Ολοκλήρωση μεταμοσχευσης στον Γιάνν* Γκο*ρα

pantel

Active Member
Παιδιά τελικά έκανα την μεταμόσχευση. υποβλήθηκα σε μεταμόσχευση στις 30 του οκτώμβρη. Τα αποτελέσματα νομίζω είναι μέτρια. ο Γιατρός ειναι αντιπαθητικός παιδία ειλικρινά σου σπάζει τα νέυρα. μετα την μεταμόσχευση δεν θέλει καν να σου μιλά. τα αρνητικά είναι πιο πολλά απο τα θετικά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pantel

Active Member
danceworld_2001 είπε:
Όταν στο έλεγαν εδώ εσύ έκανες τα δικά σου, δεν άκουσες κανέναν. Για πες περισσότερα.

βασικά δεν μου είπε καν πόσα graft μου έβαλε. στην κορυφή μου έβαλε λίγα και αραιά για να φαίνετε πως μου έβαλε. οδηγίες δεν μου έδωσε μου είπε απλά να συνεχίσω να λούζομαι με μπετατίν, μόνο αυτό μου είπε. τώρα εγω δεν ξέρω πως να πορευτώ. ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. ο γιατρός αυτός νοίαζεται μόνο για τα λευτά. ειμουν 5 μέρες αθήνα και δεν με πήρε μια φορά τηλέφωνο για να δεί αν είμαι καλά. αλήθεια ο άνθρωπος είναι ένα δράμα. Οι βοηθοί του και αυτοί είναι ερασιτεχνες για να καταλάβεις φίλε μου τσακώνονταν μπροστά μου γιατι ο ένας απο τους βοηθούς δεν άνοιγε καλα για να μπεί το μόσχευμα. δράμα σου λέω φίλε δραμα κυριολεχτικά.

Panos1982

Well-Known Member
Οσο θα ταιζεις το θηριο τοσο θα σε τρωει.....
τα αποτελεσματα φιλε μου δε μπορεις να τα δεις ακομα...θα χρειαστουν 5 τουλαχιστον μηνες για να μπορεσεις να εχεις μια αποψη...ακομα εισαι σε φαση σοκλος και τα μοσχευματα δεν εχουν ξεκινησει να φυτρωνουν...φανταζομαι δε τα γνωριζεις αυτα κ δε στα ειπαν κι εκει...φυσιολογικο ομως σε συναρτηση με την υπολοιπη συμπεριφορα τους....
ελπιζω να εκανες φυε και οχι στριπ....ετσι ωστε να μην οργωσες πολυ την δοτρια και να μπορεις να διορθωσεις σε εναν καλο γιατρο την επομενη φορα το προβλημα σου....
και οπως λεει και ο Dance καλο θα ηταν να ακουγες τα παιδια που σου ειπαν να μην πας εκει...και γενικα Ελλαδα...γιατι την εχουν πατησει πολυ πριν απο σενα...αλλα αυτοι δεν ηξεραν κ την πατησαν...εσυ ηξερες... :/

Φιλε Pantel οτι επαθες επαθες, κανε τωρα υπομονη κι ελπιζω να σου βγουν ολες, οσες τελικά εβαλε!! Ανεβασε καμια φωτο.

Flosk αστερακι στο όνομα!!!

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε στα λεγαμε εδω και πολυ καιρο.Πιστευω παντως οτι στην τομη θα σου εχει κανει καλη δουλεια.Οταν ειχε παει ενας φιλος μου δεν του ειχε πει ουτε καλημερα...........με το που τον ειδε του ειπε.....τα λεφτα τα εφερες???Εμεις τελικα κανουμε μαγκες τους απατεωνες....κριμα.

pantel

Active Member
παιδιά μετα την μεταμοσχευση ειναι φυσιολογικο το ότι βγαίνουν τα μαυρακια απο την κεφαλή μου? τι ειναι φυσιολογικό?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
τις τρυπες με νυστερι στις εκαναν κ με τσιμπηδα σου εβαζαν μεσα τους θυλακες?Για δωσε λεπτομερειες.Ο γιατρος μονο το strip σου εκοψε κ στο εραψε.......ποσο τελικα πληρωσες?Για graft ξεχνα το....ποτε δεν εχει πει σε κανεναν...οτι παρει η νυφη στην Καβαλα.Α.ΡΕ φιλε κ στο λεγαμε......

pantel

Active Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
τις τρυπες με νυστερι στις εκαναν κ με τσιμπηδα σου εβαζαν μεσα τους θυλακες?Για δωσε λεπτομερειες.Ο γιατρος μονο το strip σου εκοψε κ στο εραψε.......ποσο τελικα πληρωσες?Για graft ξεχνα το....ποτε δεν εχει πει σε κανεναν...οτι παρει η νυφη στην Καβαλα.Α.ΡΕ φιλε κ στο λεγαμε......
φιλε νομιζω με νυστερι δεν εβλεπα τι εκαναν. ναι ο γιατρος μονο ασχοληθηκε μονο με την τομη και με τις τρυπες. πληρωσα 2400 φιλε.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
επειδη εχω δει δουλεια του....το καλο ειναι οτι κανει καλη δουλεια στην τομη.Τωρα απο εκει κ περα ο χρονος θα δειξει για το τελικο αποτελεσμα.Αν δεν δεις δεν μπορεις να κρινεις.

pantel

Active Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
επειδη εχω δει δουλεια του....το καλο ειναι οτι κανει καλη δουλεια στην τομη.Τωρα απο εκει κ περα ο χρονος θα δειξει για το τελικο αποτελεσμα.Αν δεν δεις δεν μπορεις να κρινεις.

σιγουρα. μπροστα νομιζω εκανε πολυ καλη δουλεια. στην κορυφη ομως χαλια φιλε. θα βαλω και φωτογραφιες σε λιγο να τις δειτε. οι φωτογραφιες που θα βαλω ειναι οι φωτογραφιες που εβγαλα την επομενη της μεταμοσχευσης. φιλε ξερεις αν ειναι φυσιολογικο που βγαινουν τα μαυρακια? ξερεις τι πρεπει να προσέξω? τον ρωτησα αν πρεπει να παιρνω καποια φαρμακα η αν πρεπει να κανω καποια θεραπεια και μου ειπε τιποτα να μην κανεις.

giwrgos athina

Active Member
φιλε εγω εκανα στο συνεργατη του γιατρου σου που λεγεται βα**ης......και αυτος το ιδιο στυλ ειναι..και σε ειχα προειδοποιησει πως οι τυποι ειναι αχρηστοι και επικυνδυνοι....πισω στο crown και μενα 10 τριχες μ βαλε.....δεν ειναι τραγικο το αποτελεσμα θα ελεγα πως ειναι μετριο..

pantel

Active Member
giwrgos athina είπε:
φιλε εγω εκανα στο συνεργατη του γιατρου σου που λεγεται βα**ης......και αυτος το ιδιο στυλ ειναι..και σε ειχα προειδοποιησει πως οι τυποι ειναι αχρηστοι και επικυνδυνοι....πισω στο crown και μενα 10 τριχες μ βαλε.....δεν ειναι τραγικο το αποτελεσμα θα ελεγα πως ειναι μετριο..

στην φυσικότητα φιλε πως πήγε?

[attachment=5694]

[attachment=5695]

[attachment=5696]

[attachment=5697]

[attachment=5698]

Συνημμένα

• 1414828_10151785224187832_78530036_n.jpg
    1414828_10151785224187832_78530036_n.jpg
    31.6 KB · Προβολές: 321
  • 1419897_10151785224192832_1606447580_n.jpg
    1419897_10151785224192832_1606447580_n.jpg
    23.3 KB · Προβολές: 371
  • εικόνα053.jpg
    εικόνα053.jpg
    107.6 KB · Προβολές: 340
  • εικόνα054.jpg
    εικόνα054.jpg
    108.9 KB · Προβολές: 323
  • εικόνα055.jpg
    εικόνα055.jpg
    149.5 KB · Προβολές: 293

giwrgos athina

Active Member
χαλια και απο φυσικοτητα και απο τοποθετηση....το μονο καλο οτι ειχα μεγαλη φυτρωτικοτητα....,η hairline σου παντως ειναι πολυ καλυτερη απο την δηκια μου..εχει αυτο το πριονοτο που λεμε εμενα ηταν ισια σαν στρατιωτακια....ποσα εδωσες?εγω με παζαρια εδωσα 2000e...

pantel

Active Member
giwrgos athina είπε:
χαλια και απο φυσικοτητα και απο τοποθετηση....το μονο καλο οτι ειχα μεγαλη φυτρωτικοτητα....,η hairline σου παντως ειναι πολυ καλυτερη απο την δηκια μου..εχει αυτο το πριονοτο που λεμε εμενα ηταν ισια σαν στρατιωτακια....ποσα εδωσες?εγω με παζαρια εδωσα 2000e...

2.000 του εδωσα φιλε

pantel είπε:
giwrgos athina είπε:

2.000 του εδωσα φιλε
φιλε με τι σου ειπε να λουζεσαι?

Μπλουζα