Ξεκίνημα θεραπείας

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ramones515

New Member
Καλησπέρα σε όλους,

είμαι 26 χρόνων και τα τελευταία 2 χρόνια έχω αρχίσει να αραιώνω αρκετά μπροστά και πάνω στο κεφάλι. Αν και είμαι σε πρόοιμο στάδιο, όταν κουρευτώ πολύ κοντά το πρόβλημα είναι εμφανές. Κληρονομικότητα υπάρχει (ο πατέρας μου στα 35 του είχε χάσει τα περισσότερα μαλλιά του) οπότε προσπαθώ να το προλάβω όπως μπορώ.

Το φόρουμ το βρήκα αφού με γδύσανε στο φαρμακείο καθώς έδωσα 70+ ευρώ για 2 κουτιά αμπούλες Frezyderm Hair Force που περιέχουν το παγκοσμίως άγνωστο συστατικό DG4PO4 (που είναι 100% πιο αποτελεσματικό απο minoxidil σύμφωνα με το κουτι) και διαφορά δεν είδα, οπότε αποφάσισα να το ψάξω.

Με βάση όσα διάβασα και με δεδομένο ότι δεν θέλω να πάρω χάπια προς το παρόν καθώς φοβάμαι τις παρενέργειες λέω να προμηθευτώ:

- Minoxidil 5% (το Kirkland που είναι και φτηνό online αγορά) για εφαρμογή πρωί - βράδυ
- Fungoral 2% για λούσιμο 2 φορές την εβδομάδα

Οι ερωτήσεις μου είναι η εξής:

- θέλω και ένα 2ο σαμπουάν για λούσιμο τις υπόλοιπες μέρες. Να πάρω κάτι σαν το Progaine ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
- από ότι κατάλαβα χωρίς χάπια θα χρειαστώ και ένα τοπικό DHT blocker. Επειδή να φτιάξω κάτι μόνος μου, μου φαίνεται λίγο πίκρα υπάρχει κάτι στην αγορά πέρα από το Revivogen που είναι πανάκριβο; Μήπως υπάρχει κάπου το Revivogen αξιόπιστα και φτηνά;

Ότι άλλη βοήθεια έχετε ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Ξεκίνημα θεραπείας

:welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια!!!

Διάλεξε όποιο σαμπουάν θέλεις (κατά την γνώμη μου κάποιο όσο το δυνατόν πιο φυτικό - οργανικό), αρκεί να μην έχει στα συστατικά του ψευδάργηρο (zinc).

Μόνο τα φυτικά τοπικά blockers είναι 100% σίγουρο ότι δεν έχουν καμία παρενέργεια. Αν θες κάτι όπως αυτά σου προτείνω το super zix II (το φτιάχνεις μόνος σου αλλά είναι πολύ εύκολο. Απλά αναμιγνύεις διάφορα συστατικά σε νερό και οινόπνευμα, τίποτ' αλλο).
Αν θες σε κάτι πιο δυνατό μπορείς να δεις και άλλα blockers που υπάρχουν στο φόρουμ.
Το revivogen από οποιαδήποτε site και αν το αγοράσεις είναι πάντα αρκετά ακριβό και δεν συμφέρει.

ramones515

New Member

Ευχαριστώ πολύ!

Σκεφτόμουν κάτι φυσικό αλλά με απλά συστατικά.

Δηλαδή νεράκι, οινόπνευμα, Polysorbate 80, Saw Palmetto και Aloe Vera και ίσως B-6.

Θα κάνει δουλειά κάτι τόσο απλό;

vag25

Well-Known Member

Fenimore είπε:
Διάλεξε όποιο σαμπουάν θέλεις (κατά την γνώμη μου κάποιο όσο το δυνατόν πιο φυτικό - οργανικό), αρκεί να μην έχει στα συστατικά του ψευδάργηρο (zinc).

Γιατι να μην εχει zinc Fenimore ?

jlk3010

New Member

Καλησπερα και ΜΠΡΑΒΟ σας για την ενημερωση που περεχετε.....!!!!
Επειδη ειδα καποια τριχοπτωση πηγα στην dhi και μου εδωσε την παρακατω φαρμακευτικη αγωγη:
1. Φιναστεριδη 1% (το αγοραζω απο φαρμακειο 60 καψουλες 28ευρω)
2. Μινοξ. αλλα οχι απο φαρμακειο δικια της γιατι λεει οτι ειναι ποιο καλη σε συστατικα 30 ευρω
3. Σαμπουαν παλι δικα τους 250ml 14ευρω
4. Βιταμινες 25 ευρω
Ειδα μεγαλη βελτιωση αλλα το προβλημα που εχω ειναι μετα σαμπουαν που τα θεωρω Πανακριβα και κρατουν και λιγο..!!!!
Μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποια σαμπουαν για να χρησιμοποιω !!!
Βλεπω αναφερετε πολυ το Fungoral για 2 φορες την εβδομαδα, τις υπολοιπες μερες Frezyderm , Priorin καποιο απο τα surer market ????
Σας ευχαριστω πολυ !!!!!

ramones515

New Member

Τελικά αποφάσισα να ξεκινήσω με τα 2 που προανέφερα και να αποφασίσω για τοπικό DHT blocker σε περίπου 1-2 μήνες.

Για σαμπουάν θα ψάξω αλλά αν αναφέρετε κάποια που χρησιμοποιείτε θα ήταν χρήσιμο.

ramones515

New Member

Να κάνω μια ερώτηση ακόμα, μπορώ να χρησιμοποιώ Revivogen μαζί με Μinoxidil 5% ? Βλέπω πως το Revivogen περιέχει Zinc και η εταιρία το αναφέρει σαν αντικατάστατο του Minoxidil και όχι σαν συμπλήρωμα.

Η μήπως σαν growth stimulant δεν κάνει και πολλά και θέλω και τα δύο;

Σκέφτομαι για Minoxidil πρωί, μεσημέρι Revivogen (τουλάχιστον μετά από 4-5 ώρες) και το βράδυ μετά από το λούσιμο ξανά Minoxidil. Τι λέτε;

GeoPower

New Member

ναι μπορείς να το κανεις απλά θα σου πρότεινα για αρχή μινοξιδίλη 1 φορα τη ημερα και μετά πρωί βραδυ

ramones515

New Member

Ωραία μια που ήρθε σήμερα θα συνεχίσω πρωί βράδυ το Fuzyderm Monodoses (τόσα λεφτά τα πλήρωσα!) και το μεσημέρι μια φορά 1ml Minoxidil και θα το αλλάξω σε 2 βδομάδες με πρωί βράδυ Minoxidil και μεσημέρι Revivogen που θα έχει έρθει μέχρι τότε.

Πήρα και το σάμπουαν Fuzyderm και ένα φυτικό με αλόη βέρα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα