ΠΑΙΔΙΑ,.. ΚΑΡΑΦΛΙΑΖΩ??

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Para_Trixa

New Member
Καλημερα στο ομορφο παρεακι,

Δεν 8ελω να πρηζω κανεναν με το τι 8εραπειες να 3εκινησω κ τετοια...Απλως 8ελω να βαλω μια photo μου για να δειτε πανω κατω το προβλημα που εχω αρχισει να παρατηρω στο κεφαλι μου..
http://img22.imageshack.us/img22/5425/dsc00426ls.jpg

Ειμαι 21 χρονων κ οπως καταλαβαινετε κ βλεπετε ολοι....3εκιναει το προβλημα της αραιωσης!και σε 5 μηνες μπαινω και στρατο...οπου εκει 8α επειδυνω8ει φανταζομαι...

Δεν εχω τριχοπτωση σχεδον κα8ολου κ ειμαι 100% σιγουρος,αλλα απ'οτι εχω διαβασει στο forum,δεν παιζει κανεναν ρολο αυτο...ρολο παιζει οτι κ οι ελαχιστες τριχεσ ποθ πεφτουν κατα καιρους,δεν αναλπηρωνονται...

Με λιγα λογια λεω να 3εκινησω απλα,ηρεμα κ οικονομικα ;)
Fungoral 2%--Regain 5%--Proscar 1/5 a day.

Tωρα απλα 8ελω καλοπροαιρετες κ εμπειρες γνωμες αν γινεται πριν παω στο φαρμακειο :)

Ευχαριστω!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member
Απ: ΠΑΙΔΙΑ,.. ΚΑΡΑΦΛΙΑΖΩ??

φιλε μου ναι φαινεται πως εχει αρχισει το προβλημα....η θεραπεια που λες ειναι η ιδανικη,μονο που εγω αντι για το σαμπουαν θα επαιρνα την κρεμα fungoral και θα την εβαζα 2 φορες τη βδομαδα.....
ο στρατος γτ να σε κανει χειροτερα????αυτα ειναι μυθοι φιλε μου.....
παντως αν καταλαβα καλα πρεπει να εχεις μια μικρη οπισθοχωρηση κροταφων και μια εμφανη και λιγο μεγαλη αραιωση στο βερτεξ.........

υγ.φαινεται να σου πηγαινει το ξυρισμενο κεφαλι ε?

Para_Trixa

New Member

giannis13 είπε:
φιλε μου ναι φαινεται πως εχει αρχισει το προβλημα....η θεραπεια που λες ειναι η ιδανικη,μονο που εγω αντι για το σαμπουαν θα επαιρνα την κρεμα fungoral και θα την εβαζα 2 φορες τη βδομαδα.....
παντως αν καταλαβα καλα πρεπει να εχεις μια μικρη οπισθοχωρηση κροταφων και μια εμφανη και λιγο μεγαλη αραιωση στο βερτεξ.........

Ναι οι κοπελες μου λενε οτι μου παει το χυρισμενο μαλλι γτ με κανει πιο sexy και κατι τετοια...αλλα στα @@ μου..εγω 8ελω να ειναι 3υρισμενο ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ομως...οχι 3υρισμενο ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΧΕΣ...
Btw h photo ειναι εστιασμενη στην καραφλα πανω! κ το κινητο με ανοιγμενο flash...αλλιως πολυ δυσκολα 8α καταλαβαινες οτι εχω προβλημα! Εγω τοχω πσιλιαστει ομως απο τα 19 μου...κ απο τοτε εχει αλλα3ει η ζωη μου...σκεπσου τα βραδια πριν κοιμη8ω..παντα τα μαλλακια που ειχα στα 16 μου σκεφτομαι κ με πιανει υπερενταση κ κοιμαμαι δυσκολα κ αργα..
Επισης νε..κροταφους εχω απο τα 19 μου παλι! αλλα μπορω να πω οτι δεν με ενοχλουν κα8ολου..ισσα ισσα ;)
μαλλον επειδη δεν εχουν μπει αρκετα μεσα ακομα κ αυτοι...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ! η να τον γυρναγα πισω...μακαρι!

giannis1991

Well-Known Member

Para_Trixa είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=2183.msg39846#msg39846 date=1284979297]

Ναι οι κοπελες μου λενε οτι μου παει το χυρισμενο μαλλι γτ με κανει πιο sexy και κατι τετοια...αλλα στα @@ μου..εγω 8ελω να ειναι 3υρισμενο ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ομως...οχι 3υρισμενο ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΧΕΣ...
Btw h photo ειναι εστιασμενη στην καραφλα πανω! κ το κινητο με ανοιγμενο flash...αλλιως πολυ δυσκολα 8α καταλαβαινες οτι εχω προβλημα! Εγω τοχω πσιλιαστει ομως απο τα 19 μου...κ απο τοτε εχει αλλα3ει η ζωη μου...σκεπσου τα βραδια πριν κοιμη8ω..παντα τα μαλλακια που ειχα στα 16 μου σκεφτομαι κ με πιανει υπερενταση κ κοιμαμαι δυσκολα κ αργα..
Επισης νε..κροταφους εχω απο τα 19 μου παλι! αλλα μπορω να πω οτι δεν με ενοχλουν κα8ολου..ισσα ισσα ;)
μαλλον επειδη δεν εχουν μπει αρκετα μεσα ακομα κ αυτοι...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ! η να τον γυρναγα πισω...μακαρι!
[/quote]

ναι φαινεται να σου παει το ξυρισμενο...και εννοειται πως με τριχες το θες...αλλιως θα φαινεται σκατα....αυτο με τα βραδια το παθαινω και γω καμια φορα αλλα τι να κανεις.... :(

ANAR

Well-Known Member

giannis13 είπε:

Καλα ρε Γιαννη που το καταλαβες οτι του παει το ξυρισμένο κεφαλι; ::)

giannis1991

Well-Known Member

ANAR είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=2183.msg39846#msg39846 date=1284979297]

Καλα ρε Γιαννη που το καταλαβες οτι του παει το ξυρισμένο κεφαλι; ::)
[/quote]

ναι σωστη η ερωτηση...απλα το υπεθεσα ετσι οπως ειδα το κεφαλι του.....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα