Μια γρηγορη απαντηση!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

giobazolias

New Member
Γεια σας!
ειμαι νεος στο φορουμ και θελω μια γρηγορη απαντηση γιατι αυριο φευγω για ταξιδι 15 περιπου μερες.

Ειμαι 39 ετων και εδω και μερικα χρονια εχω κανει κροταφους αλλα θεωρουσα οτι δεν ειναι κατι το πολυ ιδιαιτερο.
Τις τελευταιες μερες παρατηρησα οτι το θεμα σοβαρευει και θελω να ξεκινησω αμμεσα να προσεχω.
Δεν προλαβαινω να παω σε γιατρο η να το ψαξω περισσοτερο.

Απλα.............ΓΙΑ ΑΡΧΗ.....απο σημερα να μου προτεινετε κατι απλο που μπορω να παω σε καποιο φαρμακειο να αγορασω.
Ενα σαμπουαν της προκοπης και μια κρεμα/αλοιφη/οτιδοιποτα ωστε να τα παρω μαζι μου μεθαυριο που θα ταξιδεψω.

υ.γ. δεν θα ηθελα φαρμακα για την ωρα μιας και θα προτειμουσα να ρωτησω πρωτα το γιατρο μου και δεν προλαβαινω.

ευχαριστω!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giobazolias

New Member
Απ: Μια γρηγορη απαντηση!!!

Τελιακα για αρχη και το 15ημερο ταξιδι που θα ειμαι σε πλοιο, πηρα 1 σπρει regaine των 5 με 2% μινοξιδιλ και ενα απλο πρασινο σαπουνι για το λουσιμο.
Διστασα να παρω κατι ποιο βαρυ μιας και κανω 3 ενεσης ιντερφερονης την εβδομαδα και θελω να την ψαξω πριν παρω αλλα χημικα.

ελπιζω για αρχη τουλαχιστον να εκανα μια καλη επιλογη..........
Με την επιστροφη μου οταν θα εχω χρονο να μελετησω εδω μεσα, θα προετοιμαστω καταλληλα για την αντιμετωπιση της τριχοπτωσης.

giobazolias

New Member

Μια ερωτηση οσο αφορα το regaine.
Η φαρμακοποιος μου ειπε να βαζω 2 φορες την εβδομαδα.
Οι οδηγιες μεσα στη συσκευασια αλλα και ενας φιλος μου ειπαν για 2 φορες τη μερα!

Ποια δοσολογια να βαζω για καλυτερα αποτελεσματα???

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

giobazolias είπε:
Μια ερωτηση οσο αφορα το regaine.
Η φαρμακοποιος μου ειπε να βαζω 2 φορες την εβδομαδα.
Οι οδηγιες μεσα στη συσκευασια αλλα και ενας φιλος μου ειπαν για 2 φορες τη μερα!

Ποια δοσολογια να βαζω για καλυτερα αποτελεσματα???

2 φορές την μέρα. Με 2 φορές την εβδομάδα δεν θα δεις αποτέλεσμα.

Όπως και να έχει από τα πρώτα σου ποστ βλέπω να έχεις μια βιασύνη... Η γνώμη μου είναι να κάτσεις να διαβάσεις καλά για τα πάντα και τότε κρίνε και αποφάσισε τι και αν θα χρησιμοποιήσεις. Είτε την αρχίσεις σήμερα την θεραπεία ή μετα από 10 μέρες δεν λέει κάτι.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα