Μεταμόσχευση ή μέθοδος 'hair tatoo'?

Corfu Rider

Active Member
Ναι, ούτε εγώ θέλω να έχω το κεφάλι μου 'γουλί' ή πολύ κοντά κουρεμένο.. Θέλω, στα φυσιολογικό μήκος των μαλλιών μου, να γίνει μια πύκνωση με το smp.. θα κοιτάξω και άλλο στο google μήπως και βρώ περιπτώσεις smp για κανονικό μήκος μαλλιών. Σε sites του εξωτερικού βέβαια.. γιατί -όπως έγραψα και στο άλλο thread- 'μπήκα' στην ιστοσελίδα της dhi (που με ενδιέφερε/ενδιαφέρει λόγω.. 'έλλειψης εναλλακτικών κλινικών της προκοπής στην Ελλάδα'), και παρόλο που λένε για μεταμόσχευση με επιτυχία, μέθοδο smp, συνδυασμό smp και μεταμόσχευσης, διαπίστωσα τα εξής σημεία:
1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ οι φωτογραφίες των αποτελεσμάτων μεταμόσχευσης, που έγιναν στην εν λόγω κλινική?? Δεν βρήκα κάποια..
2. Έχει μια μακρινή φωτογραφία πύκνωσης μαλλιών στην παράγραφο smp. Σε ασθενή με κανονικό μήκος μαλλιών. ΓΙΑΤΙ δεν έχει πλάνο από κοντινή λήψη?
3. Στο video που δείχνει κάποιον (γιατρό?) να κάνει hair tatoo σε ασθενή, ο ασθενής είναι κουρεμένος 'γουλί'. Είναι απαραίτητο να κουρευτεί κάποιος γουλί, ώστε να γίνει η τεχνική του hair tatoo με σωστό τρόπο? Να μου λείπει, δεν θέλω να γίνω και σαν.. Τσετσένος αυτονομιστής με τέτοιο κούρεμα :confused:. Α, άσε που στο video της τεχνικής hair tatoo, οι νέες κουκίδες ήταν σαν να έχουν μια.. 'μωβ' απόχρωση, λες και βάζεις χρώμα στα μαλλιά σου!!!! Μπορεί να είναι η ποιότητα του video, αλλά σε έμενα δεν άρεσε καθόλου, ειδικά όταν είδα την κάλυψη του περιγράμματος στην πλάγια όψη του κεφαλιού (που ενδιαφέρει εμένα προσωπικά να θεραπεύσω την αραίωση εκεί). Δηλαδή, ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΩΒ?? Έλεος εάν είναι έτσι (((((
Εάν θέλεις, δεν και ο ίδιος στην ιστοσελίδα τους.. (με την ευκαιρία, -σε σύγκριση- η ιστοσελίδα της htc Κύπρου είναι πολύ πιο μοντέρνα και πολύ πιο εμφανίσιμη)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sven

Active Member
Α, γιατί είχα διαβάσει στο internet (στην ιστοσελίδα κάποιας κλινικής στην..Florida) ότι το smp που κάνουν, διαρκεί 20+ χρόνια!! Και δείχνει και κάπως σαν τρισδιάστατο.. βέβαια, υποθέτω.. άλλο Florida clinic και άλλο... DHI.. μακάρι για εμάς να είναι τόσο καλή η DHI στο hair tatoo.. αλλά εάν δεν μας αναρτήσει κάποιος από το forum φωτογραφίες από δική του περίπτωση (που έκανε δηλ. smp στην DHI) πως να πειστούμε χωρίς τεκμήριο..???

Αν θές μπορείς να πας στην D*I και να ζητησεις να δεις απο κοντά καποιον που 8α έχουν κάνει σμπ ή να σου κάνουν σε ενα σημείο δοκιμαστικα να δεις πως φαίνετε. Αν είναι να κάνεις σε σένα ρώτα τους πρωτα πως αφαιρειτε αν δεν σου αρέσει, κάποιος τρόπος θα υπάρχει, ένα ρολλερ μεγαλα μμ καποιος εδω μέσα είπε πως το αφαιρεί.
 
Μπλουζα