο το krill oil και την Κουερσετίνη.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
ενταξει Ακη δεν παιζεσαι.....Μην ισοπεδωνουμε τα παντα.Δεν ειπα οτι η διατροφη σταματαει την ΑΑ αλλα σιγουρα θα παιζει λιγο ρολο.Παντως ωραια βιντεακια ανεβασες αφηνω στην ακρη τον χοντρο αλλα κ τον φαρμακομενο κ κραταω το PS4 για αρχη.

Άκης

Administrator
MIKE λεβέντη μου, μάλλον εσύ δεν παίζεσαι.
Τα video τα έβαλα για να δείξουν ότι ο ένας παρότι έχει διατροφού του κώ%ου, έχει μαλλιά μπόλικα και ο άλλος με διατροφή σωστή (ίσως), δεν έχει.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Δεν νομίζω ότι η διατροφή επηρεάζει εμφανώς την κλασσική ΑΑ, εκτός και αν κάποιος έχει ελλείψεις σε θρεπτικά συστατικά οπού και πάλι ο οργανισμός μόλις τροφοδοτηθεί σωστά θα ανακάμψει. Μπορεί όμως να παίζει ρόλο σε άλλες μορφές αραίωσης.

weznem

Well-Known Member
tropheus είπε:
Άκης είπε:
....χρησιμοποιώ και διάφορα συμπληρώματα που βοηθάνε σχετικά (πχ Ecklonia Cava).

απο που το συμπεραινεις αυτο τροφεα? υπαρχουν καποια <<σημαδια>> ? εγω θσ μπορουσα να το θεωρησω και αποτελεσμα γυμναστικης-διατροφης ειναι ανεφικτο και αν ναι γιατι ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε πόσες παθήσεις ορμονικής φύσεως δεν παίζει ρόλο η διατροφή?

Εννοείται και έχει απόλυτη σχέση. Άσχετα αν κανείς μας δεν έχει την όρεξη να στερηθεί τις αγαπημένες απολαύσεις του για να πειραματιστεί με το αν θα βγάλει καμία επιπλέον τρίχα.

Για όσο δεν γνωρίζουμε τον ακριβή μηχανισμό της φαλάκρας, όλα έχουν σχέση.
Βέβαια, η διατροφή σε τέτοια προβλήματα, δεν θεραπεύει, αποτρέπει...

tropheus

Well-Known Member
weznem είπε:
tropheus είπε:
Άκης είπε:

απο που το συμπεραινεις αυτο τροφεα? υπαρχουν καποια <<σημαδια>> ? εγω θσ μπορουσα να το θεωρησω και αποτελεσμα γυμναστικης-διατροφης ειναι ανεφικτο και αν ναι γιατι ?
Το συγκεκριμένο σώμα φίλε weznem για όποιον ξέρει είναι γεμάτο "σημάδια" ότι είναι προϊόν φαρμακοδιέγερσης και μάλιστα ισχυρών αναβολικών (στεροεϊδών).
Η εντύπωση που έχουν πολλοί είναι ότι τα στεροεϊδή δημιουργούν φουσκωμένα σώματα. Αυτό εν μέρη είναι αλήθεια και εξαρτάται από το είδος των στεροεϊδών που λαμβάνονται, της προπόνησης που γίνεται αλλά και από τη διατροφή που ακολουθείται.
Το συγκεκριμένο σώμα δεν είναι καθόλου δύσκολο για έναν που ασχολείται χρόνια με τα γυμναστήρια και έχει πάρει τέτοιου είδους φάρμακα να καταλάβει ότι δεν είναι απλό προϊόν γυμναστική και διατροφής.
Μπορεί να στενοχωρώ ορισμένους που πιστεύουν ότι μπορεί να γίνουν έτσι με πολύ γυμναστική και καλή διατροφή αλλά χωρίς φάρμακα αυτό δε γίνεται. Τόσα χρόνια στα γυμναστήρια έχω δει πολλούς να γυμνάζονται συστηματικότατα και να ακολουθούν super διατροφή. Πίστεψέ με το επίπεδο που φτάνουν απέχει χιλιόμετρα από αυτό που βλέπεις στο video.

Σου παραθέτω δική μου φωτογραφία (όπως ήμουν το καλοκαίρι). Τι λες είμαι «φυσικός»; Όχι βέβαια ...

