Ο Τυρκαλάς στην Αθήνα για consultation στις 28-29/12

panos1234

Well-Known Member
Σου ειπα εγω αν ειναι εδω η κλινικη;

Σε ρωταω αν υπαρχει καποια επισημη ενημερωση για τα cons που απο ο,τι καταλαβαινω δεν αφορουν μονο το forum και που.

Παντως αν δεν μπορεις να συνομιλησεις μη παιρνεις τετοιες πρωτοβουλιες γιατι εκθετεις την κλινικη.
Φίλε μου έλα ας το αφήσουμε και μου είναι εντελώς αδιάφορη η άποψη σου, οι ιδέες και οι απόψεις σου.
Η κλινική κάνει την δουλειά της , όπως έφτιαξε και εμένα και πολλά άλλα άτομα, εντός και εκτός φόρουμ.

Δεν θα απολογηθω σε εσένα αν ήθελα να ανεβάσω κάτι προς ενημέρωση των παιδιών εδώ.

Αναρωτησου και εσύ για τις γεμάτες ουσία απορίες σου.

Καλή συνέχεια, δεν θα ασχοληθώ άλλο και σε παρακαλώ μη με προκαλέσεις άλλο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

m3e36

Well-Known Member
Οπότε τελικά δεν χρεώνει μινιμουμ 2500 ευρώ για μονοημέρη και 4000 ευρώ για διήμερη επέμβαση ο Τυρκαλάς αλλά πάει ανάλογα με τον αιρθμό μοσχευμάτων...πχ αν πάει κάποιος για touch up και βγάλει αρκετά λιγότερα από 2500 σε μονοήμερη πχ βγάλει 1000 μοσχεύματα θα πληρώσει 1200 ευρώ..

Μπράβο του πάντως πολυ τιμιος και ηθικός γιατρός!
Να διευκρινίσω ότι αυτές τις τιμές πλήρωσα από το 2020 έως αρχές του 2023 (που έκανα την τελευταία).δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι στις χρεώσεις από τότε.

giannis1991

Well-Known Member
Σου ειπα εγω αν ειναι εδω η κλινικη;

Σε ρωταω αν υπαρχει καποια επισημη ενημερωση για τα cons(σε site ή οπουδηποτε αλλου) που απο ο,τι καταλαβαινω δεν αφορουν μονο το forum και που.

Παντως αν δεν μπορεις να συνομιλησεις μη παιρνεις τετοιες πρωτοβουλιες γιατι εκθετεις την κλινικη.
Επειδη εισαι εξυπνος και εντιμος ξερω πολυ καλα για ποιο λογο το ρωτησες αυτο και εκανες τον ''χαζο'' και θα στο πω δημοσια χωρις αναπτυξεις για να μη προκαλεσουμε.
Μην ανακατευεσαι και ασε να γραφει ο καθενας οτι θελει...Δε χρειαζεται να αστυνομευουμε εδω το φορουμ,καποια πραγματα αλλωστε κανουν μπαμ ,αν δε τα βλεπει καποιος κακο του κεφαλιου του.Εστω για τον Σωτηρη εχω ακουσει γενικως οτι ειναι καλος σαν χαρακτηρας.
Οπως λεει και ο Πανος οποιος θελει ας παει και θα το συνεχισω εγω λεγοντας ας κανει οτι κρινει.

montecristo

Well-Known Member
Να διευκρινίσω ότι αυτές τις τιμές πλήρωσα από το 2020 έως αρχές του 2023 (που έκανα την τελευταία).δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι στις χρεώσεις από τότε.
Καλά κάνεις που το διευκρινίζεις, και εννοείται δεν μπορεις να ξέρεις αν άλλαξε κάτι από τοτε. Πάντως ενα μέλος νομιζω που έκανε επέμβαση πριν 5 μηνες (Ιούνιος 2024) ο edysuer1 4000 ευρώ πλήρωσε για 3900 grafts με 900 από τα γένια, οπότε εκεί που ηταν ειναι...

Μπλουζα