Μesolift and Laser Combs

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Ntia

New Member
Σε διάφορες κλινικές στο εξωτερικό αλλά και εδώ στην Ελλάδα εφαρμόζεται το Μesolift ή μεσοθεραπεία, κυρίως για λόγους αισθητικής αλλά και τη τριχόπτωση.

Επίσης σε διάφορα site πωλούνται διάφορα laser combs.

Υπάρχει ακριβής ενημέρωση για όλα αυτά?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Μesolift and Laser Combs

Για την μεσοθεραπεία (Mesolift) προσωπικά δεν γνωρίζω παραπάνω από το ότι γίνεται με λεπτές ενέσεις στο μεσόδερμα (γι'αυτό και η ονομασία του), στην περιοχή του προσώπου, του μετώπου και γύρω από τα μάτια διαδικασια που στην έχει σαν αποτέλεσμα να θρέφει και συσφίγγει το δέρμα με την έγχυση βιταμινών κλπ. Το κάνουν συνήθως μεγάλοι (ηλικιακά).
Για την τριχόπτωση δεν γνωρίζω ότι κάνει κάτι, έχεις διαβάσει κάτι?

Για τα Laser Comb τώρα.
Το laser είναι γνωστό ότι αυξανουν την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνουν τον ερεθισμό και επιταχύνουν την διαδικασία στο να αναρρώσουν οι πληγές.
Αυτό είναι παρόμοιο με την συσκευή που δοκίμασα στα la*****ne αλλά σε μικρότερη έκδοση,αλλά δεν μου έκανε κάτι.
Πάντως το Laser Comb είναι το μοναδικό laser προϊόν που πήρε έγκριση από το FDA Αμερικής ότι έχει αποτέλεσμα (με κλινικές έρευνες) στην αύξηση/ανάπτυξη τριχών σε άντρες με ανδρογενής αλωπεκία τύπος ΙΙΑ ώς V στην κλίμακα Norwood.Για τις γυναίκες έχει τελειώσει η έρευνα, απλως δεν έχουν ανακοινώσει κάτι.
Επειδή δεν το έχω δοκιμάσει, δεν το έχω βάλει στα reviews ακόμη.

Τώρα πες ότι ψήνεσαι να το πάρεις για να το δοκιμάσεις. Αυτό που μπορώ να σου πώ για να σε βοηθήσω είναι να προσέξεις τί θα πάρεις. Διάβασε καλά τα reviews προτού πάρεις κάτι.
Δες εδώ για παράδειγμα. Μπορείς να βρείς μία καλή συσκευή με 30 ξεχωριστά lasers στην τιμή των 325$ (205€) με δικό του σταντ ώστε να μην χρειάζεται να το κρατάς (προϊόν Laser Max Laser System 30 Lasers), την στιγμή του το HairMax LaserComb έχει μόνο ένα laser το οποίο αντανακλάτε σε ειδικό καθρέφτη για να διαχυθεί σε 9 ακτίνες και πωλείτε στην τιμή των 545$ (344€ ή 498$ => 313€ από Amazon).

Για τους τύπους που πήρε έγκριση το LaserComb.
hamiltonscale_sm.gif
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα