Μεταμόσχευση με τον Κο Παπα******ου

john78

New Member
Καλησπέρα παιδιά και πάλι.Τελικά αποφάσισα να κάνω μεταμόσχευση γιατί δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση.Υπενθημίζω ειμαι 36 χρονων,norwood 2-3,θεραπεία 1χρόνο regaine.
Ξεκίνησα το πρωί για την κλινική με αρκετό αγχος.Οταν έφτασα με υποδέχτηκε ο κος Παπα******ου.Αποφασίσαμε που θα τοποθετηθούν τα grafts και ξεκινήσαμε την διαδικασία.Τελειώσαμε γύρω στις 15:00 από τις 09:30 το πρώι.Τοποθετήθηκαν γύρω στα 1034 grafts στις ζώνες β & γ.Γένικα είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο συμπεριφοράς τους.Οσο για το αποτέλεσμα....will see.
Για να μην σας κουράσω ανεβάζω κάποιες φώτο απο την κλινική.Τα συμπεράσματα δικά σας(αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα).


[attachment=7082][attachment=7083][attachment=7084][attachment=7085][attachment=7087]
 

Συνημμένα

  • photo 1.jpg
    photo 1.jpg
    337.2 KB · Προβολές: 546
  • photo 2.jpg
    photo 2.jpg
    76.4 KB · Προβολές: 520
  • photo 3.jpg
    photo 3.jpg
    584.4 KB · Προβολές: 523
  • photo4.jpg
    photo4.jpg
    102.5 KB · Προβολές: 508
  • photo6.jpg
    photo6.jpg
    317.9 KB · Προβολές: 505

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
Καλά αποτελέσματα φίλε Γιάννη.
Λίγα τα graft για το μέγεθος της περιοχής. Σε αυτό όμως υπάρχουν κάποια πλεονέκτημα όπως ότι τα ποσοστά φύτρωσης θα είναι υψηλά και οι πιθανότητες για shock loss μικρές.
Το μειονέκτημα είναι ότι δε θα πρέπει να περιμένεις μεγάλα πράγματα και ότι μάλλον θα χρειαστείς και άλλες μεταμοσχεύσεις (πιθανώς κάπου αλλού) για να πετύχεις υψηλότερη πυκνότητα.
 

poseidonas77

Well-Known Member
καλη επιτυχια και καλη φυτρωση....
εαν μπορεις πες μας και το κοστος..
και παλι καλη επιτυχια!!!
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Φίλε μου σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλή φύτρωση. Έχω έντονες ωστόσο διαφωνίες για την στρατηγική προσέγγισης του προβλήματος την οποία θα ήθελα να μας αναλύσεις. Η τριχόπτωση σου διάβασα αν δεν κάνω λάθος σε άλλα νήματα πως ξεκίνησε πρόσφατα και δεν κάνεις θεραπεία. Αρα δεν γνωρίζεις την δυναμική της και που πάει. Μέγα λάθος λοιπόν η έλλειψη θεραπείας και βιαστική κίνηση η μεταμόσχευση, για να μην σχολίασω και την κλινική. Δεύτερο μου ερώτημα για να μην πω ακόμη λάθος, ειναι η πρόσεγγιση στην Β και Γ ζώνη και οχι μπροστά που έχεις το βασικό πρόβλημα. Οι γιατροί δούλεψαν σε περιοχή με πολύ υφιστάμενο μαλλί, βέβαια δεν έβαλαν και πολλά μοσχεύματα, οπότε εφόσον ανταγωνίζεται την φύτρωση των νέων μαλλιών η εν εξελίξει τριχόπτωση σου + τα λίγα γκράφτς, μην περιμένεις κάτι θεαματικό σε αισθητική βελτίωση. Όταν ήμουν όπως εσύ (βαθμός αραίωσης), οι μεγαλογιατροί τύπου Χάσον, Σαπίρο, Μπισάνγκα κτλ που έκανα consultations μαζί τους το 2011, αρνήθηκαν να επέμβουν στην περιοχή λόγω αυξημένου ρίσκου για σοκ λος. Έφτασα να έχω αδειάσει πολύ περισσότερο για να επέμβω και με 500 γκραφτς επιλεκτικά για να μην ρισκάρω. Στην περίπτωση σου, πήρες ενα μεγάλο ρίσκο να επέμβεις πρώτα στις ζώνες Β και Γ, με αρκετό υφιστάμενο μαλλί, λίγα γκραφτς για αισθητική βελτίωση (ιδανικά όμως για ελαχιστοποίηση του όποιου σοκ λος και μεγιστοποίηση της επιβίωσης) και γενικά δουλεύωντας σε μια περιοχή που ειναι δύστροπη στην φύτρωση. Την βιτρίνα σου μπροστά δεν την έφτιαξες που απο εκεί έπρεπε να ξεκινήσεις. Με λίγα λόγια, κατ εμέ, η σωστή προσέγγιση ήταν να επέμβεις μόνο στην Α ζώνη με 2000+ μοσχεύματα, και μετά να κάνεις θεραπεία και ανάλογα την εξέλιξη σου, όταν θα καθάριζε περισσότερο το τοπίο να το δουλεύατε. Ξεκινήσατε ανάποδα, με λίγα μοσχεύματα, σε περιοχή με πολύ μαλλί. Μακάρι να σου πάνε καλά όλα, ωστόσο απορώ για την ανορθόδοξη πρακτική της κλινικής. Πιστεύω να καταλαβαίνεις πως θα χρειαστείς και άλλες μεταμοσχεύσεις στο μέλλον.
 

john78

New Member
Ευχαριστώ παιδιά!Μόλις γύρισα από την κλινική για το πρώτο λούσιμο στην λήπτρια περιοχή.Φίλε tropheus δεν μπορούσαν να μου βάλουν πιο πολλά grafts αφενώς για το shock loss όπως ανέφερες και αφετέρου γιατί δεν χωράγαν ανάμεσα στις ήδη υπάρχουσες.Μίλησα με το γιατρό και κάναμε μια μέτρηση για την πυκνότητα.Μαζί με τις δικές μου βγαίνουν γύρω στις 120-130τρ/τ.εκ.Αυτό που με προβληματίζει είναι η θεραπεία.Το σκέφτομαι για φιναστερίδη...Οσο για την τιμή 1900.
 

john78

New Member
Φίλε dance η hairline μου πάτοντε ήταν έτσι.Σίγουρα θέλει να επέμβω και εκεί αλλά αυτο που με έκαιγε αυτή τη χρονική στιγμή ηταν αυτές οι ζώνες.Έχω χάσει το 20-30% των μαλλιών μου σε αυτό το σημείο.Η τριχόπτωση έχει ξεκινήσει αρκετά πιο πρίν αλλά σε πολύ ήπια μορφή.Τον τελευταίο χρόνο έχω χάσει το πιο μεγάλο ποσοστό.Το ξέρω οτι θα χάσω κι'άλλες στα επόμενα χρόνια αλλά πόσες?36 έφτασα....Δεν ξέρω μπορεί να ήταν λάθος η απόφαση που πήρα,θα δείξει.Οσο για τη θεραπεία θα ήθελα τις απόψεις σας πάνω στο θέμα της φιναστερίδης.Έχω διαβάσει πολλά και διάφορα για αυτή τη θεραπεία.(Υπόψιν οτι με την γυναίκα μου θέλουμε να κάνουμε ένα παιδάκι ακόμα).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

traccas

Active Member
Καλημέρα και από εμένα φίλε μου. Καλή φύτρωση να έχεις. Πώς πάει η μμ σου; Έχεις να μας ανεβάσεις καμιά φώτο;
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
φιλε καλη επιτυχια κ απο εμενα.Ο Παπανικολαου ειναι ισως ενας απο τους καλυτερους γιατρους στην Ελλαδα και εχει καλα αποτελεσματα(αν κ εμενα μου την εκανε αλλος γιατρος της dhi).Πιστευω οτι τα ποσοστα φυτρωσης θα ειναι αρκετα καλα αλλα κ εγω εχω μια ενσταση στο θεμα πυκνοτητας.Λογικα θα χρειαστεις κ μια συμπληρωματικη πιο μετα για να εισαι μια χαρα.Θεωρω οτι η γραμμη της dhi ειναι παμε πιο σιγουρα κ βλεπουμε.Αυτο ειναι καλο κ κακο ταυτοχρονα.Το καλο κατα την αποψη μου ειναι οτι θα εχεις πολυ καλυτερα ποσοστα φυτρωσης απο οτι θα ειχες αν σε πλακωναν κ σου εβαζαν ενα σωρο grafts το κακο ειναι οτι πρεπει σε πιο συντομο διαστημα να βαλεις στο προγραμμα κ 2η μμ.Φιναστεριδη αν θελεις να κανεις 2ο παιδι μην το σκεφτεσαι καν.Μειωνονται παρα πολυ οι πιθανοτητες με την ληψη της.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα