Ξυσιμο στα μοσχευματα

mariosk1993

New Member
Kαλησπερα σε ολους. Ελπιζω ολοι να ειστε καλα. Την περασμενη Κυριακη εκανα την 2η μου μεταμοσχευση . Η 1η μου ηταν πριν 8 χρονια. Την δευτερη τριτη μερα μετα τη μεταμοσχευση δηλαδη την περασμενη Τριτη με επιασε απιστευτη φαγουρα σε ολο το κεφαλι σε σημειο που πηρα αντισταμινικα και παλευα με νυχια και με δοντια να μην ξυσω την περιοχη. Εν τελει εξυνα την δοτρια γιατι με ανακουφησε εν μερει. Χθες στο παιχνιδι της Εθνικης μπασκετ αρχισα ενα κακο συνηθειο να πειραζω την hairline (6 μερες μετα την μεταμοσχευση ) και να βγαζω τα κακαδακια χωρις ομως να παρατηρω να βγαινουνε και μοσχευεματα. Πιστευετε οτι εχω κανει βλακεια και εχω βγαλει μοσχευματα ? μπορω να ανεβασω και φωτογραφιες. Ευχαριστω παιδια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
Δεν κανει αδερφέ να βγάζεις τα κακαδακια και ούτε καν να ακουμπάς το κεφάλι σου τουλάχιστον για τις πρώτες 10 μέρες για να αποφύγεις την πιθανότητα μόλυνσης.Τα κακαδακια πρέπει να πέσουν μόνα τους με το λούσιμο τα τρίβεις με κυκλικές κινήσεις με τα δύο δάχτυλα σου και η πίεση του ντους πρέπει να είναι χαμηλά μέχρι να πέσουν.Συνηθως λένε πρέπει να πέσουν στην 18 ημέρα εμένα Μ πήρε λίγο παραπάνω γιατί δεν έβαζα πίεση λόγο φόβου.

Μπλουζα