Μεταμόσχευση

badbiter

New Member
Καλησπέρα σας, είμαι καινούργιος όπως έχω αναφέρει πριν λίγο καιρό και αυτό εδώ είναι το τρίτο μου ποστ. Ο λόγος που έκανα εγγραφή στο σάιτ είναι προφανος το πρόβλημα της τριχόπτωσης (δεν έχω θέμα μέχρι στιγμής) αλλά προσπαθώ να κατανοήσω το το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας και να προνοησω στο μέλλον. Είμαι 32 και το επάγγελμα μου είναι χημικός μηχανικός ΕΜΠ (δεν αναφέρω τυχαία το επάγγελμα). Έκανα δύο ποστ αλλά δυστυχώς δεν πήρα πολλές γνώμες, έψαξα εδώ και 3 μήνες το θέμα της ΑΑ τόσο σε επιστημονικό υπόβαθρο (google scholar π.χ) όσο και σε φιλικό περιβάλλον. Λογο της ειδικότητας έχω μάθει να κρίνω με βάση το το αποτέλεσμα και τον τρόπο επιτεύξεις του αποτελέσματος.
Θα παραθέσω την γνώμη μου και ταυτόχρονα ερωτήσεις. Ξεκίνησα να μελετώ και να καταγραφω άτομα κάτω των 40 κυρίως άνδρες με την λεγόμενη καράφλα ανεξαρτήτως κλίμακας, διαπιστωσα οτι οι περισσότεροι που έχασαν η χάνουν το μαλλί τους έχουν την ίδια κατάληξη με τον πατέρα τους, συνεπώς η ΑΑ είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό κληρονομική (θα έλεγα πάνω από 90%). Στην συνέχεια κατέγραψα άτομα τα οποία δεν κάπνισαν ποτέ τους και ταυτόχρονα κάναν κάποια αθλητική δραστηριότητα, κατάφερα να βρω μόνο 2 άτομα τα οποία ξεκίνησαν να χάνουν τα μαλλιά τους από τα 30+.
Έδωσα μεγάλη έμφαση την ΜΜ, έψαξα αποτελέσματα μόνο από ελλαδικό χώρο, η άποψη μου είναι αρνητική διότι ζήτημα είναι από τα τόσα αποτελέσματα που είδα να με ικανοποίησαν 2-3 . Και τώρα έχω 2 απορίες, ποιός ο λόγος να μπεις σε αυτήν την διαδικασία έχοντας στο μυαλό σου ότι θα πρέπει να πάρεις φάρμακα για μεγάλο χρονικό διάστημα για ένα πραμα το οποίο δεν γνωρίζεις αν θα έχει αντοχή στο χρόνο ? Και για ποιο λόγο οι εταιρείες ΜΜ δεν αναφέρουν αν όχι πρώτο πρώτο έστω σαν υποσημείωση το γεγονος της λήψης φαρμάκων μετα την ΜΜ ?
Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω μια συμβουλή, κανένα μα κανένα φάρμακο δεν πρόκειται να δώσει τα οφέλη του τσάμπα στον οργανισμό, από τον οργανισμό του ανθρώπου σίγουρα θα θέλει να πληρωθεί αν όχι άμεσα σίγουρα σε βάθος χρόνου θα πάρει αυτό που του ανήκει .
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stratos

Well-Known Member
Τα αποτελέσματα δεν σε ικανοποιούν γιατί δεν έχεις πρόβλημα και δεν μπορείς να νιώσεις όπως κάποιος που έχει. Η αγωγή για να διατηρήσεις το αποτέλεσμα της μμ είναι πολύ πιο ακίνδυνη από το τσιγάρο, το αλκοόλ και την καθιστική ζωή που μπορεί να κάνει ένας χωρίς θέμα τριχόπτωσης. Όλα σχετικά είναι και καθένας κρίνει με βάση τα δικά του κριτήρια.
 

Chris34

Active Member
Ο άνδρας που έχει πρόβλημα με αραίωση μαλλιών ή φαλάκρα μετά από τη μεταμόσχευση μαλλιών θα είναι πολύ καλύτερος για πολλά χρόνια ακόμη και αν δεν κάνει καμία θεραπεία. Απλά η τριχόπτωση θα συνεχίσει με το Ρυθμό που είναι προδιαγεγραμμένο για τον κάθε άνθρωπο.
Αν ακολουθήσει και μακροχρόνια θεραπεία τότε θα σταματήσει και την μελλοντική τριχόπτωση και το αποτέλεσμα θα παραμείνει σταθερό χωρίς περαιτέρω απώλειες και ανάγκη για επόμενη μεταμόσχευση.
Υπάρχει και η περίπτωση του Τυχερού που η τριχόπτωση θα έχει σταθεροποιηθεί σε κάποιον θα κάνει μεταμόσχευση μαλλιών και ακόμη και χωρίς θεραπεία θα κρατήσει το αποτέλεσμα με ελάχιστες η καθόλου απώλειες μαλλιών.
Όπως και να έχει η μεταμόσχευση μαλλιών αξίζει ακόμη και αν κάποιος φτάσει από το 3-4 στο 7-8 στην εικόνα του αν δεν μπορεί να φτάσει στο 9-10.
Αν ποτέ αποκτήσεις αραίωση που σε ενοχλεί που δεν στο εύχομαι τότε θα καταλάβεις αυτό που λέω.
 

george_hatzi

Well-Known Member
κανένα μα κανένα φάρμακο δεν πρόκειται να δώσει τα οφέλη του τσάμπα στον οργανισμό, από τον οργανισμό του ανθρώπου σίγουρα θα θέλει να πληρωθεί αν όχι άμεσα σίγουρα σε βάθος χρόνου θα πάρει αυτό που του ανήκει .
Οπισθόφυλλο σε τεύχος "Ανατριχιλες" θύμισε αυτο
 
Μπλουζα