Μινοξιδίλη για αύξηση τριχοφυΐας στα χέρια

James49

New Member
Καλησπέρα,

Αρχικά εάν έχω ανοίξει το θέμα σε λάθος ενότητα ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω πραγματικά πού μπορεί να ταιριάζει αυτό το θέμα.

Πριν εφτά χρόνια που ήμουν μικρός και άνους, επειδή ασχολούμουν με γυμναστήρια, κολυμβητήρια κλπ κι επειδή είχα πολύ τριχωτά χέρια, είχα τη φαεινή ιδέα να κάνω λέιζερ γιατί νόμιζα ότι απλά θα αραιώσει ομοιόμορφα η τριχοφυΐα και ότι απλά δεν θα είναι τόσο πυκνή. Το αποτέλεσμα όμως ήταν, παρότι έκανα μόνο τρεις φορές, μάλλον επειδή ήταν οι τρίχες μαύρες και δυνατές, να υπάρχει μια ανομοιογένεια στα χέρια μου, δηλαδή αλλού να υπάρχουν τρίχες και αλλού να υπάρχουν κενά, πράγμα που δεν μου αρέσει καθόλου.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω, επειδή σίγουρα ξέρετε την ουσία αυτή καλύτερα από μένα, είναι εάν μπορώ να χρησιμοποιήσω μινοξιδίλη στα σημεία των χεριών που είναι κενά ώστε να βγουν τρίχες κι εκεί. Επειδή όμως διάβασα εδώ όλες τις παρενέργειες που έχει η μινοξιδίλη φοβάμαι μήπως ανοίξω μέτωπα από το πουθενά κι επίσης εάν είναι μόλις τη σταματήσω να επιστρέψω στο μηδέν δεν έχει νόημα, γιατί φυσικά δεν γίνεται να βάζω μια ζωή μινοξιδίλη στα χέρια.

Για πείτε γνώμες;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
ριχτες ενα ξυρισμα να ξεμπερδευεις,δεν αξιζει να βαζεις μινοξιδιλη στα χερια
 

James49

New Member
Η άλλη λύση είναι αυτή, αλλά επειδή δεν μου αρέσουν έτσι ξυρισμένα θα πρέπει να τραβήξω και δυο μανίκια τατού :p
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
ειναι μοδα τα ξυρισμενα χερια,βασικα οχι ακριβως μοδα,απλα μερικοι προτιμουν να τα εχουν ξουρα παρα εντονη τριχα
 

James49

New Member
Ναι μωρέ, απλά κι εγώ έτσι νόμιζα ότι θα είναι μετά το λέιζερ όπως πχ όταν τα τριμάρεις με την μηχανή, δηλαδή πιο κοντές ,απλά έγιναν σκατά και το τελείως ξυρισμένο δεν μ αρέσει.
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
σκεψου μονο τα μειονεκτηματα της μινοξιδιλης,κοστος,λαδιλα στα χερια,πιθανες παρενεργειες,και αν εχουν νεκρωσει οι θυλακες απο το λειζερ δεν θα δουλεψει καν
 
Μπλουζα