Νεος.Τι θεραπια να ακουληθησω?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

undo_an

New Member
Ειμαι 28 χρονων και θέλω να ξεκινησω μια θεραπεια για τριχοπτωση.Δεν εχω μεγαλο προβλημα,εχω χασει μαλλια στους κροταφους και σιγα σιγα παει η αραιωση προς τα μεσα(βαθμιδα 2).Με εχετε μπερδεψει με τα απειρα σκευασματα που χρησιμοποιει ο καθενας σας.Ειχα παει σε δερματολογο και μου είχε πει για regain και proscar στο παρελθον.Mε το regain αλλα εβγαλα κοκκινηλες-φαγουρα-ξηροδερμια και τα σταματησα αμεσως.Εχω ξανά-αρχισει να περνω proscar 1/5 καθε μερα ενα μηνα τωρα χωρις να βαζω τπτ αλλο.Τι με συμβουλευεται να κανω?

Υ.Γ. Τα μαλλια μου ειναι σχετικα λιπαρα και πιστευω πως αυτος ειναι ενας ακομα σημαντικος παραγοντας που πέφτουν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε μου το proscar κανει δουλεια σιγουρα αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο απο θεμα υγειας.Πολλοι εχουν δει ασχημες παρενεργειες (ριξε μια ματια στο site κ θα καταλαβεις).Εγω θα σου προτεινα μινοξιδιλη(regain,kirkland κτλ)5% ,δοκιμασε τον αφρο αν σε πειραξε η υγρη.Βαλε ενα σαμπουν κετοκοναζολης 2-3 φορες το πολυ την εβδομαδα και τελος ενα DHT blocker οπως super zix η κατι αλλο.Να ξερεις οτι οι θεραπειες χανουν σε δυναμη με τον καιρο.Μην περιμενεις θαυματα δηλ με αλλα λογια.Διαβασε το site και θα μαθεις αρκετα πραγματα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα