Εμενα η δερματολογος μου ειπε οτι δουλευει παντα.Αλλα εγω απο οτι ακουω λενε πολυ οτι χανει την δυναμη της.Μηπως δεν χανει την δυναμη της ποτε?μπορει να το νομιζουν αυτο πολλοι γιατι απλως δεν κραταει για παντα αυτα που κερδισαν στην αρχη.Αυτο ομως ειναι λογικο αφου η ανδρογενετικη αλωπεκια δεν σταματα αλλα απλως την καθυστερει οσο την παιρνεις,αν ειναι ετσι παντα βοηθα
αν ομως χανει την δυναμη της δηλαδη μετα απο καποια χρονια ειτε την βαζεις ειτε δεν τη βαζεις ειναι το ιδιο και καταληγεις εκει που θα κατεληγες αν δεν την εβαζες ποτε τοτε αλλαζει πολυ το θεμα.Τοτε δεν αξιζει καθολου
οποτε τελικα μηπως ειναι μυθος οτι χανει την δυναμη της?αν ειναι μυθος σημαινει οτι με την μινοξ παντα θα μπορεις να κρατας περισσοτερα μαλλια απο οτι χωρις αν ομως δεν ειναι σημαινει οτι μετα απο καποια χρονια η μινοξ γινεται αχρηστη και καταληγεις εκει που θα κατεληγες αρα τελικα δεν αξιζει.Γιατι κακα τα ψεματα χειροτερα θα ειναι γιατι μην μου πειτε οτι στα 45 δεν σε νιαζει καθολου.Και σιγουρο ειναι οτι το ψυχολογικο σου θα γινει χειροτερο αφου φανταζομαι οταν σταματησει να δουλευει η μινοξ,η τριχοπτωση θα επιταχυνθει
Το ερωτημα δηλαδη που τιθεται ειναι,η μινοξ γινεται αχρηστη μετα απο καποια χρονια?Οπως ειπα το να συνεχιζει η τριχοπτωση ειναι φυσιολογικο,η μινοξ δεν θα σου κρατα τα μαλλια για παντα αλλιως ποιο ο λογος τον αντιανδρογονων.Ελπιζω να πιασατε το ερωτημα
weznem είπε:
ναι.
α) δεν υπαρχει μονιμη λυση οποτε ειναι αυτονοητα αυτα που σκεφτεσαι..καθυστερεις την διαδικασια ραφλας και ελπιζεις..
β)οταν χασει σε δυναμη η μινο δοκιμαζεις και αλλα πραγματα ορεξη να χεις διοτι θελει να αφιερωνεις χρονο μονο.. μπορει να βγει και κατι καλυτερο..
γ)αν δεν σου λενε κατι ολα αυτα αποδεξου την ραφλα οποτε ερθει και παράτατα ολα..
δ)αν δεν αντεχεις την ιδεα της καραφλας ομως κανεις οτι ειναι ανθρωπίνος δυνατο με τις υπαρχουσες λυσεις..και ΕΛΠΙΖΕιΣ... μπορει να βαλεις μινοξιδιλη μονο και να σε κρατησει για 7 χρονια..θα σε χαλασει να γεμισεις τις αδειες περιοχες που εχεις(αν εχεις) του κεφαλιου και να τα χασεις αυτα τα μαλλακια στα 31 μονο απο την μινοξιδηλ??δεν νομιζω..
το να κρατησω τα μαλλια που εχω μεχρι τα 31 και μετα να καταληξω στο ιδιο σημειο που θα κατεληγα πριν,ναι φυσικα με νοιαζει.Γιατι να χαλαω χρονο χρημα για κατι που θα μου προκαλεσει το ιδιο ψυχολογικο.Δεν νομιζω οτι στα 30 ή στα 40 ειναι οτι δεν σε νοιαζει.Αν σταματησει να δουλευει τοτε θα αρχισω να χανω γρηγορα κατι που θα ειναι χειροτερο απο το να ηταν πιο σταδιακο.