ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΛΟΥΖΕ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

MANKAR

Active Member
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΕΠΙΔΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ8ΕΤΕΣ ΔΗΛΑΔΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑ8Ε ΜΕΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΜΠΙΡΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bz

New Member
Απ: ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΛΟ

mankar τι δέρμα και τι μαλλιά έχεις; ( κανονικά , ξηρα , λιπαρά ; ) έχεις κάποιο δερματικό πρόβλημα ; Σε τι συνθήκες ζεις / δουλεύεις ; ( ζέστη , υγρασία , σκόνη , βρωμιά κλπ κλπ )

Γυμνάζεσαι και γενικά ιδρώνεις και αν ναι πόσο συχνά ; Ολα αυτά παίζουν ρόλο

MANKAR

Active Member

ΕΓΩ ΕΧΩ ΛΥΠΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ , ΙΔΡΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΧΝΑ!!!ΟΤΑΝ ΛΟΥΖΟΜΑΙ ΚΑ8Ε ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΙΟΘΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙ8ΕΣΗ ΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ Η' ΚΑ8Ε ΜΕΡΑ!!!

bz

New Member

έχω και εγώ σμηγματορροική δερματίτιδα και λιπαρά μαλλιά

η αλήθεια είναι οτι το καθημερινό λούσιμο ταλαιπωρεί τα μαλλιά αλλά είναι μάλλον καλό σε περιπτωσεις σαν τη δική μας και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες . Σίγουρα πάντως δεν προκαλεί μόνιμη τριχόπτωση

Η πρότασή μου (υπ όψιν δεν είμαι γιατρός ) : Βρές ένα πολύ απαλό σαμπουάν για κάθε μέρα.
Λούσου 1 - 2 φορές την εβδομάδα με ένα φαρμακευτικό σαμπουάν . Κάθε μέρα εφάρμοζε ένα κοντίσιονερ και μια στο τόσο μια καλή μάσκα μαλλιών

Τέλος , προσπάθησε όσο γίνεται να αποφεύγεις το κρύο . Αντίθετα , λίγη ηλιοθεραπεία ( με μέτρο ) κάνει καλό στις δερματίτιδες )

ΚΩΝ/ΝΟΣ

New Member

καθε μερα πρεπει να λουσεις τα μαλλια σου αφου ειναι λιπαρα για να φευγει το σμηγμα.
επισης πρεπει να εχεις 2-3 ειδη σαμπουαν για λίπαρα για καθημερινή χρηση με κετοκοναζολη κοκ
εχει πολλα αρθρα το site που μπορουν να σε βοηθησουν

crossfire

Well-Known Member

Το ΑΦΥΣΙΚΟ ειναι να μην λουζεσαι καθε μερα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα