Μεταμόσχευση hairline - Λευτέρης Παπανικολάου ή Αναστασάκης

JohnM

New Member
Καλησπέρα παιδιά,

Θέλω να προχωρήσω σε μεταμόσχευση με κύριο στόχο hairline. Το οικονομικό δεν είναι προτεραιότητα όσο το καλύτερο και πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Μετά από πολλή έρευνα έχω καταλήξει σε 2 επιλογές:

• Λευτέρης Παπανικολάου / LP Clinic: έχω πάει από κοντά όπου είδα πολλά περιστατικά/βίντεο με πολύ καλή φυσικότητα στην hairline ακόμα και σε complete rebuild περιπτώσεις.
  • Αναστασάκης / Anastasakis Hair Clinic: δεν έχω πάει ακόμα, αλλά τον παρακολουθώ στενά και τα αποτελέσματα/βίντεο δεν αφήνουν αμφισβήτηση.
Από εμπειρία και αποτελέσματα συγκεκριμένα στην πολύ δύσκολη περιοχή της hariline θεωρώ ότι είναι οι 2 πιο δυνατοί στον χώρο, οπότε θέλω να σταθώ και να επιλέξω αποκλειστικά ανάμεσα σε αυτούς τους δύο.

Όποιος έχει εμπειρία ή έχει κάνει consult και στους δύο, θα εκτιμούσα γνώμες/συμβουλές.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JohnM

New Member
Στα περιστατικά που ανεβάζει ο ίδιος πάντως hairline δεν βλέπουμε... Τις κρύβει?
Στο site έχει πάρα πολλές πριν/μετά φωτογραφίες και στα περισσότερα περιστατικά υπάρχει και το αντίστοιχο βίντεο.

Αν εννοείς αυτά που ανεβαίνουν στο YouTube μόνο, κι εγώ έχω την εντύπωση ότι εκεί έχει γίνει λίγο άστοχη η παρουσίαση: ανεβάζει π.χ. Norwood 6–7 και δειχνει μονο το μετά χωρις το πριν και σε κάποια βίντεο φαίνεται μόνο το πριν χωρίς μετά

shearer

Active Member
Κανένας από τους 2 δεν αξίζει και ενέχει μεγάλο ρισκο να μη πάρεις το αποτέλεσμα που θες...κανε καλύτερη έρευνα. Αφου μας λες οτι δεν εχεις θέμα με το οικονομικό τοτε πολυ καλύτερα εξωτερικο Ισπανία π.χ. Freitas που ειναι πολυ δυνατος στις hairline. Ή και κυπρο να πας πολυ καλύτερα θα ειναι.

Στη Seneca επισης κάνει επεμβάσεις ο Dr lorenzo ανα κάποιους μηνες οπότε αυτος θα ηταν σιγουρα πολυ καλυτερη λυση και ασφαλης γι'αυτο που θες.

Τελευταία επεξεργασία:

JohnM

New Member
Στην ουσία θέλω rebuild hairline σε genetically high hairline οπότε πρεπει να γίνει μεταμόσχευση σε από πάντα κενή περιοχή. Παρόλα αυτά μετα από τριχοσκόπηση φαίνεται να έχω mild Aga στο μπροστα 1/3 (δεν το ήξερα πριν κάνω την εξέταση) . Από διάφορα consutls μου έχουν πει περίπου από 1800 - 2000 grafts για rebuild hairline και μερική πύκνωση πίσω από τη νέα hairline πιο πολυ για αν είμαστε future proof.

Τελευταία επεξεργασία:

JohnM

New Member
Στην ουσία θέλω στην ουσία rebuild hairline σε genetically high hairline οπότε πρεπει αν γίνει μεταμόσχευση σε από πάντα κενή περιοχή. Παρόλα αυτά μετα από τριχοσκόπηση φαίνεται να έχω mild Aga στο μπροστα 1/3 (δεν το ήξερα πριν κάνω την εξέταση) . Από διάφορα consutls μου έχουν πει περίπου από 1800 - 2000 grafts για rebuild hairline και μερική πύκνση από πίσω πιο πολυ για αν είμστε future proof.
Δεν έχω φώτο αυτή τη στιγμή

Legend

Active Member
Πως και δεν εχεις καμια φωτογραφία σου; Βγάλε μια και ανέβασε δεν ειναι δυσκολο... Χωρις φωτογραφίες δεν μπορουμε να πουμε κατι..επισης κανε την ερευνα σου και επέλεξε δεν εχει νοημα να ρωτάς τον καθένα που να πας.

JohnM

New Member
Πως και δεν εχεις καμια φωτογραφία σου; Χωρις φωτογραφίες δεν μπορουμε να πουμε κατι..επισης κανε την ερευνα σου και επέλεξε δεν εχει νοημα να ρωτάς τον καθένα που να πας.
Προφανώς έχω φωτογραφίες μου , δεν έχω φωτογραφία που να φάινεται το hairline καθώς καλύπτεται απο τα μπροστά μαλλία και δεν φαίνεται καθόλου το πρόβλημα. Επισης γιαυτό ρώτησα γνώμες από ανθρώπους που έχουν εμπειρία απο τους παραπάνω γιατρούς καθώς σε έναν από τους 2 θα πάω.

Legend

Active Member
Προφανώς έχω φωτογραφίες μου , δεν έχω φωτογραφία που να φάινεται το hairline καθώς καλύπτεται απο τα μπροστά μαλλία και δεν φαίνεται καθόλου το πρόβλημα. Επισης γιαυτό ρώτησα γνώμες από ανθρώπους που έχουν εμπειρία απο τους παραπάνω γιατρούς.
Ωραια, και γιατι δεν βγάζεις νεες φωτο με το μαλλι προς τα πισω να δουμε το προβλημα σου; μια φωτο να βγάλεις 1 λεπτο υπόθεση ειναι....
Το καλύτερο που εχεις να κανεις ειναι να δεις παρουσιάσεις και μεταμοσχεύσεις και να συγκρινεις και απο αλλους γιατρους γενικά...

Τελευταία επεξεργασία:

m3e36

Well-Known Member
Σε κανέναν από τους 2
Εξωτερικο αν δεν έχεις πρόβλημα στο οικονομικό
Επίσης η hdc στην Κύπρο πιο προσιτή σε τιμή όσα αποτέλεσμα έχω δει στο YouTube και στο insta τόσο σε πυκνότητα σε σχεδιασμό και σε φυσικότητα πραγματικά με εντυπωσιάζουν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JohnM

New Member
Από το φόρουμ καταλαβάινω ότι περίπου απο το 2022 και πριν ο Παπανικολάου ήταν η μόνη σοβαρή επιλογή και γενικά έπαιζε μόνος του στη μεταμόσχευση μαλλίων στην Ελλάδα είτε μέσω DHI είτε μέσω Lp Clinic. Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει πολλές κλινικες στο παιχνίδι. Απο θέμα εμπειρίας καταλαβαίνω ότι είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα.

MG86

Member
Μιλάμε για την lp clinic;

Στο youtube τα είδες τα βιντεακια; δεν μιλάω για τα "πριν" μόνο, μιλάω για τα κανονικά, όπου φαινεται και το πριν και το μετά.

Δεδομένου πως μια κλινική ανεβάζει, λογικά, τα καλύτερά της αποτελέσματα για να διαφημίσει την δουλειά της, αν τα είδες και έμεινες ικανοποιημένος και θα ήθελες να λάβεις και εσύ κάτι τέτοιο, πάω και πάνε όλοι πάσο.

Edit: βασικά, τώρα που το σκέπτομαι, αν είσαι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα σε βίντεο της συγκεκριμένης κλινικής, μην πας ούτε εκεί ούτε στον Αναστασακη. Πήγαινε στην πιο φτηνή που θα βρεις, αποκλείεται να απογοητευθεις. Στο λέω πολυ σοβαρα, δίχως ίχνος ειρωνείας.

Τελευταία επεξεργασία:

m3e36

Well-Known Member
Από το φόρουμ καταλαβάινω ότι περίπου απο το 2022 και πριν ο Παπανικολάου ήταν η μόνη σοβαρή επιλογή και γενικά έπαιζε μόνος του στη μεταμόσχευση μαλλίων στην Ελλάδα είτε μέσω DHI είτε μέσω Lp Clinic. Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει πολλές κλινικες στο παιχνίδι. Απο θέμα εμπειρίας καταλαβαίνω ότι είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα.
Τότε πήγαινε με κλειστά μάτια εκεί.θα σε κάνει super!!

JohnM

New Member
Μιλάμε για την lp clinic;

Στο youtube τα είδες τα βιντεακια; δεν μιλάω για τα "πριν" μόνο, μιλάω για τα κανονικά, όπου φαινεται και το πριν και το μετά.

Δεδομένου πως μια κλινική ανεβάζει, λογικά, τα καλύτερά της αποτελέσματα για να διαφημίσει την δουλειά της, αν τα είδες και έμεινες ικανοποιημένος και θα ήθελες να λάβεις και εσύ κάτι τέτοιο, πάω και πάνε όλοι πάσο.

Edit: βασικά, τώρα που το σκέπτομαι, αν είσαι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα σε βίντεο της συγκεκριμένης κλινικής, μην πας ούτε εκεί ούτε στον Αναστασακη. Πήγαινε στην πιο φτηνή που θα βρεις, αποκλείεται να απογοητευθεις. Στο λέω πολυ σοβαρα, δίχως ίχνος ειρωνείας.
Δεν με ενδιαφέρει το κόστος με ενδιαφέρει να παω στον καλύτερο. Γιαυτο ειμαι ανάμεσα στους 2. Απλα θέλω να είναι Ελλάδα.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Σε κανέναν από τους 2
Εξωτερικο αν δεν έχεις πρόβλημα στο οικονομικό
Επίσης η hdc στην Κύπρο πιο προσιτή σε τιμή όσα αποτέλεσμα έχω δει στο YouTube και στο insta τόσο σε πυκνότητα σε σχεδιασμό και σε φυσικότητα πραγματικά με εντυπωσιάζουν.

Τον ανταγωνιστή μου Doron βάσεις? Να τα έχω εδώ και εγώ τα αποτελέσματα στο fb όπως και στο φόρουμ

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Φαίνεται να έχει θέμα να χρειάζεται μμ αλλά χρειαζόμαστε καλύτερες φωτογραφίες νομίζω. Θέλει 2000+ μοσχεύματα να δέσει καλά

Μπλουζα