Μεταμόσχευση σε κροτάφους;

spyrakos7

New Member
Καλησπέρα παιδιά!
Λοιπόν για να μην κουράζω, θα μπω απευθείας στο θέμα!
Είμαι 26, έχω τριχόπτωση και την αντιμετωπίζω μόνο με minox προς το παρόν (τα μικρά τριχάκια που φαίνονται στην hairline εμφανίστηκαν έπειτα απο 1 μήνα χρήσης minox). Δυστυχώς λόγω της τριχόπτωσης και της χρήσης κράνους, η hairline στο κούτελο και στους κρόταφους έχει πάει περίπατο.

Με αυτά τα δεδομένα, σκέφτομαι να κάνω μεταμόσχευση στην συγκεκριμένη περιοχή. Τα παιδιά που έχουν γνώσεις, πόσες τρίχες θα χρειαστεί; Και το κυριότερο, τι κόστος να περιμένω περίπου; Παρακάτω παραθέτω και μερικές φώτο για καλύτερη εικόνα!

P.S: Γνωρίζω πως είναι νωρίς για να προτρέχω για μεταμόσχευση (δεν τα έχει δώσει όλα η Minox ακόμα), αλλά δεν βλέπω καμία τρίχα στην περιοχή που θέλω να καλύψω!

Επίσης, αν τελικά κάνω την μεταμόσχευση, πια μέθοδος είναι η καλύτερη για αυτη την περίπτωση; Strip, FUE ή και τα 2 μαζί; (Είμαι άσχετος με το θέμα!)





 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

crossfire

Well-Known Member
καλως ηρθες

κοιτα εδω
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2345.html (κροταφους και κατεβασμα)

και εδω
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-1176.html (κροταφους και πυκνωση)

για να εχεις και εικονα
 

n094

Active Member
εγώ θα σου πρότεινα να συνεχίσεις τη θεραπεία σου για κανέναν χρόνο και μετά βλέπεις αν και τι σε σχέση με τις μμ. Πίστεψέ με, μια καλή θεραπεία μπορεί να σε βοηθήσει πολύ ή τουλάχιστον μπορεί να σου δείξει που ακριβώς πρέπει να παρέμβεις όταν θα έρθει η ώρα της μμ. Μαζί με την Μινοξ, πρόσθεσε και σαμπουαν φουγκοράλ (2 φορές τη βδομάδα) και επίσης δες και την προοπτική ενός DHT blocker, μη ρωτήσεις τι είναι αυτό... μπες στο κομμάτι των θεραπειών εδώ: http://www.hairlossgr.com/forum/forum-2.html και ξεκίνα το διάβασμα... είμαι σίγουρος ότι θα βρεις πολλά και ενδιαφέροντα. Επίσης ρίξε μια ματιά και εδώ: http://www.hairlossgr.com/treatments/ και θα βρεις επίσης πολλά και ενδιαφέροντα...
 

weznem

Well-Known Member
επειδη θα το μετανιωσεις μην κανεις τωρα μεταμοσχευση θα αρραιωσεις και αλλο και δεν θα σου αρεσει μετα το αποτελεσμα..οποτε κανε θεραπειες να αντιστρεψεις την διαδικασια ραφλας...αμεσσα ξεκινα ομως..

*δεν πεφτουν τα μαλλια απο το κρανος..
 

n094

Active Member
weznem είπε:
επειδη θα το μετανιωσεις μην κανεις τωρα μεταμοσχευση θα αρραιωσεις και αλλο και δεν θα σου αρεσει μετα το αποτελεσμα..οποτε κανε θεραπειες να αντιστρεψεις την διαδικασια ραφλας...αμεσσα ξεκινα ομως..

*δεν πεφτουν τα μαλλια απο το κρανος..

εν μέρει έχει δίκιο ο wezmen. Αν ο μπαμπάς σου ο παπους κλπ έχουν μεγαλύτερη αραίωση από ότι εσύ τώρα στα 26 πιθανά σε μερικά χρόνια να αραιώσεις και άλλο γύρω από τα μμ μαλλιά και το αποτέλεσμα να είναι κακό. Ωστόσο, με τις θεραπείες από τη μία μπορείς να το αντιστρέψεις ή να το σταθεροποιήσεις (εφόσον βέβαια τις συνεχίσεις εφόρου ζωής) και έτσι θα ξέρεις που και πόσο μπορείς να επέμβεις με μια μμ. Όποτε όπως σου είπα.... θεραπεία για ένα χρόνο περίπου και μετά βλέπεις αν και σε ποιο σημείο θα κάνεις μμ.
 

spyrakos7

New Member
Καλησπέρα και πάλι!
Να μερικές πληροφορίες σχετικά με το μαλλί!
Το σαμπουάν fungoral το έχω ήδη και το χρησιμοποιώ 2 φορές την εβδομάδα απο 1 λούσιμο την φορά.
Ακόμα και πρωτού ξεκινήσω την Μίνοξ, δεν είχα κάποια τραγική τριχόπτωση! Έπεφταν καμιά 10αρία την ημέρα, ίσως και λιγότερες.
Όλο το χάσιμο και τρομερή τριχόπτωση την είχα πρίν απο 3 χρόνια.
weznem σε ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες σου! Την αραίωση ήδη την έχω σταματήσει με την minox (υποθέτω απο αυτά που βλέπω!) και αρχίζω επανέκφυση! Ήδη νιώθω πιο χοντρό το μαλλί μου (συγκριτικά με το πίσω μέρος του κεφαλιού).
Τώρα για Propecia, η αλήθεια είναι πως φοβάμαι τα sides (έχω έντονη ερωτική ζωή και δε θέλω να το αλλάξω!). Μπορώ να βρώ κάτι σε τοπικό σπρέι;
Αν και προσωπικά πιστεύω οτι "Less is more" και για αυτό δε θέλω να μπλέξω με 35 διαφορετικά φάρμακα!
Επίσης, υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο τραγική η διαφορά στους κρόταφους εαν έχει επιβραδυνθεί η τριχόπτωση; Είμαι 26, δε με πειράζει και αν μείνω φαλακρός μετά τα 40!

Υ.Γ: Δεν μου παρουσίασε καθόλου sides η minox, και είχα σχετικά λίγο shedding! Μηπως κάνω κάτι λαθος;
Υ.Γ 2: Περισσότερο με ενδιαφέρει να γεμίσω τους κρόταφους και για αυτό σχέφτομαι την ΜΜ.
 

Alex25

New Member
Μην κανεις σε κροταφους,ασε τις ΜΜ για ποιο μετα γιατι θα χρειαστει η δοτρια σου για αργοτερα.Κρατα τις τριχες σου για πιο safe σημεια,οι κροταφοι ειναι ρισκο γιατι θα φαίνεται καπως με το περασμα των χρονων ειδικα αν αραιωσουν(που μαλλον θα αραιωσουν) τα υπολοιπα.Ασε που οι κροταφοι ειναι sexy σε αρκετους
 

crossfire

Well-Known Member
κροταφους χωρις propecia,ξεχασε το.
μπορει σε μερικα χρονια να εχεις μια φουντα αριστερα και μια δεξια αν προχωρησει η τριχοπτωση στα υπολοιπα
 

ios80

New Member
φιλε ειμαι 33 κ εχω ακριβος το ιδιο προβλημα μαζι σου.Στην ηλικια σου εκανα την πρωτη μμ κ πριν 2 μηνες την δευτερη.Στα 26 ειχα μικροτερη αραιωση απο την δικια σου ομως εκανα μμ.Κανε λιγο κρατη μν βιαζεσε το ξερω οτι ειναι ξενερωμα αλλα να ξερεις οτι η μια μμ φερνει την αλλη.Ειμαι αντιθετος με τις θεραπιες κ οτι κ αν αποφασισεις μν κανεις strip.δες εδω την περιπτοση μου για να καταλαβεις.http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4647.html
 

spyrakos7

New Member
Σε ευχαριστώ φίλε μου. Κατατοπιστικότατος! Εφόσον άκουσα το ίδιο πράγμα απο πολλά άτομα, προς το παρόν αναβάλλω τις σκέψεις που είχα για ΜΜ!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα