ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ??

baldy

Member
Λοιπον πολυ απο μας χρησιμοποιουμε μινοξιδιλη για να σωσουμε τα μαλλια μας.Το ζητημα ειναι οτι πρεπει εφ'ορου ζωης να το χρησιμοποιουμε,ποσοι αραγε το κανουν αυτο?οταν σταματησεις θα καταληξεις στο ιδιο σημειο που θα ισουν πριν αν οχι χειροτερα.Επισης αν η μινοξιδιλη χανει την δραστικοτητα της με το καιρο αυτο τι σημαινει?οτι μετα απο καποια χρονια θα καταληξεις στο ιδιο σημειο που θα ησουν αν δεν τη χρησιμοποιουσες αρα παλι στα ιδια ερχομαστε.Και μαλιστα ακομα χειροτερα αφου και κοπο χαλασες και λεφτα αλλα και σιγουρα το σοκ θα ειναι χειροτερο αφου θα τα χασεις με γρηγορο ρυθμο αρα αυτο που θα γινοταν σταδιακα τα προηγουμενα χρονια θα γινει τωρα γρηγορα οταν η μινοξ χασει την δραστικοτητα της, χανω κατι?κανω καπου λαθος?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
ναι.
α) δεν υπαρχει μονιμη λυση οποτε ειναι αυτονοητα αυτα που σκεφτεσαι..καθυστερεις την διαδικασια ραφλας και ελπιζεις..

β)οταν χασει σε δυναμη η μινο δοκιμαζεις και αλλα πραγματα ορεξη να χεις διοτι θελει να αφιερωνεις χρονο μονο.. μπορει να βγει και κατι καλυτερο..

γ)αν δεν σου λενε κατι ολα αυτα αποδεξου την ραφλα οποτε ερθει και παράτατα ολα..

δ)αν δεν αντεχεις την ιδεα της καραφλας ομως κανεις οτι ειναι ανθρωπίνος δυνατο με τις υπαρχουσες λυσεις..και ΕΛΠΙΖΕιΣ... μπορει να βαλεις μινοξιδιλη μονο και να σε κρατησει για 7 χρονια..θα σε χαλασει να γεμισεις τις αδειες περιοχες που εχεις(αν εχεις) του κεφαλιου και να τα χασεις αυτα τα μαλλακια στα 31 μονο απο την μινοξιδηλ??δεν νομιζω..

Batist

Member
οπως τα λες φιλε μου baldy, ασε και τους ερεθισμους που σε πολλους προκαλει η ατιμη...

Bouklas

Well-Known Member
Σκέτη μινοξιδίλη ενώ ξέρεις ότι τα αποτελέσματα που δίνει είναι για τόσο μικρό χρονικό διάστημα, για μένα είναι τζάμπα κόπος, χρόνος και λεφτά.

baldy

Member
Εμενα η δερματολογος μου ειπε οτι δουλευει παντα.Αλλα εγω απο οτι ακουω λενε πολυ οτι χανει την δυναμη της.Μηπως δεν χανει την δυναμη της ποτε?μπορει να το νομιζουν αυτο πολλοι γιατι απλως δεν κραταει για παντα αυτα που κερδισαν στην αρχη.Αυτο ομως ειναι λογικο αφου η ανδρογενετικη αλωπεκια δεν σταματα αλλα απλως την καθυστερει οσο την παιρνεις,αν ειναι ετσι παντα βοηθα

αν ομως χανει την δυναμη της δηλαδη μετα απο καποια χρονια ειτε την βαζεις ειτε δεν τη βαζεις ειναι το ιδιο και καταληγεις εκει που θα κατεληγες αν δεν την εβαζες ποτε τοτε αλλαζει πολυ το θεμα.Τοτε δεν αξιζει καθολου

οποτε τελικα μηπως ειναι μυθος οτι χανει την δυναμη της?αν ειναι μυθος σημαινει οτι με την μινοξ παντα θα μπορεις να κρατας περισσοτερα μαλλια απο οτι χωρις αν ομως δεν ειναι σημαινει οτι μετα απο καποια χρονια η μινοξ γινεται αχρηστη και καταληγεις εκει που θα κατεληγες αρα τελικα δεν αξιζει.Γιατι κακα τα ψεματα χειροτερα θα ειναι γιατι μην μου πειτε οτι στα 45 δεν σε νιαζει καθολου.Και σιγουρο ειναι οτι το ψυχολογικο σου θα γινει χειροτερο αφου φανταζομαι οταν σταματησει να δουλευει η μινοξ,η τριχοπτωση θα επιταχυνθει

Το ερωτημα δηλαδη που τιθεται ειναι,η μινοξ γινεται αχρηστη μετα απο καποια χρονια?Οπως ειπα το να συνεχιζει η τριχοπτωση ειναι φυσιολογικο,η μινοξ δεν θα σου κρατα τα μαλλια για παντα αλλιως ποιο ο λογος τον αντιανδρογονων.Ελπιζω να πιασατε το ερωτημα

weznem είπε:
ναι.
α) δεν υπαρχει μονιμη λυση οποτε ειναι αυτονοητα αυτα που σκεφτεσαι..καθυστερεις την διαδικασια ραφλας και ελπιζεις..

β)οταν χασει σε δυναμη η μινο δοκιμαζεις και αλλα πραγματα ορεξη να χεις διοτι θελει να αφιερωνεις χρονο μονο.. μπορει να βγει και κατι καλυτερο..

γ)αν δεν σου λενε κατι ολα αυτα αποδεξου την ραφλα οποτε ερθει και παράτατα ολα..

δ)αν δεν αντεχεις την ιδεα της καραφλας ομως κανεις οτι ειναι ανθρωπίνος δυνατο με τις υπαρχουσες λυσεις..και ΕΛΠΙΖΕιΣ... μπορει να βαλεις μινοξιδιλη μονο και να σε κρατησει για 7 χρονια..θα σε χαλασει να γεμισεις τις αδειες περιοχες που εχεις(αν εχεις) του κεφαλιου και να τα χασεις αυτα τα μαλλακια στα 31 μονο απο την μινοξιδηλ??δεν νομιζω..
το να κρατησω τα μαλλια που εχω μεχρι τα 31 και μετα να καταληξω στο ιδιο σημειο που θα κατεληγα πριν,ναι φυσικα με νοιαζει.Γιατι να χαλαω χρονο χρημα για κατι που θα μου προκαλεσει το ιδιο ψυχολογικο.Δεν νομιζω οτι στα 30 ή στα 40 ειναι οτι δεν σε νοιαζει.Αν σταματησει να δουλευει τοτε θα αρχισω να χανω γρηγορα κατι που θα ειναι χειροτερο απο το να ηταν πιο σταδιακο.

gianniskritikos2

Active Member
baldy αυτη ειναι μι ααπορια που εχω και εγω.... το οταν καποιος χρησιμοποιει μινοχ απο οτι εχουμε δει στο φορουμ ειναι ατομα που εχουν εμφανες προβλημα ετσι λιπον οταν κανουν χρηση μινοχ εχουν αποτελεσμα να πυκνωσουν και σιγα σιγα να χανουν οσα κερδισαν.... αμα η μινοχ σου κραταει τα οσα εχεις και μονο δηλαδει το να κερδισεις για το πολυ 2 χρονια καποια μαλλια και σιγα σιγα να τα χανεις και να μηνεις με οσα ειχες πριν την χρηση της τοτε ναι αλαζει το πραγμα... ασπουμε ο wenz ειχε μεγαλο κερδος με την χρηση της αλλα κοιτα τον μετα απο 3σιμισι χρονια ειναι οπως και πριν την χρηση της... το θεμα ειναι τον κραταει ετσι οπως ειναι? και εμενα ετσι μου ειχαν πει οι δερματολογοι που ειχα παει ειναι για διατηρηση των υπαρχοντων... και ειναι λογικο να απελπιζετε κανεις καθως αν ενας εχει μεγαλο προβλημα και κερδιζει μαλλια χανοντας α κερδισμενα και πηγενοντας στο οπως ηταν πριν ειναι λογικο να σκεφτει μαπα η μινοχ τσαμπα λεφτα.... αλλα ουσιαστικα τον διατηρει απλα ο ιδιος δεν ειναι ικανοποιημενος διοτι εχει χασει απο πριν πολυ μαλλι.... μακαρι να μπορει να διατηρει... υπαρχουν πολλες αποψεις.... ασπουμε οταν διαβαζω στο φορουμ για αποτελεσματα λενε σε καποιον που κερδισε εδαφος με μινοχ(ωραιος τελειο αποτελεσμα συνεχισε ετσι απλα βαλε κανα μπλοκερ για να κρατησεισ οσο περισσοτερα μπορεις(απο αφτα που εβγαλες!)) αρα τι παιζει? σε κραταει η οχι? το λογικο ειναι να μην σε κραταει να χανεις απλα πιοα ργα τα μαλλια σου και να σου πω και κατι... οντως εχει διαφορα να μενεις καραφλος απο τα 20 και αλλο απο τα 30....οποτε δεν ειναι το ιδιο... στα 20σου ειναι ολη η ζωη μπροστα σου... στα 30 μπορει να εχουν βγει και αλλες λυσεις αλλα επησεις θα εισαι και πιο θετικος σε χρησηαλλης θεραπιας πιο βαριας... διοτι στα 20 να παρεις φινα δεν ειναι και το οτι καλυτερο στα 30 αν αντεχεις παρενεργειες κρατιεσε... το να καραφλιασεις στα 40 δν θα σε νοιαζει οσο θ ασε ενοιαζε στα 25....στα 40 ενα τεραστιο ποσοστο εχουν καραφλα στα 25 ειναι πολυ μικρο..... τελος παντον μακαρι να κανουμε λαθωσ στο οτι απλα σε κραταει για καποια χρονια περιπου η μινοχ και να ειναι ικανη να κανει συντηρηση.... ας μας πει και καποιος αλλος την γνωμη του... αν ενας μολις ξεκινησε να αραιωνει ασπουμε ουτε 2 μηνο δεν φενετε η αραιοση αλλα ο ιδιος το καταλαυενει... ξαφνικα κανει χρηση μινοχ για 10 χρονια δεν εχει πολυ επιθετικη τριχωπτωση... θα τα κρατησει ? η σε 5 χρονια θα κλαταρει η μινοχ και αντε για..... ?

horhitto4

Member
baldy είπε:
Εμενα η δερματολογος μου ειπε οτι δουλευει παντα.Αλλα εγω απο οτι ακουω λενε πολυ οτι χανει την δυναμη της.Μηπως δεν χανει την δυναμη της ποτε?μπορει να το νομιζουν αυτο πολλοι γιατι απλως δεν κραταει για παντα αυτα που κερδισαν στην αρχη.Αυτο ομως ειναι λογικο αφου η ανδρογενετικη αλωπεκια δεν σταματα αλλα απλως την καθυστερει οσο την παιρνεις,αν ειναι ετσι παντα βοηθα

αν ομως χανει την δυναμη της δηλαδη μετα απο καποια χρονια ειτε την βαζεις ειτε δεν τη βαζεις ειναι το ιδιο και καταληγεις εκει που θα κατεληγες αν δεν την εβαζες ποτε τοτε αλλαζει πολυ το θεμα.Τοτε δεν αξιζει καθολου

οποτε τελικα μηπως ειναι μυθος οτι χανει την δυναμη της?αν ειναι μυθος σημαινει οτι με την μινοξ παντα θα μπορεις να κρατας περισσοτερα μαλλια απο οτι χωρις αν ομως δεν ειναι σημαινει οτι μετα απο καποια χρονια η μινοξ γινεται αχρηστη και καταληγεις εκει που θα κατεληγες αρα τελικα δεν αξιζει.Γιατι κακα τα ψεματα χειροτερα θα ειναι γιατι μην μου πειτε οτι στα 45 δεν σε νιαζει καθολου.Και σιγουρο ειναι οτι το ψυχολογικο σου θα γινει χειροτερο αφου φανταζομαι οταν σταματησει να δουλευει η μινοξ,η τριχοπτωση θα επιταχυνθει

Το ερωτημα δηλαδη που τιθεται ειναι,η μινοξ γινεται αχρηστη μετα απο καποια χρονια?Οπως ειπα το να συνεχιζει η τριχοπτωση ειναι φυσιολογικο,η μινοξ δεν θα σου κρατα τα μαλλια για παντα αλλιως ποιο ο λογος τον αντιανδρογονων.Ελπιζω να πιασατε το ερωτημα

weznem είπε:
ναι.

το να κρατησω τα μαλλια που εχω μεχρι τα 31 και μετα να καταληξω στο ιδιο σημειο που θα κατεληγα πριν,ναι φυσικα με νοιαζει.Γιατι να χαλαω χρονο χρημα για κατι που θα μου προκαλεσει το ιδιο ψυχολογικο.Δεν νομιζω οτι στα 30 ή στα 40 ειναι οτι δεν σε νοιαζει.Αν σταματησει να δουλευει τοτε θα αρχισω να χανω γρηγορα κατι που θα ειναι χειροτερο απο το να ηταν πιο σταδιακο.

baldy την ιδια απορια εχουμε και σου γραφω τη στιγμη που παω να λαδωσω για χιλιοστη φορα τη κασιδα μου....ποτε δε θα μαθουμε πως θα ηταν το κεφαλι μας αν δε βαζαμε ποτε μινοξιδιλη...με το πως θα ηταν σε συγκριση με το τωρα που βαζουμε....εγω στα 5 χρονια που εβαζα αποφασισα να τη κοψω για ενα 3μηνο....γιατι ημουν δυσαρεστημενος σε σχεση με την αρχη...μολις ομως αρχισα να ανοιγω παντου σα τριανταφυλλο τη ξανααρχησα σα τρελος...που σημαινει οτι και στα 5 χρονια παλι κατι μου εδεινε γιατι οχι λοιπον οχι και στα 10 αν παιρνεισ κιρκλαντ κανει το 12μηνο απο ebay 60 ευρω δλδ 5 τομηνα τπτ δλδ σιγα το εξοδο εγω μεχρι να βγει κατι αποδοτικο αντιστοιχα με μινοξιδιλη και καλυτερο φυσικα δε την κοβω

crossfire

Well-Known Member
baldy είπε:
αν ειναι μυθος σημαινει οτι με την μινοξ παντα θα μπορεις να κρατας περισσοτερα μαλλια απο οτι χωρις αν ομως δεν ειναι σημαινει οτι μετα απο καποια χρονια η μινοξ γινεται αχρηστη και καταληγεις εκει που θα κατεληγες αρα τελικα δεν αξιζει.

ετσι ακριβως.......δεν γινεται αχρηστη....ΠΑΝΤΑ θα κραταει περισσοτερα μαλλια απο οτι χωρις.....
δες μαρτυριες χρηστων μινοξ με 15 χρονια που οταν την σταματανε γινεται πανικος......

kapa

Μέλος του προσωπικού
ακομα και εγω που απετυχε η μινοξιδιλη σε εμενα θα συφωνησω οτι με μινοξιδιλη θα εισαι σε καλυτερη κατασταση απο οτι χωρις οσο και να πεσει σε αποδοση

weznem

Well-Known Member
file baldy δεν ειναι το ιδιο να χανεις τα μαλλια στα 25 απο τα 45 πρσοεξε,δεν λεω οτι δεν θα σεπειραξει και τοτε,απλα κατλαβε και δες την ζωη σου στα 25 και το νοημα των μαλλιων του καλωπισμου γενικα, και βαλε τν εαυτο σου οσο γινεται να εισαι 45 χρονων με πιθανον παιδια γυναικα σπιτι δουλεια μια ζωη διαφορετικη με προβληματα σημαντικα οπως την εξασφαλιση του μελλοντος των παιδιων σου..την χοληστερινη μην εχει ανεβει κτλ..εχεις αλλα προβληματα ζησει στο πετσι σου που σε εκεινη την δεδομενη ηλικια με τα βιωματα που θα εχεις θα σε ενοχλει μεν η καραφλα αλλα οχι το ιδιο..ειναι φυσιολογικο αυτο..δεν λεω οτι αν μπορουσες να κανεις μια θεραπεια με αποτελεσματα δεν θα την εκανες,απλα ακομα και αν δεν υπηρχε τιποτα και εχανες απλα τα μαλλια δεν θα σε πειραζε το ιδιο..
αν συνεχιζεις να υποστηριζεις οτι ειναι το ιδιο..σε προκαλώ να μας το αποδειξεις,δηλαδη μην κανεις τιποτα και ξεκινα να βλεπεις τις τριχες να φευγουν διχως επιστροφη απο τωρα να βλεπεις να ανοιγουν μπιφτεκια και κροταφοι και να λες σιγα μωρε θα γινοταν ουτως η αλλως τι τωρα τι στα 40 το ιδιο ειναι τοτε θα σε παραδεχθω αλλα ελλα που δεν θα το κανεις..στο λεω για να αντιληφθεις οτι και το προσωρινο μαλλι της μινιξιδιλης ειναι πολυ πολυτιμο...

γενικα οσων αφορα τα περι θεραπειων εχω μαλλιασει να το λεω.. αν εχεις επιθετικη α/α την γ@μησες οτι και να κανεις εισαι τελειωμενος απο μαλλια δεν θα εχεις ποτε το προνομιο να καθυστερησεις δεκαετιες την εξελιξη της α/α.. αν ομως δεν εχεις επιθετικη ραφλα και παρεις φινα/μινοξιδηλ και δεν εχεις παρενεργειες θα χεις μαλλια μεχρι τα 40.. δηλαδη θα σαι 40 χρονων νοργουντ 2-3 (υποθετικα πανω κατω εκει θα ναι ολοι με α/α αν και παιζει ρολο ποτε ξεκινησες θεραπεια πως αντιδρας στις θεραπειες) και με λιγο πιο μακρυ μαλλια το κρυβεις ανετα, αλλο λοιπον το νοργουντ 3 στα 45 και αλλο στα 25 διοτι στα 35 θα σαι νοργουντ 5.. και καληνυχτα μαλλια.. εγω δεν παιρνω φινα και εχω χασει λιγο, ξεκινησα να εχω ραφλα απο τα 20 ειμαι σχεδον 26 παιρνω μινοξιδιλη σχεδον 4 χρονια καπου το 2009 ξεκινησα, βαζω αιρολ πλεον και ειμαι καλυτερα απο οταν ειχα α/α, αν επαιρνα φινα θα μουν καλυτερα,ομως δεν παιρνω και ειμαι σε καλυτερη μοίρα απο αλλους που παιρνουν φινα και δεν εχουν οτι μαλλια εχω εγω τωρα...οποτε καταληγω ο καθε ανθρωπος ειναι αλλιως μπορει να παρεις μινοξιδιλη και σε 2χρονια να χασεις οτι σου δωσε αν δεν παρεις μπλοκερ χαπι μπορει ομως και να εισαι σαν εμενα και να σε κρατησει καλα η μινο who knows?? μονο αν μπεις στο χορο θα μαθεις,αλλιως ολα ειναι υποθετικα να συμβουν...

baldy

Member
οκ αρα ειναι μυθος,η μινοξ δεν χανει την δυναμη της,τοτε ναι εχει καποιο νοημα.Οσο για το ηλικιακο πιστευω οτι κανει λαθος σιγουρα μετραει περισσοτερο οταν εισαι νεος αλλα σε οποια ηλικια και να χανεις δεν σου αρεσει,ποσο μαλλον αν αναγκαστεις να κοψεις μινοξ και χανεις σαν τρελος,τοτε η διαφορα θα ειναι εμφανης γιατι εγινε σε διαστημα λιγου καιρου.Μια αλλη δερματολογος μου ειπε οτι εχει δει παρα πολλες περιπτωσεις ανδρων που βαζουν αλλα καποτε τα παρατουν και τοτε χανουν γρηγορα και αυτο ειναι χειροτερο.Οποτε μου ειπε εγω επειδη εχω λεει και παιδια στην ηλικια σου θα ελεγα οχι καλυτερα γιατι ας πουμε ερχονται μετα καποιοι απο 6 χρονια που δεν μπορουν να συνεχισουν ειτε γιατι κουραστηκαν ειτε για τους χψ λογους και αγχωνονται με το αποτομο πεσιμο.Ξερεις πιστευω οτι η χρηση μινοξ γινεται λογω πανικου με τι λογικη οτι σωσω τωρα και χεστω μετα δεν με νοιαζει πραγμα που δεν ισχυει,δεν πα να εχεις γυναικα και παιδια δηλαδη τι επειδη εχεις οικογενεια λες α ωραια τωρα δεν πειραζει ας κανω ραφλα,δεν παει ετσι.Στη τελικη η μινοξ ειναι παντα μια λυση πανικου ειδικα οταν αρχιζεις να αραιωνεις πολυ,δεν κατηγορω κανενα αλλα εχει η γαμη... πολλα αρνητικα τι το καθημερινο βαλσιμο,τι το καψιμο,τι οτι λερωνεις το μαλλι ειδικα αν εχεις λιπαρο, μερικοι που μπορει να ρυτιδιαζουν αντε πες και το οικονομικο.Δηλαδη εκει που πας να την βαλεις για καλυτερη εμφανιση να σου κανει πρηξιμο στη φατσα ή ρυτιδες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
κανε καραφλα που ειναι καλυτερο απο τις ρυτιδες.. το μαλλι θελει θυσιες αν δεν τις κανεις αποδεξου την μοιρα που ορισαν τα γονιδια και δεν εχει νοημα να πουμε κατι αλλο..
ΥΓ αμα ειναι δυσκολο πραγμα η μινοξιδιλη σκεψου τοτε αν μιλησουμε για φινα η κερατιν τι θαγινει..
εσυ θες το μαγικο χαπι να γινει ευκολα η δουλεια...ευκολα δεν γινεται.. η θα χεις μαλλι με κοστος χρονου και λαδιλα και διαφορα αλλα η κρατα αναμνηστικες φωτογραφιες απο τωρα να θυμασαι πως ησουν με μαλλια αν θεωρεις οτι αυτο ειναι καλυτερο..καντο..αλλα δεν σε βλεπω να σου πολυαρεσει η ιδεα της ραφλας αλλιως δεν θα σουν εδω.. το πιατο γεματο και ο σκυλος χορτατος δεν γινετε ομως φιλε :) θελει θυσιες

baldy

Member
ε συζητηση κανουμε,μην το παιρνεις ετσι και δεν καταλαβα γιατι θεωρειται πολυτελεια να μην θελω κατι τοσο κουραστικο,αμφιβολο και με τοσα αρνητικα ενω ο περισσοτερος κοσμος δεν κανει απολυτως τιποτα δηλαδη οποιος χανει τα μαλλια του δεν εχει δικαιωμα να μιλα αν ή να παραπονιεται αν δεν παιρνει επικυνδινα αντιαδρογονα και μινοξ.Οσο αναφορα την λιπαροτητα χρησιμοποιω διαφορα σαμπουαν αντε πες και καμια καψουλα για ενδυναμωση.Και ναι η μινοξ ειναι μεγαλο προβλημα δεν ειναι κατι τοσο απλο να πω οτι ηταν κατι το απλο να πω τι το συζητας παρτο και σταματα αλλα η μινοξ ειναι ενα θεμα.Φαντασου να λαδωνει καθε μερα το μαλλι και να εχεις να βαζεις και αυτο απο πανω και οχι μονο αυτο αλλα να εισαι καταδικασμενος να το βαζεις μια ζωη και με παρενεργειες κατα διαστηματα ξηροδερμιας και καυσου και στη χειροτερη και με γηρανση του προσωπου.Πιστευω οτι η χρηση μινοξ ειναι ενα θεμα αξιο συζητησης και ειδικα κατα ποσο αξιζει στο τελος.

Αρα συζητουμε αραιωση vs καθημερινου κοπου,χρηματος,παρενεργειων οπως ρυτιδες πρηξιμο και πολλων αλλων ενω ξερεις οτι καποια στιγμη θες στα 35 θες στα 45 θα πεις bye bye και θα καταληξεις εκει που ηταν γραφτο να καταληξεις,ναι θεωρω οτι μονο ο πανικος σε οδηγει εκει οταν αρχιζει και η αραιωση να γινεται σε μεγαλο βαθμο.Επισης εχω ακουσει οτι σε μεγαλες ηλικιες δεν πιανει πολυ.Παντως σε περιπτωσεις σαν το μπιφτεκι δεν εχεις καμια επιλογη οποτε αναγκαστικα τη βαζεις για να καθηστερισεις το μπιφτεκι και απλος περιμενεις καρτερικα τη στιγμη που θα μπορεις ψυχολογικα να πεις ε ενταξει αστο οτι γινει ας γινει.Πωπω ευτυχως που δεν εχω μπιφτεκι!

gianniskritikos2

Active Member
baldy στο λεω οχι με κακια... εισαι πολυ φοβιτσιαρης και καραμελα για τον λεμο δεν περνεις φανταζομε...ποπο λες καθημερινη χρηση ..... και οτι αλλο λες... παρενεργειες της πλακας οπου οι περισσοτερες ειναι απιθανες αλλα και να ειναι εμφανες αν σε πειραζουν αυτα τοτε φανταζομε τα μαλλια δεν σε απασχολουν τοσο και μην το αρνιθεις.... απορω γιατι ανγχονεσε... εγω θα πρωτιμουσα να εχω για παντα μαυρους κυκλους για να εχω μαλλια η επησεις να ρυτηδιασω διοτι δεν μου παει καθολου η καραφλα δεν λεω οτι παει σε εσενα αλλα για να σιναγωνιζεις την καραφλα με ρυτιδες σημαινει οτι η καραφλα δεν ειναι κατι που σε απασχολει... εγω στην ιδεα τρελενομε.... οι περισσοτεροι εδωμεσα για να σωσουν τα μαλλια τους σκεφτοντε την φινα με ανεκτες παρενεργειες με απρενεργειες! φινας!.. εσυ τρεμης στην ιδεα της μινοχ κοιτα φιλε δεν θελω να γινομε κακος αλλα πραγματικα απο την αρχη που μπηκες εδωμεσα πρωσπαθουσες να μειωσεις ολλες τις θεραπιες που πρωτινοντε ωστε να προωθησεις λυσεις οπως ενα σαμποοαν η ενα λειζερ μαγικο που θα δωσει μαλλια ... για να πησεις εσυ ο ιδιος τον εαυτο σου οτι μπορεις να τα σωσεις χωρις κοπο και παρενεργειες απο την αρχη εδειξες οτι δεν αξηζουν τα μαλλια σου σε οπιαδιποτε παρενεργεια.... αμα οντως ειναι ετσι τα πραγματα τσαμπα ανγχονεσε τσαμπα τρελενεσε τσαμπα χρονο τρως στο φορουμ..... αστα να πεσουν οπως ειπε και ο wenz να ισυχασεις ... να μην εχεις και το ανγχος αν καποτε θα σου πεσουν χρησιμοποιοντας θεραπιες ετσι να μην τρος λεφτα και παρενεργειες οπως το να βγαλης μια ρυτιδα... σοβαρα και να σου πει καποιος οτι τα μαλλια σου δεν θα τα χασεις μεχρι ττα 45 σου με μινοχ εσυ θα πεις οκ ομως θα τα χασω στα 45 αρα δεν περνω τιποτα ειναι τργικο αυτο... αν μου λεγε εμενα καποιος (φιλε θα εχεις μαλλια οπως εχεις τωρα μεχρι τα 45 σου και στα 45 σου θα κανει ενα μπαμ και θα πεσουν θα ειμουν πανεφτιχεις ητε με μινοχ ητε με ελεολαδο δεν μιλαω για χαπια φινα και παρενργειες τετοιες...)εσυ αντιθετος χεστικες.. αμα θα τα εχεις 15 χρονια παραπανο.. με αυτη τη λογικη θα πρεπε να λες πια η διαφορα να καραφλιασο στα 15 μου η στα 60? πια η διαφορα ετσι κιαλιος παλι καραφλος θα καταληξω ....εισαι σοβαρος?ζωη εχεις χωρις να θελω να σε προσβαλω.. αν εχεις τοτε πως ειναι δυνατον να μου λες οτι στα 20-40 το να εχω μαλλια ειναι το ιδιο με 40-50 ασπουμε? οπως ειπε και ο στα 45 εχεις αλλα προβληματα... δεν βγενεις τοσο σιχνα δεν πα να ρηξεις καμια γκομενα στα 45 δεν εχεις την αναγκη να νιωθεις οραιος οσο στα 20.... πραγματικα εχω βαρεθει να σε ακουω για τις μικροπαρενεγειες τις μινοχ... ανιξες το θεμα καλο... για το αν αξηζει να την παρουμε που ειναι αμφιβολο ποσο θα μας κρατησει και καταληγεις στο οτι δεν αξιζουν και 20 χρονια διατηρησεις μαλλιων με μευρους κυκλους γιατι μετα ετσι κιαλιος θα τα χασεις.... αυτο ειναι επηχηριμα μονο δικο σου κανενας εδω μεσα δεν νομιζω να συμφωνει σε αυτο... κανε δημοψηφισμα αμα δεν με πιστευεις και ρωτα συγκεκριμενα μαλλια για 20 χρονια με μαβρους κυκλους και μετα αντε για η χωρις μαλλια απο τα 3 κιολας χρονια και χωρις μαβρους κυκλους να δουμε πιο προτιμαει ο κοσμος εδωμεσα εξω απο το φορουμ ειναι αλλο μπορει να μην τους νοιαζουν τα μαλλια εμενα που με νοιαζουν και φανταζομε ολους εδω οι απρενεργειες τις μινοχ ειναι ψιχουλα για τα μαλλια μου αμα για σενα ειναι πολλες μην ρωτας τιποτα πραγματικα αστα να πεσουν δεν αξιζουν για σενα ουτε 5 ευρο το μηνα τα μαλλια σου για σενα..... τσαμπα ασχολισε μην το μετανιοσεις ομως

σιγκρηνουμε τωρα την ψηχολογια ενως 20ρι με καραφλα και ενως 45ρι

baldy

Member
δεν συγκρινω τον 20ρη με ραφλα με τον 40αρη απλως λεω ειναι απιθανο να πεις καποια στιγμη οκ τα κρατησα οσο τα κρατησα τωρα ας φυγουν.Δηλαδη να πεις πχ στα 40 αστο και να χασεις σε ενα χρονο οτι θα εχανες σε 10.Τι ειναι καλυτερο?Και ειδικα εμεις γιαννη που εχουμε λιπαροτητα και σμηγατοροικη ειναι πιο δυσκολο να την εφαρμοσουμε.Ποσους εχεις δει να βαζουν μινοξ πανω απο πεντε χρονια,οι περισσοτεροι που βλεπω παραπονιουντε ,την σταματαν και την ξαναρχιζουν και παει λεγοντας.Δεν θα δεις ουτε ενα που να μην προσπαθησε να την κοψει,στο τελος ειναι ενας πολεμος νευρων.Και καταληγει στο γνωστο αποτομη αλλαγη ή σταδιακη.Οι περισσοτεροι που αρχιζουν ειναι πολυ δυσκολο οταν σταματουν καθως σταματωντας βλεπουν αποτομη αλλαγη κατι που θα γινοταν πιο σταδιακα και ομαλα.Αλλα παντα ρολο στην αποφαση που θα παρεις ειναι και ποσο επιθετικη ειναι η αλωπεκια αν βλεπεις οτι δεν την παλευεις βαλτην και περιμενε καρτερικα το αναποφευκτο.Παντως γενικα ειναι κριμα που τοσοι ανθρωποι ταλαιπωρουντε με την αραιωση

crossfire

Well-Known Member
το χειροτερο της μινοξ δεν ειναι η λαδιλα,το πρηξιμο και το καψιμο......ειναι η ρυτιδες....σε μεγαλωνει.
Στα 4 χρονια,την εκοψα μια φορα για 2 μηνες περσι τον σεπτεμβριο....εγινε συντριβη....εχασα τοσο μαλλι που επαθα την πλακα μου....
Την αρχισα αρον αρον ξανα και ευτυχως επανηλθα.
Βαζοντας τα σε μια ζυγαρια,την δεδομενη χρονικη στιγμη,η απωλεια μαλλιων με επηρεαζει πιο πολυ απο τις ρυτιδες.
Επειδη ομως το θεμα ρυτιδων ειναι εξισου σημαντικο,αν μπορουσα να αντικαταστησω τη μινοξ με κατι αλλο,θα το εκανα.

Γι αυτο πρεπει να ενεργοποιησουμε ξανα τα θεματα latanoprost,βηματοπροστες,προσταγλαδινες κτλ...
εφυγε ο rocknrola και κολλησαμε παλι με μινοξ και zinc....
Μην σπαταλας το χρονο σου καπα......το ζουμι ειναι στα παραπανω

weznem

Well-Known Member
ρε baldy δεν στη λεω..συζητηση κανουμε αλλα δεν εχει ουσια η συζητηση σε οτι διερωτάσε σου έχω απαντήσει ήδη στα προηγούμενα μηνύματα..
επειδη μυο αρεσει να ειμαι ειλικρινεις σο λεω οσο εχεις αυτα τα μυαλα δεν θα κανεις τιποτα..προσεξε δεν λεω κακως εχεις αυτα τα μυαλα απλα λεω δεν θα κανεις τιποτα με την ραφλα.. εαν φοβάσε την μινοξιδιλή πηραν τα @ρχιδια μας φωτια αν μιλησουμε για μπλοκερ,,και προσεξε φοβασαι ενα φαρμακο 20ετιας με ποσες ερευνες χρηστες που αποδεδειγμένα μολις το κοβεις φευγουν οι παρενεργειες τι αλλο θελεις δηλαδη?ποια ειναι η παρενεργεια η φοβερη η φαγουρα?βαλε αλοε βερα,παρε με γλυκερινη,παρε αφρο..λαδιλα παρενεργεια?λουσιμο.. δηλαδη εγω που βαζω 2 φορες ζιρτκε την μερα και ειμαι σαν λαδωμενο ποντικι τι να πω??και μινο αιρολ μετα.. ετσι ειναι απο την στιγμη που εχω το γονιδιο για να εχω μαλλια πρεπει να θυσιασω πραγματα που αλλοι δεν χρειαζεται.. και λοσιμο θα κανω,και καμια τριχα στην παλτη θα βγαλω..τι να κανω??εχω επιλογη??υπαρχει κατι πιο φθηνο ευκολο και εγω επιλεγω την μινοξιδιλη? ενα δεν την βαλω θα κανουν οι ψειρες τσουλιθρα τι να κανω??δεν ειναι ερωτηματα σοβαρα αυτα που λες οταν χανεις τ μαλλια σου απο τα 20 φιλε.. το πρησμενο προσωπο κτλ..ετσι και αλλως με την διακοπη φευγουν αυτα.. ΑΥΤΕΣ τις θεραπειες εχουμε φιλε δεν ειναι στο χερι μας..
η βιματοπροστη ειναι ακριβη γι αυτο και δεν την δοκιμαζει καποιος,και ας μην πω οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλεψει καλυτερα απο την μινο..δεν πετας 300 ευρω ετσι απλα..εαν επεφταν οι τιμες θα δοκιμαζαμε..οποτε τι νοημα εχει να το συζηταμε αφου ειναι ανεφικτο για το ευρυ κοινο??

baldy

Member
ναι οκ καταλαβαινω οσο για τα αντιανδρογονα μου ειπε οτι μπορω να παιρνω 1 mg propecia.Και μου ειπε οτι ΔΕΝ ριχνει την τεστοστερονη πραγμα που το ειδα και στο ιντερνετ,επισης ειδα οτι παρενεργειες δεν υπαρχουν με 1 mg και αν εχω μειωση της λιμπιτο αν το σταματησω επανερχομαν.Επισης σημερα που ειχα παει στον ουρολογο για ενα θεμα που ειχα τον ρωτησα ευκαιριακα για propecia και μου ειπε οχι δεν υπαρχει προβλημα αλλοι παιρνουν πολυ περισσοτερο μηπως τελικα δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα με propecia?γιατι λοιπον να μην συγκρινω μινοξ με 1mg propecia,αυτο μπορει να ειναι ακομα καλυτερο.Οσο για την μινοξ ειπα τους προβληματισμους μου,θα αλλαξω το regain με botafex δεν ξερω αν εχει διαφορα αλλα μου προταθηκε αυτο απο την δερματολογο.Επισης απο οτι μου ειπε σε κανα μηνα θα κυκλοφορησει και ο αφρος οποτε ισως να ειναι ακομα καλυτερα.Τελος οι ρυτιδες δεν φευγουν,αν δεν υπηρχε θεμα με ρυτιδες και με λιπαροτητα θα ηταν καλυτερα τα πραγματα,κριμα.Νομιζω οι προβληματισμοι μου με μινοξ δεν ειναι παραλογοι αν ειναι πειτε μου,πιστευω οτι και η εκταση της αραιωσης παιζει καθοριστικο ρολο στο τι τελικα κανει ο καθενας

weznem

Well-Known Member
αρχιζει και δεν υπαρχει σοβαροτητα οταν φοβομαστε την μινοξιδιλη σε παρενεργειες και μιλαμε για την φινα σαν να πινουμε νερακι..
αμα ειπε ο δερματολογος οτι βγαινει και αφρος στην συγκεκριμενη εταιρεια να το παρεις ασυζητητί... πες καλο ταξιδι στο δερματολογο μονο την αλλη φορα.. που θα ξαναπας..ξερει αυτος.

Μπλουζα