Οτι καινουργιο υπαρχει στα τοπικα - new treatments

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
Απ: Οτι καινουργιο υπαρχει στα τοπικα - new treatments

Ρε σεις τι λενε αυτες ,εχει δοκιμασει κανεις καμ ια?

kwstakos

New Member

Ρε παιδια εγω σκεφτομαι να παρω το κρεσινα στεμ αν το εχετε δοκιμασει πειτε αν ακσιζει...

Maria

New Member

εγώ πιστεύω ότι όλα είναι μπούρδες. Έχετε δει να διαφημίζουν ποτέ μινοξιδίλη; (το μόνο που αποδεδειγμένα κάνει δουλειά). Διαφημίζουν μόνο ότι δεν κάνει δουλειά!! :D

Ξέρετε κανέναν που να έβγαλε μαλλιά χωρίς μινοξιδίλη; Εγώ όχι.

Θα είχε βουίξει ο τόπος αν είχε βρεθεί κάτι καλύτερο από μινοξιδίλη. Η κρεσίνα φόρεσε το όνομα "βλαστοκύτταρα" στο καινούριο νεράκι που έβγαλε γιατί ξέρει ότι πουλάει αυτό το όνομα κι ότι θα τρέξει ο κόσμος να το αγοράσει.

giannis1991

Well-Known Member

Maria είπε:
εγώ πιστεύω ότι όλα είναι μπούρδες. Έχετε δει να διαφημίζουν ποτέ μινοξιδίλη; (το μόνο που αποδεδειγμένα κάνει δουλειά). Διαφημίζουν μόνο ότι δεν κάνει δουλειά!! :D

Θα είχε βουίξει ο τόπος αν είχε βρεθεί κάτι καλύτερο από μινοξιδίλη. Η κρεσίνα φόρεσε το όνομα "βλαστοκύτταρα" στο καινούριο νεράκι που έβγαλε γιατί ξέρει ότι πουλάει αυτό το όνομα κι ότι θα τρέξει ο κόσμος να το αγοράσει.

ακριβως...φορεσε το ονομα και με το που θα το ακουσει αυτο καποιος θα τρεξει......

ANAR

Well-Known Member

Maria είπε:

Μινοξιδίλη απλα οτι καλυτερο υπαρχει :worshipper :worshipper :worshipper
Εαν σταματουσε και την τριχόπτωση θα ηταν το τελειο προϊόν :worshipper

Pierre

Member

Έχω δοκιμάσει της Phyto(τελευταίο link) κάτι αμπούλες για την τριχόπτωση.
Πεταμένα λεφτά και άθλια οσμή(έπρεπε να λουστώ 3 τρεις φορές μετά την εφαρμογή για να μην μυρίζω...) :-[ :-[ :'( :'(

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

kwstakos είπε:
Ρε παιδια εγω σκεφτομαι να παρω το κρεσινα στεμ αν το εχετε δοκιμασει πειτε αν ακσιζει...

επειδη δεν εξιζει δεν το εχουν δοκιμασει πολλα ατομα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

SHOOTER

Member

Pierre είπε:
Έχω δοκιμάσει της Phyto(τελευταίο link) κάτι αμπούλες για την τριχόπτωση.
Πεταμένα λεφτά και άθλια οσμή(έπρεπε να λουστώ 3 τρεις φορές μετά την εφαρμογή για να μην μυρίζω...) :-[ :-[ :'( :'(
Μπορεί να το έβγαλαν έτσι επίτηδες, για να μυρίζει και να μην μας πλησιάζει κανείς και έτσι να μην βλέπει την αραίωση ;DΠολύ μπροστά οι τύποι...

Pierre

Member

SHOOTER είπε:
Μπορεί να το έβγαλαν έτσι επίτηδες, για να μυρίζει και να μην μας πλησιάζει κανείς και έτσι να μην βλέπει την αραίωση ;DΠολύ μπροστά οι τύποι...

:D Λές? Δεν το σκέφτηκα αυτό...

Σου λέω δεν παλευόταν η μυρωδιά...
Μετά απο κάποιο καιρό είδα πάλι το συγκεκριμένο προϊόν στο φαρμακείο και έγραφε σε sticker "βελτιωμένο άρωμα"...απιστευτο και όμως αληθινό!!! :knup:

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα