Μην πλένετε το πρόσωπό σας σε υπερβολικό βαθμό

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

akishellas3

Well-Known Member
Σύμφωνα με δερματολόγους του Πανεπιστημίου του Μαίρυλαντ, το ζεστό νερό παίρνει από το δέρμα τα φυσικά έλαια και την ενυδάτωση που προστατεύουν από τις ρυτίδες. Αν το πλένετε πολύ συχνά απομακρύνετε και την προστασία. Επιπλέον, αν το σαπούνι σας δεν περιέχει ενυδατικά συστατικά θα πρέπει να χρησιμοποιείτε κάποιο προϊόν καθαρισμού.

http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=4336

κ παλι εμενα μου στριφογυριζει η ιδεα κ για το κεφαλι μιας που πολοι παλιοι λενε ,μεχρι κ γιατροι πως το συχνο λουσιμο δεν κανει καλο .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Μην πλένετε το πρόσωπό σας σε υπερβολικό βαθμό

akishellas3 είπε:
κ παλι εμενα μου στριφογυριζει η ιδεα κ για το κεφαλι μιας που πολοι παλιοι λενε ,μεχρι κ γιατροι πως το συχνο λουσιμο δεν κανει καλο .
αν είχες την λιπαρότητα μου-κάθε μέρα βγάζει τηγανιά πατάτες!!!-δεν θα είχες άλλη επιλογή...

απλά,
όλες οι ουσίες είναι καλύτερο-και ΌΧΙ απαραίτητο-να δρουν σε ανοικτούς πόρους και καθαρό κεφάλι...

εσύ θα κρίνεις ΠΌΣΟ καθαρό είναι το κεφάλι σου για χρήση των διάφορων λοσιόν ή μετά την χρήση αυτών...

akishellas3

Well-Known Member
Απ: Μην πλένετε το πρόσωπό σας σε υπερβολικό βαθμό

Εννοειται Σπυρο πως αν εχεις λιπαρα μαλλια δεν θα θελεις να τα βλεπεις ετσι ,δεν μιλω για αυτη την κατηγορια ,απλα χωρις να εχεις καποιο προβλημα κ σε αναγκαζουν λογο διαφορων να πλενεις το μαλλι σου 2 φορες την μερα ,απλα μια αποψη ειναι κ αυτη ΧΩΡΙΣ ΟΜΩς ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ απλα εγω το αναφερω μπας κ στεκει .

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα