Ουλές στο τριχωτό

kounavi

New Member
καλησπερα...δε γνωριζω και αν πρεπει να το γραψω σε αυτη την ενότητα η αλλού...θα ήθελα παρακαλώ να μου πει αν γνωρίζεικάποιος να μου πει αν τοποθετούνται τριχοθυλάκια πανω και περιξ ουλών...αν ναι με τι ποσοστο επτυχίας?? ευχαριστω...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Εξαρτάται από τον ουλώδη ιστό που έχει δημιουργηθεί. Αν το δέρμα εκεί είναι πολύ σκληρό κλπ τότε ίσως η φυτρωτικότητα να είναι πολύ χαμηλή. Πάντως έχουν βάλει αρκετά παιδιά σε ουλές με καλά αποτελέσματα. Θα σου πρότεινα να δει τις ουλές σου γιατρός δερματολόγος και ίσως να κάνεις ένα τεστ με καμιά 10 μοσχεύματα και να δεις μετά από 5-6 μήνες τι και πως.

dimitris50423

Well-Known Member
Μπαινουν μοσχευματα πανω σε ουλες εννοειτε. Πολλες φορες με τη fue διορθωνουν παλαια στριπ βαζοντας γραφτς ωστε οταν φυτρωσουν να μη φαινεται η ουλη. Εχω βαλει και εγω καμια 15αρια μοσχευματα στο ανω χειλος οταν εκανα μεταμοσχευση για να σβησει ουλη που ειχα λογω χειλοσχειστιας και εχουν φυτρωσει κανονικα

kounavi

New Member
αρχικα σε ευχαριστω για την απαντηση...εγώ έχω μία ουλή μικρή σχετικά 2 εκατ. στη δεξια πλευρα ... αλλά λόγο του οτι έχω μαλλάκι γενικά (όχι αμαν ) αλλά ειδικά στα πλάγια έχω κ έτσι φαίνεται άσχημα ....από βλακεία μου έμπλεξα ήταν μάλλον και ο ιατρός μπούφος (μου είχε πει δε θα πειραχτει το τριχωτό και αποδείχτηκε ότι να' ναι) πόσο καιρο μετα έβαλες εσ'ύ και που ??? θα το εκτιμούσα αν μου απαντούσες... θα με βγαλεις από την δύσκολη θέση...εγώ πήγα d*i kai b***k** μου είπαν στο 6μηνο να φύγει ο ερεθισμός γιατί δε θα πιάσουν τώρα....αλλά και για μετα μου έδωσαν πιο μικρά ποσοστά από τα συνηθισμένα...όποιος από το forum επίσης γνωρίζει και μπορελι να βοηθήσει τον θερμοπαρακαλώ να το κάνει...αν χρειαστεί πάω και Κύπρο γιατι διάβασα πως γίνεται καλή δουλειά...την πάτησα μία φορά μη τη πατήσω και 2η ... αν υπαρχει και καμια φώτο από strip που καλύφθηκε θα ήθελα παρακαλώ να την δω...και από κοντά θα έρθω έγώ όπου σας βολεύει...λίγη βοήθεια γιατί είμαι στα χαμένα παιδιά...ευχαριστώ

kounavi

New Member
παιδιά συγγνώμη που επανέρχομαι και γίνομαι κουραστικός....έχω διαβάσει σχεδον τα πάντα στο forum για <<κάλυψη ουλής>> και μόνο μιία περίπτωση του scar βρήκα ενός μέλους όπου οι φώτο και οι η συνομιλία σταματά στο 3μηνο....ξέρουμε κάτι για μετά...αν το διαβάζει ο ίδιος η κάποιος που τον γνωρίζει παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου με κάποιον τρόπο θα με βοηθήσει πολύ....

dimitris50423

Well-Known Member
Φιλε το χτυπημα στο κεφαλι ποτε το εκανες; μην πανικοβαλεσαι δεν ειναι κατι δυσκολο να καλυψεις με μοσχευματα μια ουλη μερικων εκατοστων. Ασε να επουλωθει καλα οπως σου ειπαν. Berg** kor* ξεχνα τη. Και η dhi κανει και στην κυπρο κανουν και ο βεκρης στον οποιο εκανα εγω επισης κανει σε ουλες. Η δικη μου ουλη ηταν χρονων απο μια πλαστικη που ειχα κανει σε υπαρχουσα ουλη εκ γεννετης. Τα μοσχευματα φυτρωσαν ολα γιατι ξερω ποσα μπηκαν κ τα μετρησα. Μην αγχωνεσαι λοιπον.

LARIOSO

Active Member
παιδιά συγγνώμη που επανέρχομαι και γίνομαι κουραστικός....έχω διαβάσει σχεδον τα πάντα στο forum για <<κάλυψη ουλής>> και μόνο μιία περίπτωση του scar βρήκα ενός μέλους όπου οι φώτο και οι η συνομιλία σταματά στο 3μηνο....ξέρουμε κάτι για μετά...αν το διαβάζει ο ίδιος η κάποιος που τον γνωρίζει παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου με κάποιον τρόπο θα με βοηθήσει πολύ....
Και εγω καλυψα ουλη απο στριπ με περιπου 200 graft

kounavi

New Member
δεν είναι χτύπημα...είναι από τομή...2cm περίπου μήκος 1cm πλάτος....στο πλάτος η ουλή δεν είναι τόση είναι μικρότερη απλά εκεί χάθηκαν όλα τα μαλλιά...αυτό που λέτε κ εδώ μέσα οι πιο έμπειροι shock loss...2 μήνες έχουν περάσει...πήγα σε δερματολόγους βάζω αλοιφές ...την πάτησα παιδιά ένας ξάδερφος μου γιατρός με έστειλε σε έναν φίλο του πλαστικό και από το πουθενά έχω χασει τον ύπνο μου...είχα πάει σε τρεις πλαστικούς εκ των οποίων 2 καθηγητές στη Θεσ/νικη και τελικά εμπιστεύτηκα το λάθος άνθρωπο εξαιτίας της γνωριμίας που σας είπα...εμένα ακόμα είναι κόκκινη η ουλή είναι λογικό?? dimitris50423 σ'ευχαριστω και εσένα larioso επίσης ...... θα μπορουσα να δω κάποιες φωτο ...sto inbox εάν θέλετε ή και εδώ...θα έχω shock loss σε περίπτωση μμ?? πόσα grafts θα χρειαστώ?? και πάλι ευχαριστώ για την ανταπόκριση....

dimitris50423

Well-Known Member
θα σου βαλω μια φωτο για να δεις πως ειναι. δεν υπαρχει λογος να το στειλω στο inbox ετσι κι αλλιως εχω ανεβασει παρομοια φωτογραφια. δεν θυμαμαι απο πιο μηνα ειναι η φωτο παντως ειναι στους αρχικους μηνες.

http://s33.postimg.org/jtmdlwpof/20160118_220241.jpg
δεν ηταν στο πλανο να βαλω μοσχευματα εκει. το ρωτησα κατα τη διαρκεια της μμ μου αν θα ηταν ωραιο να εβαζα μερικα εκει και μου ειπαν γιατι οχι θα κρατησουμε καμια 15αρια στο τελος να βαλουμε. μπορω να πω με σιγουρια οτι φυτρωσαν ολα και κανα δυο ειναι με διπλη τριχα. ελπιζω να σε καλυψα ;)

kounavi

New Member
ναι Δημητρη σε ευχαριστω ....τι να πω ζόρικη κατασταση αυτη με τα μαλλιά...λενε κάποιοι ασχολείσαι με τρίχες άλλα δεν είναι έτσι... τεσπα σε ευχαριστώ και πάλι...από d*i moy είπαν 1700 ευρώ ...η δική μου τομή είναι όσο περίπου και δική σου....είναι καλά η τσιμπημένα...μου είπαν το ελάχιστο κόστος μιας μμ... γιατί λέει θα ανοίξουν εργαλεία μιας χρήσης κτλ....ακόμη μήπως γνωριζει κάποιος αν το μαλλιά πέριξ της τομης θα ξαναβγούν και αν πόσο καιρό μετά??? στο shock loss από μμ πότε επανεμφανίζονται...ελπιζω να μη κουράζω με τις ερωτήσεις νομίζω είναι οι τελευταίες μέχρι να πάω για μμ...και κάποιες φώτο από strιp που καλύφθηκε αν υπαρχουν από μέλη να μου στείλουν θα ήμουν ευγνώμων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα