Νεος στο χωρο...ψαχνει...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Rock00

Member
Γεια σας παιδες!Οπως βλεπετε ειναι το πρωτο μου Post και μετα απο αναγνωση 39 σελιδων του θεματος Rogaine / Regaine FAQ ισως να χρειαστω και θεραπεια για τα ματια...
Το σαββατοκυρικο βρηκα για πρωτη φορα το forum σας και ομολογω οτι χαρηκα παρα πολυ για το οτι υπαρχουν πολυ "εκει εξω" που εχουν το ιδιο προβλημα με εμενα και μπορουν να με καταλαβουν καθως οι φιλοι μου το θεωρουν γελοιο...

Ειμια 30 , καπνιστης 8) απο τα 15 , καθημερινο πιστολακι :-X και διαφορα προιοντα styling :-* . Η αραιωση εχει κανει την εμφανιση της αλλα ευτυχως ειχα πυκνα μαλλια και με το καταλληλο κουρεμα την κρυβω αρκετα καλα.Το κακο ειναι οτι εχει αραιωνει περισσοτερο η πισω περιοχη του κεφαλιου μου και εκεινη η περιοχη ειναι δυσκολα να κρυφτει....
Μετα απο αρκετη ερευνα στο forum και με τον φοβο για τις παρενεργειες αποφασισα να ξεκινησω με REgaine.
Δεν εχω επισκευτει καποιον γιατρο και αυτο γιατι ακουσα οτι λιγοι ειναι γνωστες του θεματος και οι περισσοτεροι "στα παιρνουν" χωρις να σε βοηθουν.Αν γνωριζει καποιος καποιον επιστημονα που αξιζει παρακαλω να με ενημερωσει.

Χθες μετα το γραφειο ηρθα σπιτι και ανοιξα την συσκευασια του regaine.Εκανα μπανιο , αφησα τα μαλλια μου να στεγνωσουν τελειως και μετα εβαλα για πρωτη φορα.Το προβλημα που αντιμετωπησα ειναι οτι η ποσοτητα που αναγραφει το κουτι αλλα και το forum εινια μονο 6 ψεκασμοι.Πιστευω οτι ειναι πολυ μικρη ποσοστητα καθως τα μαλλια μου (οσα εχω-επιπεδο 2 νομιζω) συγκρατησαν τη λοσιον με αποτελεσμα να μην φτασει να καλυψει ολοκληρη την προβληματικη περιοχη.Προσπαθησα να το απλωσω με τα δαχτυλα αλλα οχι με μεγαλη επιτυχια αφου ειχει μεινει πανω στις τριχες.
Αλλαξα ψεκαστηρα στους τελευταιου 3 ψεκασμους αλλα και παλι το αποτελεσμα δεν ηταν ικανοποιητικο.σημερα θα χρησιμοποιησω τον 3ο ψεκαστηρα μηπως και βελτιωθει η κατασταση.

Το ερωτημα μου ειναι το εξης:
Το απογευμα που επιστρεφω απο το γραφειο κανω μπανιο, στεγνωνουν τελειως και μετα βαζω.Κοιμαμαι και ξυπναω για να παω στο γραφειο.Πρεπει να ξαναλουστω, να περιμενω νε στεγνωσουν και να ξαναβαλω ή μπορω να βαλω χωρις να ξαναλουστω?
Μαλλον θα με απωλυσουν!
Επισης θα ηθελα να μου πειτε ενα shampoo και ενα blocker το οποιο να πωλειται στα φαρμακεια ωστε να τα συνδιασω με το Regaine.
Παρακαλω μη χρησιμοποιησετε ορους με τα συστατικα των προιοντων καθως εχω χασει λιγο την μπαλα με τοσους ορους που εχω μαθει μεσα σε δυο ημερες.Μου θυμιζει λιγο περιοδο εξετασεων χημειας ...
Θα ηθελα να μου πειτε μαρκες ωστε να τα ζητησω κατευθειαν.


Συγγνωμη για το τεραστιο post αλλα απο την αλλη θα μπορουσα να γραφω για ωρες....
Αυριο θα ανεβασω photos με την κατασταση μου ωστε να δω και εγω αν υπαρξει καποια σημαντικη προοδος...
Ευχαριστω πολυ
Κωστας
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Νεος στο χωρο...ψαχνει...

όλα τα τοπικά να ξέρεις απορροφώνται καλύτερα σε καθαρό κεφάλι. Δεν είναι απαραίτητο, αλλά συνιστάται καθημερινό λούσιμο για όσους χρησιμοποιούν κάποια τοπική λοσιόν. Αν έχεις πρόβλημα με το ψεκαστήρι, μπορείς να αγοράσεις ένα dropper (σταγονόμετρο).
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα