Μια συμβουλη παιδια!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

roukoun

Member
Καλησπερα.χρησιμοποιουσα για 2,5 χρονια regaine 5%.Μετα απο την χρηση 2 χρονων κ 1 μηνα μ αρχισε η τριχοπτωση.Δλδ οι κροταφοι μου ψιλοαδειασαν κ τα μαλλια μ αραιωσαν.συνεχισα παρολα αυτα την χρηση regaine για 3 ακομα μηνες αλλα δεν εγινε απολυτως τπτ.οποτε επισκευθηκα δερματολογο κ μ εγραψε να παιρνω καψουλες biokap το πρωι κ το βραδυ.Παραλληλα με συμβουλεψε να αγορασω κ ενα φαρμακο της vichy dercos που σταματαει την τριχοπτωση.το ερωτημα μου ειναι το εξης.Αυτο που καταλαβα ειναι οτι η μινοξυδολη οτι μπορουσε να μ κανει μ εκανε.υπαρουν προιντα να κρατησω τουλαχιστον τα μαλλια που κερδισα με την μινοξυδολη?ο συνδυασμος των προιντων που εγραψα πανω θα με βοηθησει στο προβλημα μ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Μια συμβουλη παιδια!

roukoun, η μινοξιδίλη από μόνη της, στην αρχή φαίνεται να κάνει δουλειά, αλλά με τον καιρό χάνει την "δύναμη" της.
Αυτά τα προϊόντα που σου είπε να πάρεις δεν κάνουν τίποτα.
Έχεις σκεφτεί να χρησιμοποιήσεις κάποιο αντί ανδρογόνο;

roukoun

Member

Άκης είπε:
roukoun, η μινοξιδίλη από μόνη της, στην αρχή φαίνεται να κάνει δουλειά, αλλά με τον καιρό χάνει την "δύναμη" της.
Αυτά τα προϊόντα που σου είπε να πάρεις δεν κάνουν τίποτα.
Έχεις σκεφτεί να χρησιμοποιήσεις κάποιο αντί ανδρογόνο;
καλησπερα κ κατ'αρχας σε εθχαριστω για την απαντηση σου..οχι δεν εχω χρησιμοποιησει καποιο αντι-ανδρογονο.εβαζα παντα ρεγκαιν σε συνδυασμο με το σαμπουαν πρεγκαιν κ μετα με το φυνγκοραλ 2%.
Δηλαδη λες να μην ξεκινησω την συγκεκριμενη θεραπεια?να ξαναρχισω το ρεγκαιν 5%?

sofo85

New Member

αυτα που σου εδωσε ο δερματολογος δεν θα σε βοηθησουν.Η μινοξ δινει επανεκφυση αλλα δεν σταματα την αιτια που πεφτουν τα μαλλια μας (η λεγομενη dht)για αυτο η μινοξ δεν μπορει να κανει πολλα πραγματα για καιρο.Πρεπει να μειωσεις τα επιπεδα της Dht οσο αυτο επιτρεπεται απο την υγεια σου.Η DHT μπορει να αντιμετωπιστει ειτε τοπικα ειτε με χαπια,οπως καταλαβαινεις η ληψη χαπιων(φιναστεριδη) εχει και περισσοτερες πιθανοτητες εμφανισης παρενεργειων.Κανε search δες τι προτιθεσαι να κανεις για θεραπεια και ξεκινησε.Εαν παρελειψα κατι η εκανα λαθος διορθωστε με...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα