Μινοξιδιλη μερα παρα μερα

baldy

Member
Ξερω οτι συνισταται για καθημερινη χρηση,εχει δοκιμασει ομως κανεις ποτε το μερα παρα μερα? Δεν ξερω,εχει δραση το μερα παρα μερα? ειναι καλυτερο απο το να μην βαζεις καθολου ή ακομα χειροτερο.Τι νομιζετε σχετικα με το θεμα,εχετε ακουσει τιποτα.εδω και μια εβδομαδα και βαζω μερα παρα μερα.

Οτι θα πω απο εδω και κατω ειναι σκεψεις που μπορει να ναι και λαθος,βαζω μερα παρα μερα γιατι

1) θελω να ειμαι λιγοτερο εξαρτημενος απο τη μινοξ
2)Να ελαφρυνω τις τυχον παρενεργειες
3)Να εχω τις μερες μου που θα ειμαι απαλλαγμενος απο το μπελα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
baldy είπε:
....

Θέλεις να κερδίσεις και τα 3 με μια άμεση κίνηση ;

Απλά κόψε (σταδικα) τη minoxidil.

Έτσι και αλλιώς δε βοηθάει τα μαλλάκια σε τίποτα (ειδικά αν τη χρησιμοποιείς πάνω από 2 χρόνια) !!!

baldy

Member
οχι δεν καταλαβες δεν θελω να την κοψω,δεν ειμαι σε φαση που παω να την κοψω και την ελλατωνω σταδιακα.Κανονικα την χρησιμοποιω απλως οχι καθε μερα αλλα μερα παρα μερα

xk

Active Member
baldy είπε:
ειναι καλυτερο απο το να μην βαζεις καθολου ή ακομα χειροτερο.

σε μενα με 1ml μερα παρα μερα ηταν ακριβως το ιδιο απλα αργησαν πιο πολυ να ερθουν τ αποτελεσματα και οι παρενεργειες...

baldy

Member
xk είπε:
baldy είπε:
ειναι καλυτερο απο το να μην βαζεις καθολου ή ακομα χειροτερο.

σε μενα με 1ml μερα παρα μερα ηταν ακριβως το ιδιο απλα αργησαν πιο πολυ να ερθουν τ αποτελεσματα και οι παρενεργειες...

εχεις δοκιμασει και καθε μερα και μερα παρα μερα?

xk

Active Member
ναι...

στο καθε μερα 1ml στους πρωτους 3 μηνες εβλεπα μαλλι και μετα το 6μηνο παρενεργειες

μετα τη σταματησα για ενα χρονο τελειως

και την ξαναρχισα με 1ml μερα παρα μερα οπου το μαλλι αργησε 4-5 μηνες να βγει κι εκει που ειπα ωραια δε βλεπω παρενεργειες στο 9μηνο εμφανιστηκαν ακριβως οι ιδιες(τριχες και ''σακουλες'' κατω απο τα ματια,πρηξιματα,''ρυτιδες'' κτλ)

δε ξαναβαζω ποτε μου,ο μονος λογος για να ξαναβαλω ειναι μονο αν βγει κατι που ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ τις τριχες της μινοξ ΧΩΡΙΣ τη βοηθεια της(και αρα χωρις τις παρενεργειες της)

baldy

Member
και μενα με απασχολει πολυ το θεμα με ρυτιδες και πρηξιμο αφου ξερω οτι ετσι και αλλιως θα τα χασω να γεμιζω με επιπλεον ρυτιδες δεν λεει.Ρυτιδες + καραφλα.Παντως περιεργο που σου εμφανιστηκαν μετα απο μηνες,ολλα αυτα το πρηξιμο θα επρεπε να εμφανιστει μεσα στις πρωτες εβδομαδες και οι σακουλες.Τωρα εχεις καιρο που δεν βαζεις?

xk

Active Member
κοιτα ασχολουμαι με τη μινοξ 8 χρονια...οταν την πρωτοεβαλα στα 21 εβγαλα μαλλι και παρενεργειες στον πρωτο μηνα.Τωρα πια δε με πιανει αμεσως,αργει μηνες...

εχω απο το Νοεμβριο περιπου που την εκοψα...μεσα σε 2 βδομαδες εφυγαν οι παρενεργειες και σε 1μιση μηνα εφυγε και το μαλλι

akol

Member
tropheus είπε:
baldy είπε:
....

Θέλεις να κερδίσεις και τα 3 με μια άμεση κίνηση ;

Απλά κόψε (σταδικα) τη minoxidil.

Έτσι και αλλιώς δε βοηθάει τα μαλλάκια σε τίποτα (ειδικά αν τη χρησιμοποιείς πάνω από 2 χρόνια) !!!

+1000.σωστος ο Tropheus..χασιμο χρονου..

weznem

Well-Known Member
η απολυτότητα ειναι ο ορισμος του ηλιθιου. επισης +1000.
εγω μετα απο 3 χρονια δεν εχω μαλλια ειμαι οπως πριν την μινοξιδιλη δηλαδη,...ε ρε σανο που τρωτε μερικοι τις δυσκολες τουτες μερες ειναι κα τσαμπα στο ελαντα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baldy

Member
κοιτα το μονο σιγουρο ειναι οτι μακροχρονια κανεις δεν θα σου πει καλα εκανα και εβαζα,παιχνιδι με το χρονο ειναι οτι ειναι να χασεις θα το χασεις.Στο τελος με μινοξ και χωρις μινοξ στο ιδιο σημειο θα καταληξεις,βαθια μεσα μας ολλοι το ξερουμε,οποτε κανονικα κανεις δεν επρεπε να βαζει δεν αξιζει αλλα τι να κανουμε ολλοι μας δουλευουμε σαν να μην υπαρχει αυριο.Βεβαια η λογικη οτι κραταει μονο 2-3 χρονια μου φαινεται υπερβολικη τοτε δεν θα αξιζε τον κοπο για κανενα απολυτως!

trixes

New Member
Δοκιμασα και μερα παρα μερα και μονο πρωι και το αποτελεσμα ηταν σχεδον σαν να μην βαζω καθολου οποτε και συνεχισα καθε μερα πρωι βραδυ και επανηλθα... 8 χρονια τωρα δεν εχω παρενεργειες και ακομα κανει σιγουρα δουλεια... Το κακο ειναι οτι αργα και σταθερα ,"αναποφευκτα" αδειαζουμε.........

Μπλουζα