Μινoξιδιλη και γυμναστηριο-bodybulding

otherdude

Member
παιδες θελω να ρωτησω το εξης..

επειδη ξεκινησα μινοξιδιλη σημερα (ξανα πρεζακι...) :mad:

και ακολουθω διατροφη και προπονητικο προγραμμα για γραμμωση και -μειωση σωματικου λιπους-βαρους..

υπαρχει πιθανοτητα η μινοξιδιλη να μου κανει μπλεξιματα?λογω της κατακρατησης υγρων?

αν και δεν νομιζω γιατι στο προγραμμα μου περιλαμβανεται εντονη αεροβια ασκηση οπως πχ τζοκινγκ για 1 ωρα...

απλα ρωταω επειδη στο παρελθον δεν εχω δοκιμασει να τα κανω αυτα παιρνοντας μινοξιδιλη...

επειδη γενικα ολοι γνωριζουμε με την μινοξιδιλη για τα πρηξιματα και την κατακρατηση υγρων,σου προσθετει κιλα κλπ κλπ..

οπως επισης καποιοι εχουν αναφερει για το σωσιβιο στην κοιλια...

οτι δεν τους εφευγε παροτι γυμναζονταν,εξαιτιας της μινοξιδιλης...

αν υπαρχει καποιο ατομο στο φορουμ που να ασχολειται με bodybuilding και να εχει περασει καποια παρομοια εμπειρια ας μου πει την γνωμη του αν γινεται.

ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JackSheppard

New Member
Απ: Μινoξιδιλη και γυμναστηριο-bodybulding

χλωμο το κοβω φιλε, οσες φορες ειχα λιγη κατακρατηση και φαινοταν στο προσωπο, μετα απο 1 ωρα τρεξιμο/μπασκετ παντα ημουν μια χαρα. Τις ιστοριες για σωσιβια κτλ δεν τις πιστευω οτι ειναι λογω μινοξ. Ισως παιζουν ορμονικα θεματα...

tropheus

Well-Known Member

Φίλε otherdude,
επειδή λιώνω στο γυμναστήριο καθημερινά και έχω κάνει χρήση minox για πολλά χρόνια σε διαβεβαιώνω ότι η minox θα σου δώσει κάποια πρηξίματα στο πρόσωπο
αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι η αιτία για τη δημιουργία ή τη διατήρηση του "σωσίβιου" γύρω από την κοιλιά.

Για να φύγει το σωσίβιο από την κοιλιά υπάρχει ΜΙΑ μέθοδος !!!
Μειώνουμε δραστικά το φαγητό και ειδικά το "κακό" φαγητό. Αυτό σημαίνει :

ΟΧΙ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙ
ΟΧΙ ΤΗΓΑΝΗΤΑ (για να αποφύγεις τα κορεσμένα λιπαρά)
ΟΧΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ

Η γυμναστική ακόμα και η αερόβια δε θα σε βοηθήσει να χάσεις το σωσιβιάκι αν δεν είσαι απόλυτος στο θέμα της διατροφής και ειδικά αφού σε ενδιαφέρει η γράμμωση !!!

Georgex6

Well-Known Member

να ξερεις οτι τα βαρη και ιδιαιτερα τα επιπονα προγραματα για ογκο κλπ κλπ αυξανουν τη τριχοπτωση
για τα αλλα συμφωνω με το τροφ η φιναστεριδη κανει κακο στους μυες γιατι χαμηλωνει τη dht η μινοξιδιλη δεν επηρεαζει

kos1987

New Member

Georgex6 είπε:
για τα αλλα συμφωνω με το τροφ η φιναστεριδη κανει κακο στους μυες γιατι χαμηλωνει τη dht η μινοξιδιλη δεν επηρεαζει

εγω γιατι ξερω οτι η φιναστεριδη βοηθα τον ογκο γιατι ανεβαζει τη ολικη τεστοστερονη?,η dht απ'οτι ακουγεται δεν παιζει ρολο στους μυς. :chinscratch

xk

Active Member

JackSheppard είπε:
μετα απο 1 ωρα τρεξιμο/μπασκετ παντα ημουν μια χαρα. Τις ιστοριες για σωσιβια κτλ δεν τις πιστευω οτι ειναι λογω μινοξ.

κι εγω τα ιδια,με πολυ τρεξιμο δε υπαρχουν πρηξιματα και ιστοριες...αλλο το συχνο τρεξιμο ομως σαν μεθοδος γυμναστικης και αλλο το bodybulding που παιζει ογκος και φαι.

otherdude

Member

[quote author=tropheus link=topic=3395.msg60882#msg60882 date=1318062682]
Φίλε otherdude,
επειδή λιώνω στο γυμναστήριο καθημερινά και έχω κάνει χρήση minox για πολλά χρόνια σε διαβεβαιώνω ότι η minox θα σου δώσει κάποια πρηξίματα στο πρόσωπο
αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι η αιτία για τη δημιουργία ή τη διατήρηση του "σωσίβιου" γύρω από την κοιλιά.

Για να φύγει το σωσίβιο από την κοιλιά υπάρχει ΜΙΑ μέθοδος !!!
Μειώνουμε δραστικά το φαγητό και ειδικά το "κακό" φαγητό. Αυτό σημαίνει :

ΟΧΙ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙ
ΟΧΙ ΤΗΓΑΝΗΤΑ (για να αποφύγεις τα κορεσμένα λιπαρά)
ΟΧΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Εχεις δικιο Tropheus θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.

αυτο εχω κανει κιολας στην διατροφη που ακολουθω,

εχω μειωσει τον υδατανθρακα τρωω μονο 2-3 φετες μαυρο ψωμι την ημερα και αυτο πριν τις 3 το μεσημερι...δλδ 40 Γραμμαρια την ημερα..

Εχω κοψει μαχαιρι το αλατι και την ζαχαρη...

Γενικα ακολουθω πρωτεινικη διατροφη και αποφευγω αλατι ζαχαρη και φυσικα τον υδατανθρακα πατατες ασπρο ψωμι μακαρονια κλπ κλπ...

παντως ειναι παραξενο ....

θυμαμαι παλια που επαιρνα μινοξιδιλη και ετρεχα μερα παρα,γρηγορα γυρω στα 10χλμ κανα μισαωρο το εκανα αυτο για τρεις μηνες...

αλλα το πρηξιμο δεν μου εφευγε με τιποτα.....

πως ειναι δυνατον να μενει το πρηξιμο αφου φευγουν τοσα υγρα απο το σωμα?

μιλαμε για λιωσιμο στο τρεξιμο οχι αστεια...

kapa

Μέλος του προσωπικού

παντως ειναι παραξενο ....

θυμαμαι παλια που επαιρνα μινοξιδιλη και ετρεχα μερα παρα,γρηγορα γυρω στα 10χλμ κανα μισαωρο το εκανα αυτο για τρεις μηνες...

αλλα το πρηξιμο δεν μου εφευγε με τιποτα.....

εχω πει και σε αλλο τοπικ το γιατι,ειτε το πιστευεις ειτε οχι ενα τοστ εκαιγες με αυτο

πως ειναι δυνατον να μενει το πρηξιμο αφου φευγουν τοσα υγρα απο το σωμα?

μιλαμε για λιωσιμο στο τρεξιμο οχι αστεια...

εχω λογο που λεω μονο διατροφη και η γυμναστικη δεν βοηθαει στην γραμμωση.
τα υγρα που χανεις τα ξαναπαιρνεις με το νερο που πινεις μετα και αν δεν ποιεις στο επομενο γευμα το σωμα παλι θα κρατησει ολα τα υγρα που εχασε
ο ιδρωτας δεν συμαινει αδυνατισμα.
αυτα ειναι φημες απο παλια και συντηρουνται καλα για να πουλανε οτι να ναι

otherdude

Member

με τρεξιμο 30 λεπτων στα 10 χλμ καις 370-400 Calories που ισοδυναμει με ενα τοστ-Σ*ντουιτς οπως πολυ σωστα ειπες,απλα οσο να ναι ειναι λιγο παραξενο αυτο με το πρηξιμο...

κατσε ρε kapamarou αν δεν παιζει ρολο η γυμναστικη και η διατροφη στην γραμμωση ,τι αλλο παιζει ρολο? κατσε γιατι με μπερδεψες λιγο....

σαφως και υπαρχουν και αλλα μυστικα εννοειτε αλλα η σωστη διατροφη και το σωστο προπονητικο προγραμμα ειναι τα βασικα που πρεπει να προσεξεις και μετα κοιτας τα αλλα.....

στο παρελθον που ειχα κανει αυτη την αποπειρα χωρις να παιρνω μινοξιδιλη ειχα πετυχει τον στοχο μου..και ειχα μειωσει το λιπος μου αρκετα. απλα εχω ακουσει πολλα και διαφορα για την μινοξιδιλη οτι πρεπει να αποφευγεται σε περιοδο γραμμωσης γιατι ειναι σαν λεμε τωρα πχ...σαν κακια κρεατινη δλδ κανει κατακρατηση υγρων και πρηξιμο σε ολο το σωμα....

πριν λιγο καιρο απολυθηκα απο φανταρος οποτε καταλαβαινεις οτι εχω παρει καποια αρκετα κιλα λιπος παραπανω

Aσχολουμε με Fitness απο 19χρονων δεν ειμαι κανας ασχετος απλα ρωτησα αν η μινοξιδιλη καθυστερει πιο πολυ την "φαση"...

kapa

Μέλος του προσωπικού

με τρεξιμο 30 λεπτων στα 10 χλμ καις 370-400 Calories που ισοδυναμει με ενα τοστ-Σ*ντουιτς οπως πολυ σωστα ειπες,απλα οσο να ναι ειναι λιγο παραξενο αυτο με το πρηξιμο...
το πρηξιμο ειναι απο την μινοξ

κατσε ρε kapamarou αν δεν παιζει ρολο η γυμναστικη και η διατροφη στην γραμμωση ,τι αλλο παιζει ρολο? κατσε γιατι με μπερδεψες λιγο....

παιζει ρολο η διατροφη και οχι η γυμναστικη,τωρα το 99% θα σου πει η γυμναστικη αυξανει τον μεταβολισμο και δεν συμαζευεαται,εγω θα πω παμε να ραπαρουμε στο youtube :7m:

Aσχολουμε με το Bodybulding απο 19χρονων δεν ειμαι κανας ασχετος απλα ρωτησα αν η μινοξιδιλη καθυστερει πιο πολυ την "φαση"...

η ζημια ξεκινησε το 1996 οταν επεσε στα χερια μου το πρωτο musclemag περιοδικο,απο τοτε και μετα δεν εχασα κανενα τευχος απο κανενα ελληνικο περιοδικο και εγκυκλοπαιδεια που αφορα το αθλημα

otherdude

Member

χαιρομαι που ασχολησε και εισαι γνωστης και μαλλον ασχολεισε πιο πολλα χρονια απο εμενα γιατι ειμαι πιτσιρικας 23 χρονων..

απλα δεν μου ειπες

να την παρατησω τελικα την μινοξιδιλη η θα με σωσει η σωστη διατροφουλα μου?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

otherdude είπε:
χαιρομαι που ασχολησε και εισαι γνωστης και μαλλον ασχολεισε πιο πολλα χρονια απο εμενα γιατι ειμαι πιτσιρικας 23 χρονων..

απλα δεν μου ειπες

να την παρατησω τελικα την μινοξιδιλη η θα με σωσει η σωστη διατροφουλα μου?
συνεχισε την και προσπαθησε να τα φερεις στα ισια με την διατροφη ;)

otherdude

Member

κοιτα εχω καταλαβει οτι οσο θα παιρνω μινοξιδιλη ,οτι διατροφη και να κανω και οσο να χτυπιεμαι στο γυμναστηριο το πρηξιμο δεν φευγει...
τουλαχιστον να μειωσω το λιπος μου να πετυχω τον στοχο που θελω...

παντως εχει πλακα μετα απο κανα 3μηνο να φτασω 6-8% λιπος να ειμαι χιλια 2 κομματια και λεπτος,

θα βλεπεις ενα τυπο λεπτο φετες χιλια κομματια...... αλλα στρογγυλοπροσωπο σαν λουκουμα :D

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

otherdude είπε:
κοιτα εχω καταλαβει οτι οσο θα παιρνω μινοξιδιλη ,οτι διατροφη και να κανω και οσο να χτυπιεμαι στο γυμναστηριο το πρηξιμο δεν φευγει...
τουλαχιστον να μειωσω το λιπος μου να πετυχω τον στοχο που θελω...

παντως εχει πλακα μετα απο κανα 3μηνο να φτασω 6-8% λιπος να ειμαι χιλια 2 κομματια και λεπτος,

θα βλεπεις ενα τυπο λεπτο φετες χιλια κομματια...... αλλα στρογγυλοπροσωπο σαν λουκουμα :D

@otherdude τρως πολλά φρούτα και λαχανικά? Έχω ακούσει ότι κάνουν καλό όσον αφορά την παρακράτηση υγρών.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Fenimore είπε:
@otherdude τρως πολλά φρούτα και λαχανικά? Έχω ακούσει ότι κάνουν καλό όσον αφορά την παρακράτηση υγρών.
:slap :slap :spank :spank :violin: :brut: :couple

otherdude

Member

οτι και να τρως και οσο και να τρεχεις ,οσο παιρνεις μινοξιδιλη η μουρη σου θα ειναι καρπουζι....
δεν αλλαζει αυτο δυστυχως...

kakashi

Member

ρε συ τοσο πολυ πρησμενος εισαι?βαλε καμμια φωτο αν θεσ μηπως ειναι ιδεα σ...δε λεω κ μενα με πρηζει καμμια φορα ειδικα αμα εχω να γυμναστω 2-3 μερες ,το πρωι φαινομαι καπως
αλλα με καλη διατροφη κ καλη γυμναστικη ολα ειναι μια χαρα

otherdude

Member

τι ιδεα μου ρε φιλε το προσωπο μου ειχε γωνιες και τωρα ειμαι στρογγυλοπροσωπος...

τελοσπαντων χεστο πρηξιμο...

εμενα με νοιαζει να ξαναγινω φετες οπως παλια,και πολυ φοβαμαι οτι η μινοξιδιλη εμποδιζει την φαση

γιατι αποκλειεται να κανει κατακρατηση υγρων μονο στο προσωπο, στανταρ κανει σε ολο το σωμα ....

ως γνωστων η κατακρατηση υγρων ειναι ο εχθρος της γραμμωσης,για αυτο λενε μην παιρνετε κρεατινη γιατι δεν θα δειτε τους κοιλιακους σας ουτε με σφαιρες επειδη η κρεατινη κανει κατακρατηση υγρων...

GeoPower

New Member

φιλε otherdude δεν κάνει κατακράτηση υγρών μονο η κρεατίνη τα αλάτια ktlp αλλα k η πρωτεΐνη ακόμα k η πιο καθαρή...παίρνεις μήπως τίποτα πρωτεΐνες "δεχτροσες" "μαλτοδεχτρινες" ktlp?

Μπλουζα