Μεταμόσχευση από γένια...

Nick_1986

Member
Αφού δεν πήγα θάλασσα, είπα να κάνω καταμετρήσεις σε μαλλιά και γένια...

Μέτρησα μπακαλίστικα λοιπόν με μια μεζούρα το (δυστυχώς) μεγάλο nw που διαθέτω και μετά την περιοχή που έχω γένια...

Έχω λοιπόν (και φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο όλα τα 7άρια nw), 10x20cm γένια & 14x20 καραφλοεπιφάνεια...Τα γένια λοιπόν καλύπτουν κάτι παραπάνω από τα 2/3 ενός nw7...

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως τα γένια καλύπτουν μια πολύ μεγάλη επιφάνεια και συνεκτιμώντας την τεράστια πυκνότητα και πάχος που έχουν, ίσως σώσουν την παρτίδα στα μεγάλα nw...

Αλλά κατά πόσο αυτός ο συλλογισμός στέκει??

Στο forum απ'ότι ξέρω το μόνο ενεργό μέλος που έκανε μμ από γένια είναι ο geroksouras και έμεινε πολύ ικανοποιημένος και από το ποσοστό φύτρωσης και από την άμεση επούλωση...

Γνωρίζει κάποιος:

1. Ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός grafts που μπορούν να εξαχθούν από τα γένια..??

2. Πόσο είναι το ποσοστό φύτρωσης αυτών..??

3. Πόσο πιθανό είναι να μείνουν άσπρα στίγματα..??

:dodgy:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Maximum 2000 grafts απο μουσια και ποσοστα επιβιωσης γυρω στο 80% αν δεν κανω λαθος Νικο.

geroksouras

Active Member
Flosk επιφυλακτικα θα ελεγα και 3000+ παντα αναλογα την ποσοτητα
Που εχει ο καθενας
Εγω που ειμαι πολυ γεματος εβγαλα 1050 και αφησα περιοχη ανεπαφη
Σχεδον ολο το πηγουνι και κατω μια περιοχη δηλ που θα επαιρνα τουλαχιστον
Αλλα 300 + τις φαβοριτες 1500 το συνολο
Τα γενια μου πλεον ειναι φαινομενικα οπως πριν η διαφορα ειναι πολυ μικρη
Σιγουρα μπορω να παρω ακομα 1500 και ισως και 500 -1000 3η φορα
Εξαρταται απο τον καθενα.εμενα δεν θα με πειραζε να παρω τοσα και να
Μειωθουν τα γενια μου στο μισο και παραπανω,οπως φανταζομαι και καθε εναν 6αρη
απο το ποσοστο φυτρωσης δεν μπορω να ξερω ακομα και δεν μπορω να πω
Αν ειμαι ικανοποιημενος η οχι.θα μαθω συντομα και θα κοινοποιησω
Απο την μεθοδο επουλωση και σημαδια μετα ειμαι και με το παραπανω
Αρνητικα η τιμη σκληροτερη υφη και 90% μονοτριχα
Θετικα 3πλος+ ογκος ολα τα χαρακτηριστικα της τριχας μαλλιων extra τεραστια δοτρια 0 σημαδια εντυπωσιακη επουλωση

Nick_1986

Member
Μας γεμίζεις ελπίδες geroksoura! Γιατί κι εγώ έχω πολύ πυκνό μούσι...Αν μπορέσω να πάρω 3.500 grafts με τριπλάσιο όγκο από αυτά των μαλλιών, την έκανα...

Από φύτρωση μέχρι τώρα τουλάχιστον πως πας??

geroksouras

Active Member
Παω για 9ο μηνα πλεον και ενω εχουν βγει αυτα που εχουν βγει ομοιομορφα
Ο κομμωτης λεει οτι υπαρχουν πολλα ακομα μικρα σε σχεση με ταλλα
Που δεν εχουν μεγαλωσει προφανως?
Επισης ειμαι γεματος χνουδι ξανθο παντου 1χιλ(απο πριν μτχ) και το σκεφτομαι
Για καμια θεραπεια μηπως και παρουν λιγο τα πανω τους
Απο βδομαδα θα ριξω καμια φωτο

nucky

Active Member
Σύμφωνα με αυτό

http://journal.scconline.org/pdf/cc1983/cc034n07/p00361-p00382.pdf
(βλ σελ 366 )
η διάμετρος τρίχας στα γένια είναι σκάρτο 2Χ και ουχί 3Χ ( διαφορά μεγάλη καθώς η διάμετρος επηρεάζει εκθετικά την "εικόνα" της κάλυψης , διπλάσια διάμετρος τρίχας σημαίνει τετραπλάσια κάλυψη ). Επιπλέον , οι θύλακες από γένια είναι κατά βάση μονότριχοι , ενώ από το σκάλπ παίζουν σε μο 2,2 .

Όσο για τα σημάδια , υπάρχουν σημαντικές μαρτυρίες όπως του γέροντα και του αδικοχαμένου (για το φόρουμ ) νίκου για 0 σημάδια , από την άλλη σημαντικοί γιατροί όπως ο Ferriduni το θεωρούν ρισκαδόρικο και δεν αναλαμβάνουν . Πιθανότατα παίζει ρόλο και ο εκάστοτε οργανισμός και δέρμα.Ο καλύτερος τρόπος είναι ως συνήθως και ο πιο κουραστικός : Ένα τεστ με εξαγωγή μερικών θυλάκων από όλα τα υποψήφια σημεία του προσώπου

Σε μεγάλα NW προφανώς μπορούν να βοηθήσουν αλλά και πάλι όχι για πλήρη αποκατάσταση .Τα λεφτά επίσης είναι αρκετά .

Μπλουζα