Μπροστά ή πίσω βγαίνουν πιο εύκολα μαλλιά μετά από θερ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

hairfull

Member
Έχω προσέξει ότι βγάζω πολλές (μα πάρα πολλές ::)) νέες τρίχες μπροστά στη "hairline" όπως την λένε και πίσω στο "μπιφτέκι" μου δεν βλέπω τα ίδια αποτελέσματα ή και καθόλου! Σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να τις δω καθαρά επειδή θέλω δύο καθρέφτες! Ποια είναι η δική σας εμπειρία ή πείτε μου την γνώμη σας για να ξέρω .... τι να περιμένω :chinscratch :sleep:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

heyya

New Member
Απ: Μπροστά ή πίσω βγαίνουν πιο εύκολα μαλλιά μετά από

Εσύ πρέπει να είσαι περίεργη περίπτωση μιας και απ'ότι καταλαβαίνω δεν έχεις καθόλου πρόβλημα κροτάφους και σε έπιασε αποκλειστικά στο vertex! πάντως εκεί (vertex) είναι που σύμφωνα με πολλές γνώμες κλείνει πιο εύκολα!

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

περίεργο αυτό που γράφεις-προσωπικά πιο εύκολα πήρα αποτελέσματα επάνω,παρά μπροστά και κροτάφους... :grandpa:
πάντως,
οι περισσότερες εταιρίες προϊόντων κατά της τριχόπτωσης(MERCK,upjohn,kirkland κ.α) δηλώνουν ότι τα προϊόντα τους κάνουν δουλειά κυρίως στην κορυφή... :chinscratch

hairfull

Member

Μπροστά έχω αραίωση, αλλά δεν έχω χάσει καθόλου hairline! Τώρα βγάζω μπροστά πολλές... μέχρι και στους κροτάφους έβγαλα τρίχες που δεν θυμάμαι ποτέ να είχα στα συγκεκριμένα σημεία (που βγάζω τώρα)! Κάθε μέρα βλέπω να σκάνε και νέες! Μάλιστα μερικές που βγαίνουν, βγαίνουν σαν να είναι σπυράκι και το πατάω και έχει σαν σμήγμα και μετά φαίνεται πιο καθαρά η νέα τριχούλα!
Πίσω έχω ένα μπιφτέκι γεμιστό με τυρί! Αν σώζεται δεν ξέρω!
Έβαζα χρόνια μινοξ αλλά αποτελέσματα μπορώ να πω ότι δεν έβλεπα! Τώρα με την 15% που βάζω έχω δει τα αποτελέσματα αυτά!
έψαχνα χωρίς προπιλεν γκλυκόλ και δεν έβρισκα με 5% ή 10% και πήρα αυτή.... αν και την φοβόμουν! είχα πει να βάζω λιγότερη, αλλά ξεκίνησα με 2Χ 1ml για να δω πως θα πάει...
Βέβαια βάζω και άλλες μ@λ@κίες στο κεφάλι μου όπως διαβάζετε.... αλλά δεν πιστεύω να έδωσαν αυτά την ώθηση που βλέπω!!

Maria

New Member

hairfull σε βλέπω να γίνεσαι όπως ο τύπος στη φωτό σου! Μπράβο! Το "μπιφτέκι¨από όσο λέγεται, κλείνει πιο εύκολα από το μπορστινό τμήμα, μάλλον είσαι εξαίρεση.
Μου έκανε εντύπωση που είπες ότι πατάς το σπυράκι και πετάγεται νέα τριχούλα, :D τυχερέ άνθρωπε!! Μακάρι να συμβεί και σε μένα κάτι τέτοιο κάποια μέρα.

hairfull

Member

Ελπίζω μη φτάσω στο σημείο να πατάω κανένα σπυράκι στη μύτη και να πετάγεται νέα τριχούλα!
Τότε είναι που την βάψαμε!! :p
Φαντάζεσαι να έχω κανένα δασάκι στην μύτη! :-[

mikipitri

Member

που βρήκες minoxidil15%?
την έφτιαξες εσύ ή υπάρχει έτοιμο προϊόν?
αντε μήπως δούμε και οι υπόλοιποι κανα αποτέλεσμα ::)

hairfull

Member

Εγώ την πήρα από ebay και μάλιστα αυτή:
http://cgi.ebay.com/15-MINOXIDIL-5-AZELAIC-ACID-6-oz-DualGen-15_W0QQitemZ170440775132QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item27af0fd5dc#ht_5240wt_939

Ίσως είναι δυνατή όμως για άλλους! Εγώ είμαι 95 κιλά και 1.90 και ίσως δεν μου βγάζει παρενέργειες λόγω πολλών κιλών..... αν και στην αρχή είχα κάτι ζαλάδες ήπιες και μια θολούρα στην όραση

Ίσως βοηθάει και το αζελαίκό οξύ που έχει, αν και πολλοί δεν το θεωρούν αποτελεσματικό DHT Blocker

Από το site που έβαλε ο Saw Palmettos: "Where Azelaic acid is applied it can reduce the level of DHT by 90%. Since DHT is the chemical that attacks the hair follicle, preventing and removing it from the scalp will aid in the regrowth of new hair"

Georgex6

Well-Known Member

προσθεσε και ενα εσωτερικο dht blocker για να κλεισει το μπιφτεκι

hairfull

Member

Τα εσωτερικά, όπως φίνα, ντούτα κλπ κλπ τα φοβάμαι.... μήπως δεν σηκώνεται ο γρύλος και άλλες παρενέργειες του τύπου ... γυναικομαστία !!!
Αν ξέρει κανένα άλλο εκτός από αυτά πες μου!
παίρνω Β-Σιτοστερόλη, saw palmetto από στόμα! Τίποτα άλλο καλό?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member

οχι μεσα στα εσωτερικα ειναι κι αυτα που παιρνεις καλυμενος εισαι
ποια χαπια σιτο και saw παιρνεις???

hairfull

Member

Sitosterol παίρνω σε σκόνη χύμα! Πήρα 500γρ από ίντερνετ και παίρνω 1 με 2 κουταλάκια την μέρα (προτείνει ο πωλητής 1 κοφτή κουταλιά του γλυκού)
Είναι φυτοστερόλες (περιέχει 40% Σιτοστερόλη) οι οποίες αν ψάξεις θα δεις ότι και αυτές μπλοκάρουν "υποτίθεται" την DHT
http://cgi.ebay.com/Phytosterols-beta-sitosterol-cholesterol-500g-1-1lb_W0QQitemZ330416936785QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4cee625751#ht_2620wt_754
έχω πάρει και άλλα συσκευάσματα από αυτούς και είμαι ευχαριστημένος..... όπως L-Arginine, Grape Seed Extract

saw palmetto "AmerMed" με 2800mg η κάθε κάψουλα
http://www.amermed.com/sawpalmetto.htm

Το επόμενο που σκέφτομαι να πάρω είναι το παρακάτω που λέει ότι είναι για τον προστάτη αλλά είναι όλα DHT Blocker
Saw Palmetto 4:1 Extract
Beta Sitosterol
Quercetin
Pygeum Bark Extract
Zinc (as Zinc Gluconate)

http://cgi.ebay.com/3x-Prosta-Advance-Prostate-Saw-Palmetto-Quercetin_W0QQitemZ120396993518QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item1c083853ee#ht_2676wt_1473

με μόνο 5 δολάρια μεταφορικά τα 3 μπουκαλάκια :worshipper

akishellas3

Well-Known Member

Πολλα παρα πολλα παιρνουμε τελικα παιδια...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα