Μεταμόσχευση τριχών από την κεφαλή για αποκατάσταση ατριχίας γενιών σε άνδρα 18 ετών

Derma Hair Dr Καραλέξης

Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών - Derma Hair Clinic
Οι επεμβάσεις στη Derma Hair Clinic γίνονται αποκλειστικά και μόνο από το Δερματολόγο- Δερματοχειρουργό Κο Καραλέξη ο οποίος παρακολουθεί τον ασθενή από την πρώτη ημέρα της εξέτασης-εκτίμησης μέχρι και την ολοκλήρωση του αποτελέσματος. Στο συγκεκριμένο περιστατικό έγινε αποκατάσταση της ατριχίας στη δεξιά παρειά και στη δεξιά υπογνάθια χώρα.

Τοποθετήθηκαν 800 grafts με τη μεθοδο FUE.

Προσπαθήσαμε να "αντιγράψουμε" την πύκνωση της ήδη υπάρχουσας τριχοφυΐας του γενίου, ώστε η επέμβαση να είναι μη αντιληπτή, δηλαδή να έχει φυσικότητα.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι ο ασθενής μας δεν πόνεσε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης των grafts. Η πλήρης αναισθησία του προσώπου είναι αρκετά δύσκολη. Υπάρχουν ασθενείς οι οποίοι μας ανέφεραν ότι σε ανάλογη περίπτωση τους σε άλλη κλινική πονούσαν καθ' όλη τη διάρκεια της τοποθέτησης των grafts στην περιοχή του προσώπου.

Η μεταμόσχευση τριχών στην περιοχή του γενίου είναι ιδιαίτερα απαιτητική επέμβαση, αφού για να επιτευχθεί ένα φυσικό αποτελέσμα χωρίς την ύπαρξη εντυπωμάτων και ουλών χρειάζεται ιδιαίτερος χειρισμός και αποφυγή χρήσης choi κατά την τοποθέτηση των τριχών.

Αποτέλεσμα μετά από 6 μήνες. Η βελτίωση συνεχίζεται και ο ασθενής μας, νεοεισαχθής φοιτητής στο πρώτο έτος είναι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.


Ιατρός: Κος Καραλέξης
 

Συνημμένα

  • IMG_8044.jpg
    IMG_8044.jpg
    654.4 KB · Προβολές: 215
  • IMG_8047.jpg
    IMG_8047.jpg
    424.3 KB · Προβολές: 215
  • IMG_9916.jpg
    IMG_9916.jpg
    393.5 KB · Προβολές: 206

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Theodor

Member
Το αποτέλεσμα δείχνει αρκετά φυσικό αν και στους 6 μήνες ακόμα και με τη φορά των τριχών προς τα κάτω, δηλαδή όπως θα έπρεπε να είναι. Μπράβο πάντως που υπάρχει κόσμος κ επιθυμεί μεταμόσχευση στα γένια ενω εκει είναι πιο απλά τα πράγματα, ρίχνεις ενα στρατιοτικό ξύρισμα κόντρα και όλα καλά, σε σχέση με την αραίωση των μαλλιών.
 
Μπλουζα