Συνημμένα

• Picture 4.jpg
    Picture 4.jpg
    158.8 KB · Προβολές: 455

weznem

Well-Known Member
ποια ειναι τα σημαδαδια φιλε τροφεα? εστω 2-3 που ειναι ευκολα ανιχνευσιμα στο ματι.. εγω βλεπω ενα γραμμωμένο σωμα παντου..γιατι ειναι ανεφικτο ενα τετοιο φυσικο σωμα? αν μπορεις να με βοηθησεις να καταλαβω..
οσο για εσενα να στο πω αλλιως αν καποιος γενετικα ειναι προικισμενος και ειναι μεσομορφος σε τυπο σωματος με γυμναστικη και φαγητο θεωρω οτι ηταν εφικτο ενα τεοιο σωμα,αλλα μαλλον διαφωνεις? δεν βλεπω κατι το οποιο ειναι ανεφικτο.. δεν ειμαι ειδικος ομως.. δηλαδη τα φαρμακα περαν του ογκου που καποιος μπορει να παρει και φυσικα αυτο που κανουν ειναι μια γράμμωση που δεν γινεται να παρεις διχως αυτα?

tropheus

Well-Known Member
weznem είπε:
ποια ειναι τα σημαδαδια φιλε τροφεα? εστω 2-3 που ειναι ευκολα ανιχνευσιμα στο ματι.. εγω βλεπω ενα γραμμωμένο σωμα παντου..γιατι ειναι ανεφικτο ενα τετοιο φυσικο σωμα? αν μπορεις να με βοηθησεις να καταλαβω..
οσο για εσενα να στο πω αλλιως αν καποιος γενετικα ειναι προικισμενος και ειναι μεσομορφος σε τυπο σωματος με γυμναστικη και φαγητο θεωρω οτι ηταν εφικτο ενα τεοιο σωμα,αλλα μαλλον διαφωνεις? δεν βλεπω κατι το οποιο ειναι ανεφικτο.. δεν ειμαι ειδικος ομως.. δηλαδη τα φαρμακα περαν του ογκου που καποιος μπορει να παρει και φυσικα αυτο που κανουν ειναι μια γράμμωση που δεν γινεται να παρεις διχως αυτα?

Τα σημάδια που δείχνουν τη λήψη στεροεϊδών είναι η μυϊκή υπερτροφία σε συνδυασμό με τα χαμηλότατα επίπεδα λίπους. Ακόμα και αυτό που βλέπεις σε εμένα είναι αποτέλεσμα πολύ μικρών δόσεων από πολύ πολύ ασθενή αναβολικά στεροεϊδή αλλά και πάλι αν δεν τα έπαιρνα δε θα μπορούσα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ότι και να έκανα να έφτανα σε αυτό το επίπεδο !!!

Και εγώ όταν ήμουν νέος ήμουν ρομαντικός και πίστευα ότι με σκληρή και σωστή προπόνηση σε συνδυασμό με τρομερή διατροφή θα μπορούσα να έχω ένα γραμμωμένο σώμα σαν αυτό της φώτο που ανέβασα ... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! Χωρίς φάρμακο μπορείς απλά να έχεις ένα μέσο ωραίο σώμα και σε καμία περίπτωση αυτό που φαίνεται στο video !!!
Ο τύπος παίρνει "την Άρτα και τα Γιάννενα".
Believe me ...

weznem

Well-Known Member
σε πιστευω φιλε, δεν το παιζω ξερολας, ξερεις και εχεις ασχοληθει περισσοτερο απο οτι εγω με το θεμα :) ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να μου εξηγησεις δυο πραγματα...
μια τελευταια ερωτηση μονο.. οι παρενεργειες η το τίμημα των στεροειδων αξιζει? εννοω υπαρχει περιπτωση να το φυσας και να μην κρυωνει? η αυτο γινεται αν τα παιρνεις διχως γνώση και μόνο? οι ερωτησεςι ειναι μονο φιλολογικου ενδιαφεροντος, μην νομιζεις οτι θα κανω τιποτα περιεργο..

cool11

Well-Known Member
Παντως, εφοσον μιλαμε και για διατροφη, καλο θα ηταν, αν εχουμε διαβασει/ανακαλυψει κατι, να αφορα κυρίως πρόσληψη φυσικών τροφών, και όχι-για μια ακομη φορα-ετοιμα σκευασματα απο φαρμακεια.

giamakr1

Active Member
Ισως η σωστη ερωτηση ειναι που θα ηταν ο Medrano απο αποψη τριχοπτωσης αν ακολουθουσε την διαιτα και το lifestyle του Francis..

danceworld_2001

Well-Known Member
O trofeas ειναι τέζα λέμε, επειδή τον ξέρω και προσωπικά ο άνθρωπος ειναι φαινόμενο λέμε, ούτε 25 δεν τον κάνεις!!!

Μπλουζα