Μinoxidil 5% compound with ketoconazole

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Jakard

New Member
Ξερω 2 ατομα που το κανανε ο ενας ηταν στο φορουμ ο αλλος οχι . Αν μιξαρο 3 χαπια φουνκγοραλ σε 5% μινοξ καταστρεφω το μειγμα λογο αλλιλεπιδρασις ι απλα βουλωνω το σωλινακη? Και οι 2 που το κανανε τωρα εχουν περισσοτερα μαλλια σαφως περνανε και αλλα πραματα απλα εχω πιστεψει οτι η κετο σε μορφη υγρου βουθαει και θελω τον καλητερο δυνατο τροπο για να την βαζω . Ευχαριστω .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
Απ: Μinoxidil 5% compound with ketoconazole

Τα χαπάκια κετοκοναζόλης δε διαλύονται πλήρως μέσα στο διάλυμα της Minoxidil.
Οπότε δεν υπάρχει λόγος για να το κάνεις. Μπορείς εύκολα να φτιάξεις μια ιδιοκατασκευή ρίχνοντας χαπάκια keto σε μείγμα ορού και αιθανόλης.

Τώρα για το θέμα της συγκέντρωσης εγώ τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ διάλυμα 2% (ιδιοκατασκευή)...

Jakard

New Member

tropheus είπε:
Οπότε δεν υπάρχει λόγος για να το κάνεις. Μπορείς εύκολα να φτιάξεις μια ιδιοκατασκευή ρίχνοντας χαπάκια keto σε μείγμα ορού και αιθανόλης.

Τώρα για το θέμα της συγκέντρωσης εγώ τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ διάλυμα 2% (ιδιοκατασκευή)...

Ορος και αιθανολη θα ειναι αρκετα για φορεις ? δεν νομιζω. Για αυτο εγραψα το ποστ για να μου πει καπιος πως να λιωσω πληρως τα χαπια στην μινοξ . Αν και με το μπουκαλι που το εκανα το χρησιμοποιω μια χαρα . Το χτιπουσα καμια ωρα .

kapa

Μέλος του προσωπικού

tropheus είπε:

tropheus αν μπορεις ενα θεμα στο Ιδιοκατασκευές για την συγκεκριμενη λοσιον με αναλογειες και τροπο παρασκευης? :worshipper :worshipper

Jakard

New Member

kapamarou είπε:
[quote author=tropheus link=topic=1954.msg35809#msg35809 date=1277368742]

tropheus αν μπορεις ενα θεμα στο Ιδιοκατασκευές για την συγκεκριμενη λοσιον με αναλογειες και τροπο παρασκευης? :worshipper :worshipper
[/quote]

Ναι θα ηταν καλη φαση γιατι πολυ σε ξενα φορουμς παιζουν με κετο λοσιον . Πως να την φτιαξουμε θα μας βοηθησει καποιος?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα